Legally-Travel: Zwemmen met dolfijnen VLOG

29.10.2015

Zwemmen met Dolfijnen op curacao
Vorige week ging een van mijn grootste wensen in vervulling, het zwemmen met dolfijnen. Als sinds ik een heel klein meisje ben droomde ik van dit moment en al vanaf jongs af aan wilde ik dit graag op Curacao doen dus nu ik er toch was greep ik mijn kans en vervulde ik mijn wens. Bekijk snel mijn zwemmen met dolfijnen vlog om mijn belevenissen te zien. 

Vorige week woensdag was het dan eindelijk het moment waar ik al zo lang van droomde, het moment dat ik ging zwemmen met dolfijnen. Al thuis had ik een plaats gereserveerd bij het Sea Aquarium van Curacao. Voor omgerekend zo’n €155,00 ben je ongeveer 2 uur onder de pannen. Je begint met een introductie video waarna je een uitleg krijgt van een dolfijnen trainer en je opzoek gaat naar de juiste maat flippers. Vanaf daar liepen we naar het water waar het geheel plaats zou vinden. Niet alleen mochten we met de dolfijnen zwemmen, we mochten ze ook een aantal commando’s laten uitvoeren die wij eerder leerde van de trainer.

Hoewel ik verwachtte dat het tof zou zijn had ik niet verwacht dat het zo tof zou zijn. Zoals jullie ook wel in onderstaande video zullen zien heb ik nog uren met een smile van oor tot oor gelopen. Een uitgebreider verslag kun je lezen in de My day in Pictures van 21 oktober 2015

Kijk snel mee naar onderstaande video en vergeet je niet te abboneren op mijn kanaal.

Tags: , , , ,
Categorie: Curacao, Legally-Travel
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Ima 29.10.2015

  SUPER LEUK STACE!!

 • Reageer Amanda 29.10.2015

  Ik hoop het in mei te gaan doen en krijg er alleen maar meer zin in door je filmpjes en enthousiasme. Super vet!

 • Reageer Joyce 31.10.2015

  Aaah superleuk. Dit staat ook echt al zo lang op mijn lijstje, echt vet dat je dit hebt gedaan en het enthousiasme komt zeker over 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.