Legally-Me: My day in Pictures 9/11

10.11.2015

11-2015 November
Gisteren was het mijn vrije dag en dat betekende in de praktijk dat ik de een groot deel van de dag bezig was met het maken van opdrachten voor mijn opleiding. Gelukkig was er ook tijd voor andere leuke dingen, zo ging ik Haarlem in om hotspots te fotograferen en pakte het recept dat ik maakte erg goed uit.

ploggioo
Het is mijn vrije dag en ik besluit er rond half 8 uit te gaan, geheel in de veronderstelling dat ik toch wel wakker zal worden van de wekker van M. om 07:15. Niets blijkt minder waar te zijn en om 08:00 schrik ik wakker en weet ik even niet meer waar ik ben, hoe laat het is en ga zo maar door. Gelukkig heb ik geen afspraken en maakt het dus niet bar veel uit dat ik wat langer in bed heb gelegen en ach het is ook maar een half uurtje. Ik maak toch snel mijn ontbijt, zwaai M. uit en ga nog lekker even op bed genieten van mijn bakje havermout.

ploggioo1
Na het douchen is het tijd om te gaan bikkelen, ik wil vandaag heel veel doen voor mijn opleiding, van opdrachten tot het afmonteren van een filmpje en leeswerk, het moet allemaal gebeuren en ik besluit dat ik vandaag pas iets leuks mag gaan doen als ik het af heb. De opleiding die ik volg is trouwens de opleiding om je bevoegdheid voor docent te behalen, het is een opleiding van 1,5 jaar die ik bij een instituut volg die zich hierop richt en die samenwerkt met de UVA. Omdat het qua studielast vergelijkbaar is met 1 fulltime jaar studeren is het behoorlijk aanpoten om al het werk voor te bereiden naast mijn drukke leventje, maar het is het zeker waard!

11-2015 November1

Het is 1 uur en ik ben bijna klaar met alles voor mijn opleiding en mag nu van mezelf wat leuks doen in de vorm van een serie kijken tijdens het maken van een wafel die ik dan weer maak en fotografeer voor de blog. Ik ben echt mega blij met mijn wafelijzer, de wafels zijn zo lekker die je er mee kunt maken.

11-2015 November2

Na het fotograferen van de wafel ga ik verder met fotograferen en dit keer fotografeer ik spiergel aangezien hier later deze week een artikel over op de blog komt. Zelf gebruik ik redelijk vaak spiergel en wist ik nu eigelijk niet zo goed welke ik nu het beste zou kunnen gebruiken en hoe het werkt, dus heb ik er maar een artikel over geschreven. Na het fotograferen lunch ik nog wat en dan ga ik mezelf toch maar vermannen om naar buiten te gaan.

11-2015 November3
Door de regen loop ik door Haarlem om wat Healthy Hotspots te fotograferen in de stad, een mooie update voor het artikel van een tijdje geleden wat nog steeds veel bezoekers naar mijn site weet te trekken.
11-2015 November4
Tijdens het fotograferen stuit ik ook op een hotspot waar ik al wel op de Haarlem City Blog over gelezen had maar waar ik door de vakantie nog niet was geweest, By Lima, een onwijs leuk tentje waar je glutenvrij/veganistisch en ga zo maar door kunt eten. Ze hebben een onwijs leuke kaart en er hangt een goede sfeer, zeker een aanrader!
ploggioo2
Na het fotograferen loop ik door naar de AH waar ik boodschappen doe voor het eten van vanavond. M. vond de kip masala die ik een tijdje terug maakte erg lekker en dus leek het me leuk om het vanavond weer eens te maken. Het is zeker een aanrader want ook dit keer was het weer erg lekker.
ploggioo3
Na het eten zet ik al mijn foto’s van vandaag op mijn laptop, ik heb er in die paar uurtjes toch zo’n 47 gemaakt en dat komt met name omdat ik overal wel 10 foto’s van neem en erg speel met de belichting. Het is trouwens voor het eerst sinds tijden dat ik mijn “echte” camera weer gebruik aangezien ik de afgelopen tijd voornamelijk met mijn Samsung camera heb gefotografeerd. Vandaag heb ik 8,69 km gepowerwalked door Haarlem, wat wil zeggen dat ik zo’n 8,5 kilometer per uur heb gelopen, net geen hardlopen, maar ook geen wandelen te noemen.
ploggioo4
Terwijl ik half kreunend op de stoel zit werk ik aan dit artikel, mijn buik is de afgelopen dagen weer verschrikkelijk in opstand en ik heb geen idee hoe dat nu precies komt…. Gelukkig tovert mijn Sinterklaas mok wel weer een glimlach op mijn gezicht, het mag nu wel weer nu het sinterklaas journaal ook weer is begonnen. Aangezien het inmiddels al 21:00 uur is en ik nog de nodige dingen voor de blog moet doen is het einde van deze dag nog niet in zicht helaas.

Hoe was jullie dag?

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Merel 11.11.2015

    Wat heb je toch een picture-perfect dag! Leuk om te zien

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.