Legally-Fashion: Shoplog Den Haag

03.09.2015

shoplog den haag
Afgelopen weekend was ik een dagje in Den Haag en ik slaagde voor items waar ik al tijden naar op zoek ben. Van Costes, Mango tot Zara, vandaag laat ik zien wat ik gekocht heb en hoe ik het draag.

Heb jij je al geabonneerd op mijn kanaal? Door je te abonneren op mijn kanaal ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe video’s die ik plaats.

shoplog den haag
shoplog den haag
shoplog den haag

Tags: ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Shelley 03.09.2015

  First: wat een ontzettend mooie eethoek heb je! Ik hou van de Eames stoelen. Je huisje is echt super mooi geworden! En dan second: Dat vest ziet er echt heerlijk uit en grappig dat je in Den Haag was afgelopen weekend (mijn woonplaats, hihi).

 • Reageer Elise 03.09.2015

  Mooie outfit! Zou je misschien kunnen aangeven welke broek je precies hebt van de mango? Op de website van de mango werd het me niet helemaal duidelijk.

 • Reageer Kim 05.09.2015

  Wat heb je leuke dingen gekocht!

 • Reageer Kirsten 06.09.2015

  Wat is jullie huis toch mooi! En wat een fijne items.. Ik vind dit soort artikelen/filmpjes heel fijn. Haal veel inspiratie uit jouw kleding style, in mijn ogen hebben we dezelfde style dus dat is super leuk!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.