Legally-Home: Winactie Deez.nl

01.09.2015

Winactie Deez.nl
Sinds wij in ons paleisje wonen in Haarlem, vind ik niets zo leuk als het kopen van spullen om ons huis nog mooier te maken. Van accesoires tot kaartje en posters, you name it, ik struin het internet af om leuke spulletjes te vinden. Een van die leuke webshops die je online kunt vinden is Deez.nl en ik mag 2 van jullie heel blij maken met een pakket vol leuke goodies!

Winactie Deez.nlAfgelopen vrijdag lag er een heel leuk pakketje op me te wachten. Niet alleen wist ik al dat de inhoud er van heel erg leuk was maar het openen van het pakketje was al een feestje. Alle items ingepakt in leuk papier, stickers en leuke strikjes, ik voelde me voor heel even een klein meisje dat cadeautjes krijgt voor haar verjaardag.

Ook het verder uitpakken van het pakketje was een feestje want de inhoud was meer dan leuk; 3 kaarten, een poster, rietjes, een slinger en een kalkbord huisje. Onderaan dit artikel kun je lezen hoe je mee kunt doen aan deze winactie.
Na het uitpakken werd het tijd om de spulletjes allemaal een leuk plekje te geven in ons huis. De poster kreeg een plek. de kaarten en het huisje. De slinger werd opgehangen en de rietjes werden in een klein glazen potje gezet omdat dit er nu eenmaal een stuk leuker uitziet.

Dit is slechts een kleine greep uit de collectie met leuke spulletjes uit de webshop van Desiree die de naam Deez.nl draagt en wat vol staat met allemaal leuke goodies voor in huis. Niet geheel onbelangrijk, de prijzen zijn erg aantrekkelijk en het is dan ook nu al mijn favoriete webshop om dingen voor in huis of cadeautjes te bestellen.

Winactie Deez.nl

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket:
– Volg Legally-Brunette op Bloglovin en like dit artikel
– Like de Facebook pagina van Legally-Brunette
– Like de Facebook pagina van Deez.nl
– Laat een reactie achter onder dit bericht (gebruik een geldig e-mail adres) en vertel waarom jij deze leuke goodies wilt winnen.

Extra kans maken?
– Volg Legally-Brunette op Instagram en Twitter
– Volg Deez.nl op Instagram

Je kunt mee doen met deze winactie tot en met 13 september, heel veel succes!

Winactie Deez.nl

Home deco

 

Tags:
Categorie: Home, Legally-Life, Win Actie
Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Merin 01.09.2015

  Ziet er heel leuk uit! Ik doe zeker mee aan de winactie, op instagram heet ik @merinbezemer en op twitter @merinn_

  • Reageer Zoë van der Veeken 01.09.2015

   Wauw!! Wat een mooie dingen!! Deze winkel lijkt wel voor mij gemaakt, mijn huisje is al een beetje in deze stijl maar omdat ik een student ben heb ik niet zo veel geld meer over voor de aankleding! Dit pakket zou dus een hele fijne aanvulling zijn!! Ik ben net verhuisd dus dan kan ik mijn huisje knus en authentiek maken

 • Reageer Ilsiee prins 01.09.2015

  Hee wat een leuke items! Ik doe graag mee hoor hihihih Ga over 3 weekjes op mezelf wonen. Zal super zijn voor in mijn nieuwe huisje! verder alle verplichte stapjes doorlopen! 😀
  Groetjesss

 • Reageer Nancy 01.09.2015

  wat een leuke items! Ik doe graag mee, mijn woning kan nog wel wat meer decoratie gebruiken. Mijn instagramnaam is @nancy_hsrp.

 • Reageer joyce 01.09.2015

  Ik vind het oprecht jammer dat facebook een must is bij al de winacties op deze site.
  Wat een leuke spullen! En wat is het geweldig ingepakt! Alleen het papier is al prachtig.

 • Reageer Amanda 01.09.2015

  Ik ben nog druk aan het schilderen in mijn nieuwe huisje en daarna mag het inrichten gaan beginnen. Wat zou het leuk zijn om met zulke leuke spulletjes te mogen beginnen met het creëren van mijn eigen droomplekje.

 • Reageer Denise Weltens 01.09.2015

  ooooooh, dit vind ik echt een superleuke winactie!!! Ik ben dol op zwart-wit en heb iets met grafische afbeeldingen en leuke quotes. Ben benieuwd of ik ga winnen….

 • Reageer Ilse 01.09.2015

  Waah geweldig, dit zou zo zo zo mooi zijn in ons huisje! Ik ga ook eens op de website rondneuzen, precies wat ik zocht! Wil heel graag winnen! <3

 • Reageer Suuz 01.09.2015

  Oooh wat een leuk pakketje! ik ben gek op zwart / wit en dit zou een prachtige aanvulling zijn in mijn huisje! Ik ben enthousiast!

 • Reageer Renske 02.09.2015

  Wauw! Wat een te gekke winactie! Ik kende Deez.nl nog niet, maar ik heb net even op de website rondgestruind. Heel leuk! 🙂 Ik waag dan ook graag een kansje voor deze winactie. Ik volg Deez.nl en jou overal (op Twitter na, want ik ben een ‘Twitter-noob’, haha). Echt te gekke spulletjes. Veel succes met het kiezen van een winnares!

 • Reageer Mariska 07.09.2015

  Ik doe graag mee, want ik wil graag mijn huis mooier maken. Ik ben altijd wel van teksten, en vind dit erg leuk. Vooral omdat teksten een betekenis hebben. 😀

 • Reageer Antje 07.09.2015

  Ik doe ook mee, wat een ontzettend gave actie. Leuke spulletjes om ons stekkie nog mooier te maken. Leuke teksten doen het altijd goed!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.