Legally-Me: My day in Pictures 5/10

07.10.2015

ploggio
Afgelopen maandag was het mijn vrije dag en deze keer zou hij in het teken moeten staan van school opdrachten. In werkelijkheid deed ik veel veel aan de blog, nam ik video’s op, monteerde ik video’s en was ik heel veel uren bezig met het vinden en uiteindelijk ook boeken van een vakantie voor in de herfstvakantie. Bekijk met mijn dag in My day in pictures. 

ploggio1
Als mijn wekker om 07:40 gaat snap ik er niets van, waarom laat mijn vriend toch zo lang zijn wekker af gaan? Het duurt serieus 2 minuten tot ik me besef dat het mijn eigen wekker is en ik al wakker moet worden, shit, ik lag net zo lekker! Toch ga ik er snel uit want ik heb voor mezelf een redelijk krappe planning in gedachten voor alles wat ik allemaal wil gaan doen vandaag. Ik ga naar beneden, in mijn sportbroek met vest en zet mijn havermout in de magnetron. Terwijl mijn havermout in de magnetron staat snij ik een kwart appel in stukjes en doe ik dat in een pan samen met wat honing, noten en goji bessen. Als de havermout klaar is giet ik het mengsel op mijn havermout en tadaa, daar is mijn appeltaart havermout, oftewel havermout met de smaak van een appeltaartje.

ploggio2
Na het ontbijt ga ik naar boven, ga ik douchen en tut ik mezelf een beetje op. Ik wil zo een stoplog gaan filmen dus ik moet er wel een beetje leuk uit zien voor op de camera natuurlijk. Ik kies voor een grijze skinny van de H&M, ik vind de kleur heel mooi maar hij zakt af bij het leven dus eigenlijk is het een rot broek, maar voor een half uurtje filmen is hij prima. Op de broek draag ik een witte blouse van de Only en dan denk ik klaar te zijn om te gaan filmen. Zodra ik mijn camera aan zet zie ik alleen dat de batterij op is…. GVD. Daar gaat mijn planning. Ik begin maar snel aan het maken van een paar andere artikelen en hoop dat mijn camera in de tussentijd een beetje snel op kan laden. Omdat het niet opschiet stort ik me op het vinden van een reis en het boeken van TUI. We hebben een super leuk hotel gevonden voor een mooie prijs maar de website doet heel gek en we kunnen maar niet boeken, dus ik heb inmiddels al 3 keer gebeld zonder enig succes….

ploggio3
Vlak voordat ik dan eindelijk kan beginnen met filmen komt de kat van de buren binnen om te knuffelen en dan kan ik eindelijk echt beginnen met het filmen van mijn shoplog die jullie vanaf morgen online kunnen zien.

ploggio4
Na het filmen van de shoplog ga ik hem maar direct monteren, dan hebben we dat tenminste gehad en terwijl ik dat aan het doen ben wordt er een fiets thuis bezorgd! Helemaal in een doos, dus ik moet hem nog helemaal in elkaar zetten, HELP! Gelukkig zegt M. me die avond te gaan helpen dus dat gaat vast helemaal goed komen. Ik eet nog snel even wat en ga dan weer snel door met het monteren van de shoplog en een andere video die volgende week online komt. Ik wil gaan proberen iedere week een video op te nemen als het lukt en als jullie het leuk vinden natuurlijk!

ploggio5
Om 15:00 ga ik naar het reisbureau, mijn laatste hoop als het gaat om het leuke hotel op Curacao. Het is echt al eeuwen geleden dat ik in een reisbureau ben geweest omdat ik normaal alles via internet doe. Hoewel ik zelden zo een vriendelijk persoon mee heb gemaakt kunnen ze ons niet helpen als het gaat om het hotel en komen ze met tal van alternatieven, maar geen van de alternatieven brengt ons naar Curacao en dat is nu juist waar onze voorkeur naar uit gaat. Ik loop op een looppas maar naar de AH om boodschappen te doen en daarna weer verder naar huis en heb er dan meer dan 5 kilometer opzitten binnen een totaal tijd van 37 minuten, dat is nog eens afspraken en sporten combineren, toch? Van Kayla moet ik immers af en toe ook heel stevig doorlopen ipv hardlopen.

ploggio6
Thuis ga ik aan de slag met ons eten, ik maak gevulde pompoen. Ik had ergens een recept gezien met gevulde pompoen maar omdat daar heel veel tomaat in zit en ik daar niet goed tegen kan, maak ik er zelf maar iets van en deze versie is echt verschrikkelijk lekker! Terwijl ik de laatste hand leg aan het eten begint M. aan het in elkaar zetten van de fiets. Echt leuk om te zien hoe handig hij is geworden door het verbouwen van ons huis en hoe knap dat hij ‘even’ een fiets in elkaar zet!

ploggio7
Na het eten gaan we verder met onze zoektocht naar een vakantie. We verliezen bijna de hoop op Curacao te belanden in de herfstvakantie. Ook andere bestemmingen beginnen lastig te worden nu de meeste vluchten vol zijn of op vrijdag vertrekken of je pas op dinsdag weer terug komt. Help, hoe kan het nou dat iedereen in de herfstvakantie naar Curacao gaat, dat is toch niet logisch om dat met kinderen te doen? En het zijn toch ook niet louter docenten die dat doen? We besluiten heel stoer en wild een gokje te nemen. We boeken een verrassingsreis naar Curacao! Wat dat inhoudt? We weten dat we naar Curacao gaan en we weten dat we in een 4 sterren hotel terecht komen, maar waar precies en ik welk hotel, dat weten we nog niet. Spannend he?

Na het boeken van de reis kan ik eindelijk een beetje ontspannen, want al weken ben ik in een soort stress of we wel een leuke vakantie kunnen vinden, dat kunnen we nu dus afstrepen van onze lijst en dat doen we dan ook door lekker samen op de bank te gaan kijken naar de tweede aflevering van de serie Blindspot. De serie is trouwens echt een aanrader kan ik zeggen, hij is spannend, boeiend en weer eens iets anders dan een normale politieserie.

Na de serie duiken we ons bed in en gaan we lekker slapen.

Tags:
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk, Plog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manon 07.10.2015

  Yes, een vakantie gevonden dus! Heerlijk zeg Curacao. Alvast heel veel plezier. Wij moeten ook echt een keuze gaan maken, begin november wordt ook steeds lastiger..

 • Reageer Getvices 07.10.2015

  Wat heerlijk een vakantie naar Curacao! Als je tips nodig hebt, kijk hier even : http://getvices.com/food-hotspots/travel-curacao-tips-1/

  En als je nog andere dingen wilt weten, mag je mij (Denise) mailen! Ik kom er al jaren en het is geweldig! Alvast heel veel plezier!

  • Reageer Stacey 08.10.2015

   Dank je wel Denise! Ik ga zeker even kijken 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.