Legally-Me: 3 X leuke cadeau’s voor de feestdagen van Radbag

15.11.2015

Downloads8
Sinds gisteren is de Sint weer in het land en niet alleen betekent dit dat we onze schoenen weer mogen zetten, dat we geoorloofd mogen snoepen van alle Sinterklaas lekkernijen en we aan het rijmen en dichten zijn geslagen, maar ook dat we weer op zoek moeten gaan naar cadeautjes voor de mensen om ons heen. Om je alvast wat op weg te helpen heb ik 3 leuke cadeau tips voor jullie van Radbag. 

wereldkaart-om-te-krassen-edb
Een cadeau tip voor een man

Als ik kijk naar mijn leuke man dan vind ik het altijd ontzettend lastig om een leuk cadeau te verzinnen. Op de een of andere manier vind ik het lastig om een cadeau voor een man te kopen dat hij ook echt heel erg leuk vindt. Maar toen ik deze wereldkaart zag om te krassen wist ik zeker dat ik mijn man hier blij mee zou kunnen maken. Net als ik is hij gek op reizen en hoe leuk is het dan om op een kaart aan te geven waar je allemaal samen heen bent geweest? Deze kaart is trouwens ook nog eens een mooi om te zien en kan zo dus een prominent plekje krijgen in huis.

Wereldkaart om te krassen €19,95

Downloads6
Een cadeau tip voor een vrouw
Wat geef je een vrouw zonder dat het een standaard douche/bad setje wordt? Als ik een kerst cadeautje voor mijn lieve vriendinnetje Zowy zou moeten kopen zou ik niet lang na hoeven denken en zou ik gelijk deze krijtbord wereldbol voor haar kopen. Naast dat ze als juf dagelijks op een bord moet schrijven met een krijtje is ze ook nog eens gek op reizen. Of het nu gaat om een reisje naar Kopenhagen of een reis naar Vietnam of Australië, ze heeft al heel wat van de wereld gezien in haar leven. Omdat ze altijd bezig is met het maken van nieuwe plannen om te gaan reizen vind ik dit een super leuk cadeau wat ook heel mooi in haar huis zou staan.

Schoolbord Globe – €34,95

Downloads7

Een cadeau voor jezelf
Als ik nu een lijstje zou moeten maken zou ik echt amper kunnen bedenken wat iemand voor me zou kunnen kopen. Maar toen ik deze Yeti IJskrabber zag moest ik heel hard lachen. Hoewel het (gelukkig) nog niet zo ver is gekomen kijk ik met angst en beven uit naar de dag dat ik nog vroeger de deur uit moet om te krabben. Maar als ik dan toch zou moeten krabben, dan liever met een warme hand en een glimlach op mijn gezicht. Stiekem wordt krabben zo natuurlijk hartstikke leuk.

Yeti IJskrabber €9,95

Weet jij al cadeautjes die je gaat kopen voor de mensen om je heen?

Tags: , , ,
Categorie: Legally-Life, Party
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Marlotte 15.11.2015

    Ik ben dan geen man, maar die wereldkaart is echt ontzettend leuk, net als de globe overigens. Ja, dit zou ik wel willen krijgen haha!

  • Reageer Marlissa 18.11.2015

    Haha die ijskrabber, geweldig!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.