Legally-Fashion: Adidas by Stella McCartney

06.09.2015

IMG_2897-001
Vorige week was ik aanwezig bij de presentatie van de nieuwe Adidas by Stella McCartney collectie in de Bijenkorf in Amsterdam. Een collectie met veel aardse tinten die kwaliteit en luxe uitstraalt en waarmee je een verpletterende indruk maakt tijdens het sporten. 

Daar was ik dan, op mijn eerste officiële event als blogger. Een beetje gespannen en onwennig ging ik naar de bovenste verdieping van de Bijenkorf in Amsterdam, niet wetende wat ik zou moeten verwachten. Boven aan de roltrap staat een bordje gastenlijst waar ik me wat onwennig meld, want met een uitnodiging is het toch zeker de bedoeling je daar te melden, of niet soms? Gelukkig loop ik geen blauwtje en sta ik inderdaad op de gastenlijst en mag ik verder via de patisserie en boekenafdeling naar de sportafdeling waar een volledige shop in shop is gesitueerd van Adidas. Naast natuurlijk Adidas by Stelle McCartney is er tevens een deel voor Adidas running en workout.

En daar sta je dan, een groentje in bloggers land die voor het eerste op een event is. Gelukkig komt de PR dame van Adidas snel naar me toe en word ik bijgepraat over de nieuwe collectie. Het eerste dat mij opvalt is de klasse die de kleding uitstraalt. Dit is het type kleding waarin je mooi aan het sporten bent en wat je ook doet en hoe je ook beweegt het er toch mooi uit blijft zien. Je kent ze wel, er zijn altijd een paar vrouwen waarvan je niet snapt hoe alles er nog zo mooi uit blijft zien als ze over de finish komen, dat gevoel krijg ik dus bij deze kleding. Wat ik ook kreeg was water in mijn mond en jeukende handen want het liefst zou ik de gehele collectie willen kopen en in mijn kast willen hangen.

Samen met Anneloes van Girls love 2 Run bekijk ik de collectie verder. Ik ben dat brugpiepertje dat voor het eerst onwennig rondloopt en Anneloes loopt als een volleerde eindexamenleerling door het event. Ik pak, als een ware brugpieper betaamt mijn camera en maak van alles foto’s. Dan klinkt er muziek en komen er modellen de vloer op gehuld in de outfits van de collectie. Van running tot yoga en studio, de prachtige afgetrainde modellen, die ook nog eens kunnen dansen, laten ons de collectie zien. De modellen zijn van het soort, man wat zou ik er ook graag zou uit willen zien en het feit dat ze ook nog eens de prachtige kleding aan hebben helpt daar niet bij. De oranje roze catsuit voor yoga maakt indruk, het is een prachtige combinatie van kleuren en als ik alleen maar 50% van de bewegingen zou kunnen maken die het model doet dan zou ik onder aan dit artikel al direct tekenen.

Na de show loop ik nog een rondje terwijl ik mezelf nog eenmaal streng toespreek geen items te mogen kopen, hoe verleidelijk het ook is en hoe mooi de collectie ook is. Ik loop nog een keer lang mijn favoriete item van de collectie, zeg wat mensen gedag en kijk nog een keer achterom, mijn handen jeuken, maar ik ben en blijf streng voor mezelf.

Ik ga echter niet met lege handen naar huis, nee ik word verwend met een heuse Stella McCartney sporttas en een yogamat. Als een brugpieper ben ik zo blij en loop ik vol trots terug naar het station, volgens mij ben ik geslaagd voor mijn eerste event.

Adidas by Stella2

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tags: ,
Categorie: Fit Gear, Legally-Fit
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.