Legally-Fashion: Closet Sale

04.11.2015

MP 11-001
Gisteren liet ik de nodige items zien die ik graag toe zou willen voegen aan mijn garderobe, maar als je me vraagt of ik ze echt nodig heb, dan moet ik eerlijk zeggen dat dit niet het geval is en mijn kledingkast al aardig uit zijn voegen begint te barsten. Voor ik dan ook wat nieuws koop, moet ik van mezelf eerst de nodige items van de hand doen en die items kunnen jullie vinden in mijn closet sale.

Afgelopen zondag heb ik maar weer eens de tijd genomen om met een kritische blik door mijn kledingkast heen te gaan hetgeen de onderstaande collectie aan aanbiedingen opleverde.

Ter vergemakkelijking van het proces heb ik alle stukken op marktplaats gezet zodat jullie daar kunnen zien wat er op geboden is en of de stukken nog beschikbaar zijn, een overzicht van alle advertenties vind je hier.

Als je met je muis over onderstaande foto’s gaat zie je een korte beschrijving en als je op de betreffende foto klikt kom je op de betreffende advertentie terecht.

Wellicht zit er iets leuks voor je tussen en kan ik binnenkort weer shoppen en een stoplog opnemen!

Tags: ,
Categorie: Closet Sale, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Carla 04.11.2015

  Hee waarom staat je fiets te koop?

  • Reageer Stacey 04.11.2015

   Hi Carla, hij staat te koop omdat ik een nieuwe heb met versnellingen en vering. Maar hij staat niet bij de closet sale omdat hij natuurlijk niet uit mijn kast komt 😉

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.