Legally-Me: My weekly Diary #42

19.10.2015

timpietempo
Vandaag moet ik met schaamrood op mijn kaken jullie bekennen dat de weekly diary korter is dan normaal, mijn vakantie is mijn excuus, want als jullie dit lezen zit ik heerlijk in het warme Curacao. In deze my weekly diary vertel ik wat ik maandag tot en met zondag ochtend heb gedaan, van trainen met een personal trainer tot het eten van een glutenvrije hamburger bij de mac.
timpietempo1
Maandag
Maandag had ik een opleidingsdag in Amsterdam en omdat ik een afspraak zou hebben in de stad na mijn opleiding besloot ik met de trein naar Amsterdam te gaan en liet ik mijn geliefde auto voor de deur staan. De opleiding mag van mij wel wat meer tempo hebben maar qua inhoud is het wel super interessant en leer ik er veel van. Omdat de afspraak helaas op het laatste moment af werd gezegd besloot ik mezelf te trakteren op een pompkin spice latte, maar op de ene of andere manier smaakte die voor geen meter, bleegh, terwijl ik het andere jaren altijd zo lekker vind….. Eenmaal thuis gaan M. en ik lekker eten waarna we op bezoek gaan bij mijn oma. Na het bezoekje aan oma kijken we nog even wat tv op de bank.

timpietempo2
Dinsdag
Dinsdag gaf ik natuurlijk gewoon weer les en dat vind ik toch echt het allerleukste dat er is. Na de lessen dook ik de sportschool in tegenover school. Op dinsdag geef ik tot 16:30 les en als ik dan naar huis zou rijden dan zou ik 2 uur in de file moeten staan dus probeer ik de file te ontlopen door een bezoekje aan de sportschool. Als ik thuis kom maak ik een egg wrap met groente en ga ik de rest van de avond flink aan de slag voor de blog nu ik natuurlijk wel een beetje vooruit moet werken voor de vakantie.

timpietempo3
Woensdag
Woensdag is stiekem mijn favoriete dag op les te geven omdat het de dag is waarop ‘mijn’ klasje bijna de hele dag les geef. Na de lessen aan mijn klas gaf ik ook nog les aan een andere klas met wie ik dit keer eens flink ging debatteren, over de straffen in Nederland, maar ook de doodstraf en de manieren om mensen op te sporen, super leuk om ze zo bezig te zien!
Na de lessen staat er een afspraak gepland met een trainer van de sportschool. Ik vertelde hem laatst over mijn blog en dat ik mijn benen graag meer en beter zou willen trainen waarna hij aanbood om een paar keer met me te gaan trainen. Tijdens het trainen had ik al snel door dat hij het heel serieus nam want mijn hemel, hij beulde me flink af! Op de weg terug naar huis stond er weer mega file dus besloot ik eerst maar in Hilversum boodschappen te doen voor het avondeten en daarna pas naar huis te rijden. Thuis kookte ik en ging ik nog even lekker in bad, heerlijk.

timpietempo4
Donderdag
Ik ga om iets voor zevenen de deur uit en rij dan naar Hilversum waar ik om 07:45 aan kom waarna ik met mijn directe collega even bij praat in de lerarenkamer. Om 08:30 begint onze team vergadering en na de vergadering moet ik weer het een en ander regelen met documenten en ren ik weer van hot naar her. De lessen vinden daarna plaats en lopen weer heerlijk gelukkig, ik blijf het bijzonder vinden dat ik zo iets nieuws doe en dat het zo natuurlijk en goed voelt. Na de lessen heb ik mijn eerste oudergesprek en daar ben ik best een beetje zenuwachtig voor, maar ook dat verloopt helemaal goed. Na het gesprek is het al tegen 5 uur en zie ik dat het zo druk is op de weg dat het weinig zin heeft om al weg te gaan. Ik ga even bijpraten met een collega en van 18:00 tot 19:30 zit ik te werken waarna ik naar huis rij. Ik ben dood op en na het eten dat M. al voor me had gemaakt kruip ik bij hem op de bank tot mijn ogen dicht gaan.

timpietempo5
Vrijdag
De laatste dag voor de vakantie en dat begint met een lesbezoek van de directie. Er wordt gekeken hoe ik mijn les geef en of ik het wel een beetje goed doe. Ik ven verschrikkelijk nerveus maar het verloopt gelukkig super goed, mijn leerlingen complimenteren me en ook de directie. Zo fijn! Daarna gaan mijn lessen en vergaderingen gewoon door en om 15:15 ben ik klaar en er klaar mee en wil ik weg, dus ga ik nog even langs oma die ik trakteer op iets lekkers. Eenmaal thuis ben ik zo moe dat ik niet eens meer weet wat ik wil eten en na 10000 voorstellen van M. rijden we om 21:00 naar de Mac Drive voor frietjes en een glutenvrije hamburger en man wat is dat lekker als je honger hebt!

timpietempo6
Zaterdag
Na heerlijk geslapen en uitgeslapen te hebben gaan we beneden lekker ontbijten waarna ik me nog even focus op de blog en M. de laatste hand legt aan de zolder samen met een vriend. Van M. heb ik een wafelijzer gekregen en ik besluit de heren te verwennen met mijn eerste poging tot het maken van wafels, zijn ze niet schattig geworden? Daarna ga ik alvast wat spullen pakken voor de vakantie en kom ik er achter dat ik mijn snorkel set niet kan vinden, na samen alles te hebben doorzocht spring ik op de fiets en haal ik een nieuw setje. De rest van de middag rommelen we wat en brengen we een bezoekje aan de ah. We maken heerlijke zoete aardappel frietjes met een hamburger en dan is het tijd om onze koffers in te gaan pakken voor de vakantie.

Zondag
Om 03:30 gaat mijn wekker en is het tijd om op vakantie te gaan, joehoeeee! We douchen, ontbijten en stappen dan in de auto naar het station van Haarlem. Vanuit Haarlem pakken we de nachtbus naar Schiphol waar we inchecken voor onze vlucht van 08:15. Na de douane genieten we van een koffie bij de Starbucks en dan gaan we op naar Curacao!

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.