Legally-Me: What’s in my bag

12.08.2015

What's in my Bag Furla Twiggy bag
Benieuwd wat er allemaal in die mooie Furla tas van mij zit? In de video van vandaag laat ik zien wat ik allemaal mee zeul op een reguliere dag. Van pennen tot mijn agenda, overvolle portemonnee en zwart op wit ballen. Bekijk snel mijn what’s in my bag video. 

Zoals jullie weten heb ik ter eren van de feest maand juli [mijn verjaardag, ons jubileum en de verjaardag van Legally-Brunette] een prachtige Furla tas cadeau gekregen van mijn lieve vriendje. Om de tas niet te veel te belasten probeer ik de laatste tijd wat minder spullen mee te zeulen maar als nog zit er veel, misschien wel te veel, in mijn tas.

In de video die ik voor vandaag heb opgenomen laat ik zien wat er allemaal in mijn tas te vinden is.

Tags: , ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Caressa 12.08.2015

    Ik ben toevallig deze week op je blog terecht gekomen en ik vind je posts heel erg leuk om te lezen! En wat een prachtige tas!

  • Reageer Amber 05.10.2015

    Vandaag kwam ik via YouTube bij je blog terecht! Super leuk! Je jasje in deze video vind ik ook erg leuk, mag ik vragen waar je hem vandaan hebt? 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.