Legally-Me: My weekly Diary #31

03.08.2015

My weekly7
Afgelopen week vloog weer voorbij en dat brengt ons al weer op de maandag en dus op de weekly diary van afgelopen week. Van gewoon naar kantoor tot golfles, een vol hoofd, 22 kilometer hardlopen, de plaatselijke feestweek en een heerlijke barbecue.

My weekly6
Maandag
Een dag die in een roes voorbij is gegaan. Ik ben kapot de hele dag en kan amper uit mijn ogen kijken van vermoeidheid. Ik ben dan ook onwijs blij als ik naar huis kan en daar gewoon op de bank kan liggen, niets is beter dan dat! Verder heb ik vrij weinig gedaan.

My weekly5
Dinsdag
Hoewel ik op werk moeite heb om wakker te blijven krijg ik onwijs veel energie als ik thuis kom. Daar ligt namelijke en pakketje van ‘huisje van anne’ op me te wachten alwaar ik een bestelling heb gedaan. Na het eten rommel ik wat met de nieuwe leuke spulletjes en daarna laat ik mezelf nog even van mijn sportieve kant zien en ga ik nog even hardlopen.

My weekly4
Woensdag
We eten makkelijk en snel, sperziebonen met een gehaktbal, best prima voor een keertje maar ik blijf gewoon geen fan van hollandse pot. Na het eten komen de ouders van M. even kijken naar ons huis, ze zijn al een tijdje niet meer geweest en hebben de nieuwe items nog niet gezien dus dat komen ze even bewonderen. Daarna, als M. voetbal kijkt, duik ik de keuken in om koekjes te bakken.

My weekly3
Donderdag
Een dagje thuis in bed want veel meer dan dat kon ik niet doen. Gelukkig kwam pannenkoek me gezelschap houden en kwam hij bij me liggen in bed. Die avond had ik golf les en na een paar weken niets te hebben gedaan was dat best wel weer even wennen. Eenmaal thuis kijken we nog een serie en dan ploffen we lekker in bed.

My weekly2
Vrijdag
Ik word wakker met een hoofd vol, gewoon te vol alsof het emmertje al lang is overgelopen en dus besluit ik te gaan lopen, gewoon lopen zo ver als ik kan en wel zien hoe het loopt zolang ik mijn hoofd maar leeg kan maken. Uiteindelijk loop ik 22 kilometer en is mijn hoofd ietsjes leger. De rest van de middag lig ik een beetje op de bank en die avond gaan we mijn nieuwe golfset uitproberen. Mijn leraar heeft al eerder aangegeven dat mijn set echt aan vervanging toe is en ik vond via internet een nieuwe set voor een hele goede prijs dus die wil ik gelijk gaan proberen.

My weekly1
Zaterdag
Zaterdag en dat betekend lekker uitslapen. We slapen dus lekker uit en gaan dan ontbijten in de tuin, heerlijk dat we nu een mooie tuin hebben waar dat gewoon in kan. De rest van de dag gaan we een beetje rommelen, we doen de voortuin, ik maak foto’s, bak een cake, we fietsen nog even naar et centrum voor wat kleine dingen en dan maken we Pasta Pesto. We hebben beren honger van het werken in de tuin dus het smaakt nog beter dan normaal. Na het eten kleden we ons om en gaan we naar Santpoort waar de feestweek plaatsvindt en waar veel van onze vrienden van in de organisatie zitten. Het is ongeveer 7 kilometer fietsen dus dat is een perfecte afstand heen, maar na iets te veel wijntjes [bij mij zijn 3 er al te veel] is naar huis fietsen een behoorlijke opgave. Gelukkig is het super gezellig maar man wat moet ik veel moeite doen om wakker te blijven op de fiets!

My weekly
Zondag
Na lekker uitgeslapen te hebben gaan we lekker in de tuin ontbijten. Na het ontbijt rommelen we wat, doen we boodschapjes en dan gaan we naar de ouders van M. alwaar een bbq is met de opa en oma’s er bij. Wie er ook bij is, is de vos die we vanuit de tuin in de duinen konden zien liggen. We worden flink volgestopt met de heerlijkste stukjes vlees en met een volle buik gaan we nog even naar de golfbaan om nog even te oefenen en dan gaan we lekker naar huis. Omdat ik onwijs moe ben plof ik op de bank en werk ik aan dit artikel. Als het bijna klaar is gaan we lekker nog wat series kijken, hoepel ik ondertussen nog een halfuurtje en doe ik nog wat buikspieroefeningen.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Cami 03.08.2015

  Ik denk dat jij 36 uren op een dag hebt, als ik zo zie wat je allemaal doet … Vraagje : hebben jullie op de golfclub geen kledijcode ? Ben ook net begonnen met golfen, maar bij ons op de club moeten we verplicht polo’s, hemdjes of jurkjes met kraagje dragen.

  • Reageer Stacey 03.08.2015

   Hi Cami, ik zou willen dat er 36 uren in een dag zaten, dan zou ik het allemaal wat rustiger aan kunnen doen hahaha. We spelen zelf op Spaarnwoude wat een open club is, er zijn wel kledingregels maar niet zo strikt als bij de meeste andere clubs. Normaal zou ik ook eerder een polo of iets dergelijks aan doen, maar we kwamen na de bbq er even langs en het is op deze club gelukkig geen probleem.

 • Reageer Bente 03.08.2015

  Wat een schatje, die adoptiekat van jullie! En even 22 kilometer rennen om je hoog leeg te maken? Ik doe het je niet na 😉

 • Reageer Valerie | More Than Squats 03.08.2015

  Wat een heerlijke weekje met mooie foto’s 🙂

 • Reageer Desiree 04.08.2015

  Wat een leuke en mooie foto’s weer.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.