Legally-Me: My Weekly Diary #36

07.09.2015

timpiete
Het is maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een weekly diary met deze week de uitreiking van de Runner’s World hardloopblog van het jaar, een lange rit naar huis, lunchen met vriendinnen en heel veel Pretty Little Liars.

timpiete1
Maandag
Mijn vrije dag die gelukkig een stuk rustiger verliep dan de vrije dag van de week er voor. Ik werkte aan de blog, filmde shoplog, en bereide nog wat lessen voor. Aan het einde van de dag liep ik naar de AH waar ik boodschappen deed om een stampot te maken ala Rens Kroes. Mijn lieve M. is gek op stampot en andere Hollandse gerechten en het feit dat ik het maak kan hem dan ook zeker bekoren, hij vindt het heerlijk! De rest van de avond zitten we lekker samen op de bank.

timpiete2
Dinsdag
Vandaag is het een studiedag op werk en dat betekent heel veel vergaderen en geen lessen, helaas. Jammer want ik vind les geven een stuk leuker dan de hele dag vergaderen. Gelukkig heb ik iets super leuks om naar uit te kijken en dan heb ik het niet over de winactie van deez.nl waar je aan mee kan doen sinds afgelopen dinsdag, maar uit werk rij ik naar Amsterdam voor de uitreiking van de Runner’s World hardloopblog van het jaar wat zeer terecht wordt gewonnen door Francien van Girls love 2 Run. Tijdens het event worden we flink verwend met een goodiebag en een paar hardloopschoenen van Skechers.

timpiete3
Woensdag
De hele dag verheug ik me op de pannenkoeken die ik die avond met M. ga eten. Normaal gaat hij voetbal trainen op woensdag maar dit keer slaat hij even over en genieten we even van onze avond samen, dat is wel fijn aangezien hij donderdag op vrijdag nacht op vakantie gaat en ik hem pas weer op dinsdag avond zie. In de supermarkt zie ik al de hele Sinterklaas stelling voorbij komen, bizar dat ze het nu al verkopen, nu moet ik die ongein nog langer proberen te weerstaan, help!!!

timpiete4
Donderdag
Om heel eerlijk te zijn weet ik niet meer zo heel goed wat ik donderdag allemaal heb gedaan behalve het geven van lessen en te horen dat ik komende maandag al mag gaan beginnen aan de opleiding om mijn lesbevoegdheid te gaan geven. Dat betekend ook gelijk dat mijn aanstelling is uitgebreid en ik voortaan om de maandag moet werken en om de maandag vrij ben. Dat betekend dus een opleiding die betaald wordt door mijn werk, hoe fijn is dat! Die avond vieren M en ik dat onder het eten. Na het eten ga ik naar de golfbaan voor mijn voorlaatste golf les. Ik voel me helemaal niet lekker en heb geen zin maar als ik er eenmaal ben en het lekker gaat weet ik niet meer van stoppen. Nog maar 1 les en dan heb ik mijn baan permissie en mag ik overal spelen.

timpiete5
Vrijdag

Om alles rond te maken voor de aanmelding van de opleiding ga ik weer om 07:00 de deur uit op weg naar werk. Ik word wakker in een leeg bed want midden in de nacht is mijn lieve M. vertrokken naar het warme en zonnige Portugal waar hij met een paar vrienden van een paar welverdiende dagen geniet.  Ik rij naar werk en ga daar aan de slag met de documenten die ik aan moet leveren en de opdracht die ik moet maken voor de intake van de opleiding. Later op de dag geef ik mijn klassen les en en om 15:30 rij ik naar huis, althans dat probeer ik, maar door de file doe ik er 2,5 uur over om thuis te komen. Mijn eetlust en zin in sushi is zelfs verdwenen en ik haal iets makkelijk bij de AH en kruip in bad en niet veel later ook in bed.

timpiete6
Zaterdag

Weekend en dat betekent lekker uitslapen en dan rustig opstarten. Omdat ik de hele week zo vroeg op moet is uitslapen voor mij tot 08:00 uur maar he, wat maakt het uit, ik kan nog even lekker blijven liggen en dat doe ik dan ook. Na het ontbijt en douchen neem ik een video op en begin ik met het opruimen van mijn kledingkast. Toen we verhuisde heb ik alles er snel en op kleur ingehangen maar echt helemaal naar mijn zin was het niet en dus vond ik het nu tijd om er nog eens goed door heen te lopen. Daar komt bij dat er nog steeds te veel items in mijn kast hangen die ik niet draag en in de huidige situatie zijn er mensen die deze kleding heel hard nodig hebben, het is misschien een klein gebaar maar beter iets dan niets voor mensen die helemaal niets meer hebben en huis en haard achter hebben moeten laten. Omdat ik nogal een perfectionist ben is het een behoorlijke klus dus onderbreek ik het door te gaan lunchen met Fleur die ik op het station op haal, waarna we naar Blender gaan om te lunchen. Tijdens het kletsen geniet ik van een zoete aardappel soep en Fleur van een bieten carpaccio. Na de lunch krijg ik extreem veel last van mijn buik en fiets ik naar huis waar ik in bad ga en uiteraard weer PLL kijk. Na weer een beetje bijgetrokken te zijn snij ik zoete aardappel in frietjes voor mezelf, zet ik ze in de oven en ga ik weer verder met mijn kast terwijl op de achtergrond PLL op staat. Ik vind het zo geweldig zo’n enorme marathon en ik zit er helemaal in. Na het eten van mijn zoete aardappel frietjes ga ik verder met opruimen en maak ik het artikel over het adidas event verder af wat gisteren online kwam. Om 22:00 kruip ik in bed en kijk ik nog 3 afleveringen PLL.

timpiete7
Zondag

Na heerlijk uitgeslapen te hebben start ik rustig op onder het genot van Pretty Little Liars, want je bent nu eenmaal verslaafd of neit he? Ik ga naar beneden om een ontbijtje te maken en vind het maar erg stil in huis zonder vriendje. Stil of niet, ik maak toch gewoon mijn ontbijt en eet het op. Daarna is het tijd voor wat administratie en dat wil ik doen met een lekkere mok thee, ik ben alleen zo onhandig om een deel van het thee water over mijn hand te gooien waarna ik spontaan begin te jodelen met een snikkend einde, mijn hemel wat kan dat toch pijn doen! Dat maakt het doen van administratie er natuurlijk niet beter op… Maar goed ik ga verder, werk aan dit artikel en neem een video op en ga dan te voet naar het centrum van Haarlem waar ik met Lizanne heb afgesproken bij de yoghurt barn, ik grijp natuurlijk iedere gelegenheid aan om daar af te spreken. Na onze super gezellige lunch date loop ik terug naar mijn fiets [met oogkleppen door de winkelstraat om mezelf te beschermen tegen alle verleidingen] en ga ik naar de supermarkt om bloemen te kopen voor in huis. Na het kopen van de bloemen en het neerzetten schaf ik een maand abonnement aan bij de sportschool in de buurt en dan ga ik naar huis, op, moe en weer met mega veel buikpijn….. De rest van de avond kijk ik PLL, werk ik aan mijn blog en ga ik lekker in bad.

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer j 09.09.2015

  Vraag me toch ernstig af bij welke aflevering / seizoen je inmiddels bent met PLL 😉

  • Reageer Stacey 12.09.2015

   Ik vrees dat ik morgen al aan seizoen 6 ga beginnen, oeps!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.