Legally-Me: My happy list

16.10.2015

berlijn
Mijn leerlingen zeggen vaak: ‘Juf wat bent u vrolijk’ en dat is ook echt zo. De laatste tijd ben ik vrijwel altijd vrolijk en dat komt omdat er zo veel leuke dingen zijn die allemaal gebeuren. Vandaag som ik alle leuke dingen op in my happy list. 
Ik heb de leukste baan van de hele wereld | Zondag gaan we op vakantie naar Curacao | Ik kan gratis sporten op de sportschool tegenover mijn werk | Gewoon heel kneuterig met mijn vriend op de bank | Het aantal volgers op Instagram groeit gestaag | De pijn in mijn buik is de laatste tijd heel goed te doen | Kaarsjes aan doen in huis |Leerlingen die je na de les komen bedanken voor de super leuke les | Hardlopen dat na een paar weken weer leuk en pijnloos is | Een toga drage in de klas |herfstvakantie | Iedere ochtend Edwin Evers luisteren in de auto | Het vak strafrecht geven |De special edition Tony’s met zeezout en amandelen| Warme chocolademelk |Mijn laptop die dankzij Boyd weer super snel is! | Lekker koken | zwart op wit ballen in de auto eten | Een nieuw paar wetbundels die nog mooi fris is | een wafelijzer die ik zo maar even krijg van mijn lieve vriendje | In bad liggen met een serie en verder helemaal niets | Glutenvrije stroopwafels |Al mijn nieuwe superleuke kleren |Lachen met mijn oma | Een strakke planning om vooruit te werken die slaagt | Leerlingen die helemaal opgaan in de oefenrechtbank en super goed hun best doen | Mijn uggs die ik stiekem in de auto draag omdat het zo koud is als ik van huis we ga |Nog steeds een smile op mijn gezicht iedere dag als ik mijn Furla tas pak | Lekker hard mee zingen in de auto | Garnalen die ineens lekker blijken te zijn | Pepernoten | Dat ik snapchat ineens leuk begin te vinden (legallystac)

Waar word jij blij van? 

Tags:
Categorie: Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Nynke 16.10.2015

  Leuk lijstje, ik word zelf altijd vrolijk van zulke lijstjes!
  Wat ik me trouwens afvroeg: waarom zeggen jouw leerlingen “juf” tegen jou? Dat wordt toch alleen maar gezegd op de basisschool of vergis ik me nu

 • Reageer joyce 18.10.2015

  Grappig. Ik vraag me al een tijdje hetzelde af als Nynke.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.