Legally-Fashion: Shoplog Rotterdam

08.10.2015

Shoplog Rotterdam
Vorige week zaterdag bezocht ik het mooie Rotterdam. Naast het genieten van de lokale hotspots en het bezoeken van de markthal was er ook genoeg tijd om te shoppen. Het shoppen ging mij goed af want ik kocht maar liefst 4 kleding items, van een rokje tot een trui en colbert en jasje. Benieuwd wat ik kocht en waarom? Kijk dan mee met mijn Shoplog Rotterdam. 

Hebben jullie wel eens in Rotterdam geshopt? 

Tags: , , ,
Categorie: Legally-Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Moniek 08.10.2015

    Leuke shoplog! Mooie items heb je gekocht! Ik ga ook even bij de H&M kijken voor die rok!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.