Legally-Me: Vlog 24 november

26.11.2015

vlog
Altijd al nieuwsgierig geweest hoe ik in de auto zit, hoe mijn les er uit ziet, hoe ik mee zing in de auto en hoe ik er uit zie na een dag van 12 uur werken? Voor het eerst in de geschiedenis van Legally-Brunette heb ik een doodnormale werkdag gefilmd en gemonteerd in een vlog zodat jullie eens een inkijkje hebben in hoe mijn dag er uit ziet. 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Ima 26.11.2015

  Superleuk! Leuk ook om je te zien lesgeven. Respect hoor trouwens dat je dat volhoudt, zo’n lange dag en dan zonder eten. Heb je uiteindelijk nog tussen het bankzitten en autorijden avond gegeten? Heeft M. Dan eten klaar voor je?

 • Reageer Manon 26.11.2015

  Oh heerlijk om een vlog te kunnen kijken in de trein. Echt een hele lange dag, respect! Vooral zo vervelend dat je dan helemaal geen tijd hebt om te eten ook. Jurkje staat je leuk trouwens!

  • Reageer Stacey 27.11.2015

   Wat lief, dank je wel 🙂 ik ben ook heel blij met mn jurkje

 • Reageer Diana 26.11.2015

  Heel erg leuk om een keer zo je dag te zien! En ik vond het echt heel grappig om te zien dat je zodra je voor de klas staat ook praat als een juf 🙂

  • Reageer Stacey 27.11.2015

   Wat grappig dat je dat zegt, dat valt me helemaal niet op en doe ik blijkbaar automatisch.

 • Reageer Simone 26.11.2015

  Super leuke vlog! Ik ben wel heel benieuwd wat je nou nog op zo’n dag eet en wat je bijvoorbeeld meeneemt naar je werk. Misschien een idee voor een artikel? 🙂

  • Reageer Stacey 27.11.2015

   Ik zal binnenkort inderdaad weer eens een food diary plaatsen! Helaas heb je alles wat ik heb gegeten dinsdag gehoord of gezien op 3 rijstwafels na. Door de drukte heb ik amper kunnen eten, dus een goed voorbeeld was deze dag niet.

 • Reageer Carla 26.11.2015

  Leuk! ik ben benieuwd hoe je je haar en make up precies doet. Xxx

  • Reageer Stacey 27.11.2015

   Daar zal ik een keertje een filmpje over maken Carla, al doe ik meestal maar wat 😛

 • Reageer Maartje 26.11.2015

  Heel leuk Stacey!

 • Reageer Kirsten 26.11.2015

  Leuke vlog Stacey!

 • Reageer Sandra 26.11.2015

  Leuk om een dagje mee te kijken! En slim om je uggs lekker aan te doen op de koude momenten en binnen nette schoenen aan te trekken 🙂

 • Reageer Chrisy 27.11.2015

  Super leuk dat je hebt gevlogt!! Wat vind ik het knap dat je het allemaal op deze manier doet!!

 • Reageer Mieke 27.11.2015

  Super leuke vlog! 🙂

 • Reageer Kim 27.11.2015

  Super leuk om eens een dagje mee te kijken tijdens een doordeweekse dag. Waar heb je dat leuke jurkje gekocht wat je in de vlog draagt?

 • Reageer Arianne 29.11.2015

  Leuk om een keer je dag zo te zien! Ik lees je blog altijd erg graag, al reageer ik niet zo vaak ;). Nu dus een keer wel :-). Blijf vooral leuke verhalen plaatsen!

 • Reageer El 02.12.2015

  Super leuke vlog!
  Ga je ook een keer een home tour vlog maken?
  Jullie hebben zo’n prachtig huis!

  • Reageer Stacey 02.12.2015

   Hi El, bedankt voor je leuke reactie! Ik denk niet dat er een home tour gaat komen. Ik laat af en toe door video’s wel iets zien, maar vind het ook wel fijn wat dingen prive te houden ook gezien mijn werk, ik hoop dat je dat begrijpt.

   • Reageer El 02.12.2015

    Jammer, maar wel begrijpelijk hoor!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.