Legally-Me: My weekly Diary #33

17.08.2015

mwd8
Afgelopen week was mijn laatste week op mijn nieuwe baan, was ik weer lekker sportief bezig, vierde ik mijn laatste werkdag met sushi, deed ik een high tea en kwamen mijn nieuwe hardloopschoenen binnen. 

mwd9
Maandag:

Na een nacht weer amper te hebben geslapen te hebben voel ik me beroerd en misselijk en dat blijft eigenlijk wel zo de hele dag. Veel bijzonders over deze dag kan ik dus niet kwijt, behalve dat ik vooral in bed lig en af en toe was afleveringen van series kijk. Ook wordt geheel onverwachts ons tuinhuisje/schuurtje bezorgd, maar helaas is het de verkeerde versie.

mwd10
Dinsdag:

Voor werk besluit ik even fanatiek te doen en dus doe ik de laatste training van week 1 van Kayla. Na werk rij ik naar Bar Spek alwaar ik met vriendinnetje Fleur af heb gesproken om gezellig te eten en vooral bij te kletsen natuurlijk. We eten roodbaars filet met groene asperges en kletsen de hele avond gezellig bij. Na het eten rij ik terug naar huis en kruip ik samen met M. nog even op de bank met een aflevering van Bloodline. We zijn net met deze serie gestart maar we moeten er nog wel een beetje inkomen.

mwd11
Woensdag:

Na werk maakte ik heerlijke zoete aardappel koekjes voor mij en M. Na het eten ging M naar zijn eerste voetbaltraining van het seizoen en ik ging ik hardlopen. Had ik zondag onwijs veel last van mijn linker knie, enkel en heup, vandaag is het iets minder. Omdat ik op kinderschoenen loop moet ik sneller dan normaal nieuwe schoenen hebben dus hopelijk helpen de nieuwe schoenen die ik na het hardlopen bestelde via Zalando. Ik heb een nieuw paar Nike Lunar’s 6 in de uitverkoop gekocht. Ook ben ik begonnen aan Pretty Little Liars, ik hoorde er zo veel over en aangezien al mijn series zijn afgelopen vond ik het tijd voor een nieuwe en ik ben gelijk helemaal hooked! We kijken nog snel een aflevering van Orphan Black samen op de bank en kruipen dan op de bank.

mwd12
Donderdag:

Na werk rij ik snel naar huis om heel even iets te eten, maar dan pas kom ik er achter dat er eigenlijk niets in huis is en dus ga ik maar snel naar de golfbaan voor mijn golfles. Het is super mooi weer wederom dus het is zeker geen straf om buiten te zijn, maar door de honger gaat het voor geen meter.  Eenmaal thuis ga ik dus snel eten en daarna ga ik weer aan de slag met mijn programma van Kayla waarvan ik inmiddels in week 2 ben aanbeland.

mwd13
Vrijdag:

Mijn laatste werkdag, ik herhaal, mijn laatste werkdag! De laatste tijd heb ik slechts zelden zo een fijn gevoel gehad terwijl ik naar werk reed en dat is al reden genoeg om van baan te gaan wisselen. Ik deel nog wat koeken uit op mijn werk en word nog verrast met een speech, mooie woorden en een fles champagne en dankzij een collega wordt mijn dag afgesloten met film opnames in een van onze studio’s. Samen met M. sluit ik deze dag feestelijk af met een etentje bij Sumo waar we onze buikjes meer dan rond eten. Meer over vrijdag kun je lezen in My day in pictures.

mwd14
Zaterdag:

Na lekker te hebben uitgeslapen en te hebben ontbeten rommelen we wat in huis, ik wil eigenlijk naar de Apple store om iets aan mijn wifi problemen te laten doen, maar helaas redden we dat net niet voor het golfen. We gingen namelijk even golfen samen voordat we naar de verjaardag van M zijn opa zouden gaan. Dit keer ging het gelukkig een stuk beter en was M. trots op mijn prestaties, joehoe! Daarna was het tijd voor de verjaardag van de opa van M. waar allemaal lekkere hapjes waren, jummie! Thuis begon ik aan week 2, oefeningen 2 van Kayla wat ik zo fanatiek en enthousiast aan het doen was dat ik van, waarschijnlijk vermoeidheid, aan het einde gewoon over mijn eigen voeten viel en keihard ten val kwam. Ik besloot dat ik het nu wel hard verdient om de rest van de avond [het was inmiddels ook al 21:00 uur] lekker op de bank te liggen met stukjes chocolade en serietjes met M.

mwd15
Zondag:

Na wederom heerlijk te hebben uitgeslapen gaan mijn lieve M. en ik lekker ontbijten. Na het ontbijt kijk ik nog wat afleveringen Pretty Little Liars (man ik ben hooked!) terwijl ik sta te hoepelen. Daarna rij ik snel door naar Amsterdam waar ik met vriendinnetje Zowy heb afgesproken bij de Yoghurt Barn. Na maanden, jaren, van bezoekjes aan de yoghurt barn gingen we nu eindelijk ook een keer een high tea doen en man, man, man, wat was dat lekker zeg! We kregen lang niet alles op en ontplofte bijna van al die lekkere dingen! Na de high tea sloten we nog af met een heerlijk kopje koffie bij Coffee and Coconuts en toen ging ik weer naar huis. Thuis keek ik wederom PLL, maakte ik het eten en werkte ik iets aan mijn blog. Na het eten deed ik nog een tijdje wat voorbereidende werkzaamheden voor mijn nieuwe baan en relaxte we samen nog even op de bank.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Yamina 17.08.2015

  Heel veel succes vandaag!

 • Reageer Bente 17.08.2015

  Super spannend hoor, een nieuwe baan! Begin je daar meteen vandaag mee of heb je nog een weekje extra vrij?

 • Reageer Brittany 17.08.2015

  Ik kom net je blog tegen. Je hebt een super leuke blog. Ik woon trouwens ook in Haarlem! Wat ontzettend leuk zeg!

  liefs, Brittany

 • Reageer Mirjam 18.08.2015

  Wat heb je een leuke blog! Vind het erg leuk om je week en dagoverzichten te bekijken! Vind het wel jammer dat je fotootjes zo klein zijn. Verder wil ik je succes met je nieuwe baan wensen!

  Groetjes!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.