Legally-Food: Romige Spaghetti met garnalen

25.10.2015

Romige pasta met garnalen
Tot een maand of 8 geleden at ik geen garnalen, ik moest er niet aan denken en er een proberen was eigenlijk geen optie. Tot die ene keer dat ik over mijn koppigheid heen stapte en het toch maar eens ging proberen, ik ging stapje bij beetje om. Het toppunt kwam toen ik uit mezelf vorige week in de supermarkt garnalen kocht om deze romige spaghetti met garnalen te gaan maken, verrukkelijk en dus deel ik het recept vandaag met jullie.
Benodigdheden voor 2 personen

175 gram spaghetti
200 gram grote garnalen
1 bakje verse basilicum pasta
1 pakje Soya kookroom van Alpro
250 gram sperziebonen
1 rode ui
2 teentjes knoflook
olijfolie

Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking
2. Snij de ui fijn
3. Kook de sperziebonen beetgaar in het water
4. Zet een pan op het vuur met een klein scheutje olijfolie
5. Fruit het uitje en pers de knoflook boven de pan zodra de uitjes bijna glazig zijn
6. Voeg de garnalen toe en bak deze tot ze goed zijn
7. Voeg nu de room en pesto toe samen met de sperziebonen en laat het geheel 5 minuten pruttelen
8. Giet de pasta af en serveer het in 2 pannen of roer de spaghetti door de saus.

 

 

Tags: , , ,
Categorie: Glutenvrije Optie, Hoofdgerechten, Legally-Food, Recepten
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Felicia 25.10.2015

    aaah dit ziet er heerlijk uit. Ik hou zo van garnalen. Je moet ook zeker een keer de scampi pasta proberen bij Vapiano

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.