Legally-Me: My day in Pictures 1/10

03.10.2015

plog staceyEen reguliere dag waarop ik gewoon les geef, onze opleiding moet presenteren aan decanen en een afspraak heb met een uitgeverij. Maar ook had ik afgelopen donderdag een uitje met mijn collega’s met pannenkoeken. Benieuwd naar een doorsnee lesdag? Kijk dan mee naar deze My day in pictures van afgelopen donderdag. 

plog stacey1

Om 06:00 ging mijn wekker en na een beetje wakker te zijn geworden onder de douche is het tijd om me aan te gaan gleden en mijn haar en make-up te gaan doen. Ik besluit mijn nieuwe rokje van de H&M aan te doen met een coltrui een panty en zwart suede pumps. De linker foto is zonder make-up en met alleen een borstel door mijn haar. De twee rechter foto’s zijn met make-up en mijn haar gedaan.

plog stacey2
Na het aankleden ga ik naar beneden om mijn ontbijt te maken, zoals gewoonlijk natuurlijk havermout, met een glaasje verse jus en kopje koffie. Tijdens het ontbijt kijk ik uiteraard naar het nieuws, ontbijten zonder het nieuws is voor mij ondenkbaar.
plog stacey3
Eenmaal op school schoof ik direct aan bij de vergadering van het team en dat het super boeiend was kun je wel afleiden uit het feit dat ik op zoek ging naar een leuke lastminute voor in de herfstvakantie, van Aruba tot Gambia en de Kaapverdische eilanden, ik vind alles goed als het maar lekker warm is en een strand heeft. Tijdens het rond surfen zak ik ook dat het 3 jaar geleden was dat ik deze muis tegen kwam in mijn huis, iieeeehllll!
plog stacey4
Na de vergadering vond er wederom een vergadering, dit keer met de uitgever van onze lesmethode, NU Juridisch. Als vakgroep voorzitter van de opleiding recht was dit mijn eerst echte optreden en gelukkig ging het erg goed. Na de vergadering met de uitgeverij gaf ik een lesje bedrijfsrecht en om wakker te blijven had ik daarna een goede bak koffie nodig. Tegen de tijd dat ik mijn koffie op heb en de administratie van de lessen heb gedaan is het tijd voor mijn klas systeem van het recht.
plog stacey5
Na de les systeem van het recht, ruim ik mijn mappen op, iedere docent heeft zijn eigen plankje en ik heb de bovenste plank van de middelste foto. Op de plank staan veel boeken, mappen met lesmateriaal en administratie. Stiekem vind ik mijn plankje er gewoon het leukste van alles en iedereen er uit zien. Voor ik het wist was het al tijd om naar beneden te gaan en daar een presentatie te geven voor alle decanen van de regio. Ja, net docent en nu al voor de leeuwen, maar ik zit natuurlijk niet voor niets in de PR commissie.
plog stacey6
Na de presentatie liep ik 4, 2 kilometer met mijn collega’s van Hilversum naar Lage Vuursche . Onderweg komen we allemaal rood met witte stippen paddenstoelen tegen en ik ben giga enthousiast nu het de eerste keer is dat ik dergelijke paddestoelen zie, tot grote hilariteit van mijn collega’s.
plog stacey7
Eenmaal aangekomen in Lage Vuursche namen we met de hele groep plaats in een van de vele pannenkoeken huizen. We kozen speciaal voor een pannenkoekenhuis waar ook ik een pannenkoek kon bestellen want je kunt immers niet over een glutenvrije pannenkoek bestellen. De pannenkoek was daadwerkelijk de lekkerste die ik ooit had gegeten en daarbij was het ook onwijs gezellig. Het is ook wel eens leuk om je collega’s in een andere omgeving te leren kennen en het niet louter over school te hebben.

Na het eten van de pannenkoeken lopen we weer 4,2 kilometer terug richting de auto, goed voor de spijsvertering zo een wandeling en super fijn om even door het bos te lopen.
plog stacey8
Onderweg naar huis rij ik eerst langs Boyd, hij is mijn computer wonder die mijn laptop heeft gemaakt en waardoor hij het nu weer doet. Vanuit Aalsmeer rij ik naar de supermarkt waar ik nog even wat kleien boodschapjes doe, zoals amandelmelk, daar maak ik immers altijd mijn havermout mee. Alpro weet dat blijkbaar want als ik thuis kwam zit niet alleen mijn lieve M. op mij te wachten maar ligt er ook een Alpro pakketje op me te wachten, leuk!!
plog stacey9
Eenmaal thuis kruip ik even bij M. op de bank maar omdat hij Ajax aan het kijken is vind ik het een beter plan om even in bad te duiken en daar lekker tv te gaan kijken. Na het in bad liggen plof ik nog even lekker naast M. op de bank en rommel ik wat op mijn supersonisch snelle laptop. Rond 23:00 kruipen we in bed.

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Nina 04.10.2015

    Leuke my day in pictures en ook interessant om te lezen hoe een lesdag er uit ziet. Ik zit te twijfelen om ook het onderwijs in te gaan, maar van jouw verhalen word ik in ieder geval erg enthousiast!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.