Legally-Me: My Weekly Diary #48

30.11.2015

Weekly diary plogje
Afgelopen week was het een onwijs drukke en hectische week waarin ik voor het eerst een echte Vlog maakte, we op zoek gingen naar een loopband, er flink werd geklust in huis, oma op bezoek kwam en natuurlijk ook hard werd gelopen. Kijk mee met mijn dag in My weekly Diary van afgelopen week. 

Weekly diary plogje1
Maandag

Afgelopen maandag was ik vrij, maar door alle super lieve reacties op mijn artikel van die zaterdag vond ik dat ik die vrije dag nuttig aan de blog en aan mijn werk moest besteden. Immers bleek dat jullie wel graag alles lezen en overspoelde jullie me met lieve berichtjes, dus ging ik aan de slag. Ik maakte de nodige artikelen, werkte aan school en sleepte mezelf toen naar buiten om te gaan hardlopen. Na het hardlopen wist ik binnen een record tijd mezelf te douchen, aan te kleden en naar Amstelveen te rijden alwaar ik had afgesproken met vriendinnetje Ima. Vroeger zat ik bij Ima in de klas op de middelbare school en in de tussentijd hebben we elkaar nog regelmatig gesproken via Facebook en whatsapp maar nu was het tijd voor een reallife. Na een super gezellige lunch date at ik gezellig thuis met mijn lieve M en ging ik weer verder met werken aan de blog.

Weekly diary plogje2
Dinsdag
Dinsdag was een lange, hele lange dag. Nadat ik zoals gebruikelijk rond 7 uur de deur uit ging kwam ik met pijn en moeite op school aan, ik viel namelijk bijna in slaap in de auto. Om 08:30 mocht ik gelijk beginnen met het geven van lessen en van 11:30 tot 12:00 had ik even pauze en had ik even tijd om op adem te komen. Na mijn pauze ging ik tot 15:00 door met lesgeven waarna ik weer door kon naar een coaching gesprek. Ook daarna was het weer rennen, dit keer naar de open avond die we hadden op school. Het was onwijs druk en dat is natuurlijk een goed teken voor onze opleiding, al was het wel jammer dat er maar weinig collega’s waren en ik dus geen kans had om te eten. Toen ik om 20:15 klaar was, was ik ook wel heel erg moe en moest ik nog naar huis. Daar plofte ik op de bank naar mijn lieve M. at ik 2 stroopwafels en kroop ik snel in bed.
Meer over dinsdag kun je zien in de vlog die ik maakte afgelopen dinsdag.

Weekly diary plogje3
Woensdag
Woensdag was het eigenlijk een vrij normale en tamelijk saaie dag. Ik gaf zoals gebruikelijk gewoon les de hele dag tot 16:00 uur waarna ik nog het een en ander afmaakte en naar huis wilde rijden. Ik had na de lange dag van dinsdag een fut meer om te gaan sporten en wilde gewoon naar huis en de vlog monteren. Helaas dacht het verkeer daar anders over en ik stond weer eens een paar uur in de file, geen grapje, ik deed er echt 2 uur over om thuis te komen. Thuis aten we iets en ging M . op weg naar de voor de voetbal training maar al snel kwam hij me gezelschap houden thuis omdat de training door het weer niet door ging. Ik monteerde tot 23:15 de vlog en toen hij eindelijk klaar was kon ik ook eindelijk gaan slapen.

Weekly diary plogje4
Donderdag
Na er 2 uur over te hebben gedaan kom ik te laat op mijn werk…. Het is de afgelopen weken echt verschrikkelijk en zo lang als nu heb ik er volgens mij nog nooit over gedaan in de ochtend. Maar goed, gelukkig beginnen we met een vergadering op donderdag waardoor het gelukkig geen ramp is. Na de vergadering heb ik een paar uren geen les en kan ik mijn lessen voor gaan bereiden voor de week er op. Mijn lieve M. komt ondertussen met het super goede idee om die avond naar loopbanden te gaan kijken. Na mijn lessen en het eten gaan we dan ook samen naar Amsterdam om daar in een winkel naar loopbanden te kijken. Helaas zien we nog niet iets waar we mega enthousiast zijn. Thuis op de bank zoeken we verder.

