Legally-Me: My weekly Diary #45

09.11.2015

CGSH
Afgelopen week was eindelijk weer eens een relatief rustige week, waarin alles gewoon zijn gangetje ging en waarin het hardlopen eindelijk weer een beetje lekker gaat. Nu ook eindelijk het huis dan echt bijna af is worden onze weekend ook echt wat relaxter en dat vierde we met heel veel sushi. Lees snel mee met My weekly diary van afgelopen week. 
CGSH1
Maandag
Vandaag ga ik naar school en omdat ik op deze thema bijeenkomst locatie niet kan parkeren, ga ik met de trein naar Amsterdam. Eenmaal op de locatie krijgen we een presentatie van de directie van het algehele ROC van Amsterdam over de pedagogische visie en missie van de school. Na deze presentatie en een aantal kritische vragen vanuit de groep hebben we lunchpauze. Doordat de locatie zich op een steenworp afstand bevindt van Endemol, mijn oude werkplek, besluit ik even contact te leggen en voor ik het weet zit ik met mijn oud collega’s gezellig aan de lunch om bij te kletsen. Daarna loop ik snel naar de Decathlon voor een camelbag en dan is het tijd om weer terug te gaan. Na de opleiding ga ik weer terug naar het mooie Haarlem waar M. Al heeft staan koken voor me. Na het eten kruipen we samen op de bank en kijken we een serie.

CGSH2
Dinsdag
Die eerste dag dat de wekker om 05:45 gaat blijft lastig, maar als ik dan eenmaal op school ben word ik langzaam weer wakker. Ik geef les tot 15:00 en dan ga ik snel naar huis om te gaan hardlopen. Ik vind hardlopen in het donker niet fijn en dat probeer ik dus maar zo veel mogelijk te vermijden. Na het hardlopen doe ik boodschapjes, al een tijdje heb ik zin in nasi en dus maak ik een versie met vis die weer erg lekker is, al zeg ik het zelf. Na het eten ga ik aan de slag voor mijn lessen en de blog en voor ik het weet is het al weer bedtijd.

CGSH3
Woensdag
Woensdag is in het nieuwe rooster mijn langste werkdag en mijn idee is om na mijn laatste les van 17:00 nog even te gaan sporten in de sportschool tegenover mijn werk. Na mijn lessen werk ik aan de nodige administratieve dingen en voor ik het weet is het 18:00 uur, heb ik honger en besluit ik dat het niet verstandig is om nu nog een uur te gaan sporten en dan nog een uur naar huis te rijden en dus rij ik maar gelijk naar huis. Thuis plof ik lekker op de bank, eet ik snel iets en ga dan lekker in bad om te relaxen terwijl ik lekker naar een serie kijk. We hebben sinds kort een plankje voor over het bad, niet alleen staat dat heel leuk, het is ook mega handig voor mijn ipad en kopje thee! Na het badderen ga ik naar beneden en komt M. Terug van zijn voetbal training en praten we nog even bij over de dag.

CGSH4
Donderdag
Op donderdag starten we altijd met een vergadering en voor de rest van de dag heb ik maar 1 les, ik kan dus mooi heel wat uren gebruiken voor het voorbereiden van lessen voor de komende weken. Ik probeer mijn tijd zo effectief te gebruiken dat ik zelfs ergens anders ga zitten dan in de docentenkamer en sluit me dus goed af om me goed te kunnen focussen. Ook na mijn les ga ik gewoon verder omdat ik mezelf ten doel heb gelegd pas weg te gaan als ik helemaal klaar ben en dat is rond 7 uur, waarna ik naar huis ga. Omdat M. naar Ajax is heb ik thuis het rijk alleen en dat betekent dat ik wederom het bad vol laat lopen na het eten.

CGSH5
Vrijdag
Vandaag geen lessen, we hebben namelijk een teamdag. In plaats van Hilversum ga ik naar Huizen alwaar we op een super mooie locatie een soort teambuildings dag hebben. Het is een super leerzame en productieve dag doe we afsluiten met een lunch. Door al het gepraat ben ik wel toe aan wat afleiding en dus rij ik eerst naar de Action alwaar ik allemaal leuke dingen voor in de voortuin koop en waarna ik ook gelijk maar even boodschappen doe. Als super geëmancipeerde vrouw sta ik daarna op een trap met een hamer om een krans op te hangen. Na het klussen en froeten in de grond ga ik beginnen aan het eten en daarna maken we wat schoon in huis. Die avond komen ook mijn ouders even langs en daarna gaan we samen nog even een serie kijken op de bank.

CGSH6
Zaterdag
Na het ontbijt stonden we voor het eerst sinds tijden voor de vraag, en wat nu? De afgelopen maanden zijn we vooral bezig geweest met het huis en alles in orde maken voor het huis, waardoor onze weekend daar voornamelijk uit hebben bestaan en nu het huis dan eindelijk bijna af is, op wat kleine dingen na, staan we dus voor een dilemma, wat te doen op een echt vrije zaterdag?
We besluiten uiteindelijk naar de ikea te gaan voor handgreepjes en komen thuis met heel veel spullen maar we vergeten de handgreepjes, lekker slim dus…. Na het ikea verhaal gaan we op zoek naar een leuke vakantie voor de kerst, we willen heel graag naar vietnam of cambodja maar deze blijken erg duur te zijn door de extreem hoge ticket prijzen van minstens 2 keer de prijs die je normaal betaalt. Helaas vallen deze dus af en echt iets leuks zien we niet. Gelukkig hebben we wel nog een leuk plan voor die avond want we springen op de fiets naar Shabu Shabu voor een avondje sushi eten, altijd goed, maar man wat heb ik veel gegeten zeg, niet normaal!

CGSH7
Zondag
Na het ontbijt gaat M. richting de voetbal en maak ik me klaar om te gaan hardlopen. Voor het eerst gebruik ik mijn nieuwe camelbag en ik heb in mijn hoofd tussen de 12 en 14 km te gaan lopen. Mijn eerste bestemming is het voetbalveld om even bij M. te kijken en daarna ga ik verder door Bloemendaal en via de bossen weer terug naar huis en blijk ik 15,6 km te hebben gelopen, bam! Het liefst zou ik in januari de halve marathon van egmond lopen, maar ik probeer mijn lichaam niet te gaan overbelasten omdat ik na mijn dam tot dam weekend erg veel last heb overgehouden aan mijn knieën en enkel. Na het hardlopen ga ik even op de bank genieten van een eiwitshake en dan ga ik daarna douchen. We gaan met mijn auto naar de ouders van M. waar we even bijpraten over de vakantie en daarna lekker eten. Helaas krijg ik al heel snel nadat we er komen mega last van mijn buik en eenmaal thuis ga ik dus ook snel in bad in de hoop dat dit een beetje verlicht.

Hoe was jouw week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Sandra 09.11.2015

  Ziet eruit als een leuk en druk weekje! 🙂 Mag ik vragen waar je die mooie ‘badplank’ vandaan hebt? Ik ben er zelf namelijk nog opzoek naar!

  • Reageer Stacey 21.11.2015

   Hoi Sandra, deze is van de Xenos

   • Reageer Sandra 21.11.2015

    Dankjewel! Ga meteen vanmiddag even kijken.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.