Legally-Me: Ask me Anything

23.10.2015

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Op mijn blog vertel ik redelijk veel over mezelf, maar wellicht zijn er nog wel vragen, dus heb jij een brandende vraag of verzoek laat het me dan weten in Aks me anything. 

Binnenkort wil ik een video opnemen waarin ik al jullie vragen beantwoord, maar om die video te maken heb ik natuurlijk wel die vragen van jullie nodig. Hierbij dan ook een oproep om al je vragen in een reactie te sturen. Het mag over van alles gaan, er zijn geen domme vragen en zolang je niet hele gekke dingen als mijn pincode vraagt zal ik er ook gewoon antwoord op geven.

Ook zou ik graag willen weten wat jullie graag lezen en wat niet. Ik doe heel hard mijn best om de blog niet alleen leuk voor mezelf te maken maar ook voor jullie, dus laat ook vooral weten wat je leuk vindt om te lezen.

Ik ben heel benieuwd naar jullie vragen!

 

 

Tags: , ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Mariska 24.10.2015

  Hallo.

  Ik vind het super om je website te lezen, daarom ben ik nog wel benieuwd naar paar dingen.

  Nu je grootste doel heb behaald (door ander werk), wat je nu je nieuwe doel in je leven? Wat wil je nu graag nog doen in de toekomst?

  Als je mensen een tip willen geven, wat zou je dan doen?

 • Reageer j 24.10.2015

  Leuk!!!
  Je nieuwe huis ziet er echt heel erg mooi uit! Maar ik ben wel nieuwsgierig naar hoe je het zo mooi schoon en opgeruimd houd! Want je doet veel/ druk ( sport, werk, blog ect) maar hoe of wat doe je aan het huishouden, of heb je een werkster?

  Wat zou je schrijven als je een brief naar je zelf moet schrijven over 10 jaar ( dus in de toekomst)

  Waar kun jij je ongelooflijk boos om maken?
  Wat was de laatste keer dat je boos was? ( vertel!!!)

  uit wat voor een gezin kom je?

  wat is je top 3 beste Film ooit?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.