timpietempo7
Vrijdag
Ik begin de dag natuurlijk weer met het geven van lessen, de hele ochtend geef ik strafrecht. Als ik klaar ben met het geven van lessen ga ik een paar uur hard aan de slag met mijn lessen en leerlingen administratie. Na mijn lessen zou ik wat gaan doen met een vriendin maar helaas gaat het niet door en dus vallen al mijn plannen in het water. Eenmaal thuis ben ik moe en heb ik nergens meer zin in en heb ik niet eens meer zin om naar de supermarkt te gaan en dus bak ik maar een gebakken ei. De rest van de avond doe ik veel administratie en kijk ik wat tv. Die super sexy (NOT) foto links is alvast ter voorbereiding op een oud en nieuw feestje dat wij hebben met als thema 70’s ski. Dat 70’s deel zit wel goed maar het ski deel moet ik nog voor elkaar zien te krijgen. Als iemand tips daarvoor heeft en dan natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk, let me know! Na het uit testen van mijn outfit kruip ik in bed en ga ik lekker slapen.

Weekly diary plogje6
Zaterdag
Vanaf het moment dat ik wakker werd voel ik me moe, heb ik het koud en voel ik me niet lekker. Helaas is daar allemaal geen tijd en gelegenheid voor want er wordt druk geklust in ons huis. Sinds nu hebben we dus ook een heuse trapkast met licht en plankjes waardoor we eindelijk ook onze troep zoals schoonmaakmiddelen netjes op kunnen ruimen. Tussendoor rijden we ook nog even naar de Gamma alwaar ik wat kerst spullen koop, ik heb nu eenmaal een zwak voor decoratie dingen. Omdat ik het zo koud heb kruip ik in de middag een uur in bad om op te warmen waarna ik me iets beter voel. Na het eten kan ik dan ook lekker aan mijn appeltaart gaan beginnen die ik graag wil bakken voor de komst van mijn oma.

Weekly diary plogje5
Zondag
Omdat ook de voetbal is afgelast kunnen we lekker lang op bed blijven liggen en daarna samen rustig ontbijten. Nadat ik de foto van mijn havermout heb gemaakt kruipt de kat lekker op het dienblad, toch handig denkt hij zo’n mandje. Na het ontbijt ga ik aan de slag met foto’s voor Legally en een filmpje en daarna haast ik me naar buiten om te gaan hardlopen. Ik had totaal geen zin en weet me met moeite naar buiten te slepen, maar eenmaal buiten ben ik toch blij dat ik ben gegaan, ondanks het feit dat mijn buik weer lastig begint te doen… Eenmaal thuis spring ik onder de douche en rijden we naar mijn Oma om haar op te halen voor het eten. Ze komt gezellig bij ons eten en voor haar heb ik dus ook een kleine appeltaart gebakken zodat ze die nog lekker thuis op kan eten. Na het eten en na het drinken breng ik haar naar huis, ze moet voor de thuiszorg op tijd thuis zijn, en we trotseren het verschrikkelijke weer. Eenmaal terug in huis werk ik aan dit artikel op de bank vergezeld met thee en een warm kussen voor de pijn in mijn buik. Om 22:30 kan ik eindelijk een punt zetten en nog even kort tv kijken.

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Lis 30.11.2015

  Wat een drukke week heb je gehad! Ik heb ook een zwak voor kerstspulletjes en kan nu al niet wachten om de boom op te gaan zetten en mijn appartementje te decoreren 🙂 fijne nieuwe week!

 • Reageer Caressa 30.11.2015

  Aah wat leuk dat jullie een loopband willen gaan kopen! Ben heel benieuwd welke het wordt 🙂

 • Reageer Tea 30.11.2015

  Drukke week heb je gehad! Fijn dat je oma kwam eten en lief dat je een appeltaartje voor haar gebakken hebt@

 • Reageer Eveline 30.11.2015

  Tip voor het ski gedeelte van je outfit: met hele donkere foundation een bruin hoofd maken overal behalve waar je skibril zit voor de ultieme foute skileraar look 🙂

 • Reageer Chrisy 30.11.2015

  Ik vind je diary’s altijd erg leuk om te lezen! Wat ben je toch altijd (lekker) druk!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.