Legally-Brunette: De 10 meest gelezen artikelen van 2015

25.12.2015

IMG_9370
Wat zijn nu de meest gelezen artikelen uit 2015? Maandelijks hou ik wel bij wat het beste wordt gelezen, maar wat zou dit nu op jaar basis zijn? Vandaag deel ik de 10 meest gelezen artikelen van 2015 nog maar een keertje, want heb jij al deze artikelen al gezien?

1. House update #3 is het meest gelezen artikel van 2015. Dit laatste deel in de serie van house updates werd massaal door jullie gelezen en nog steeds krijg ik veel vragen over mijn huis en wanneer er een hometour komt. Binnenkort ga ik in ieder geval een video opnemen over onze zolder en ik wil ook een keer een video opnemen over onze woonkamer. Ik ben echter wel een mega perfectionist en doe dit pas als alles helemaal naar mijn zin is, dus nog heel veel geduld voor een vervolg hierop!

2. Het nut van compressie kousen is te vinden op de tweede plaats. Grappig genoeg had ik zelf niet door dat dit artikel blijkbaar zo veel gelezen wordt, maar dit heeft met name te maken met verkeer dat afkomstig is van google, mensen googelen blijkbaar ‘wat is het nut van compressie kousen’ en komen dan op mijn blog terecht. Daarbij helpt het natuurlijk mee dat het artikel ook door compressie kousen verkoper, Stox is gedeeld via Facebook.

3. Een balans tussen werken, sporten en relaxen staat op plaats 3. Dit artikel kreeg bij plaatsing al veel leuke reacties, maar het werd giga toen het artikel werd gedeeld door Versus A (die helaas onlangs zijn gestopt). Het blijft een artikel dat ik zelf heel leuk vind om terug te lezen en waar iedereen echt wel iets mee kan denk ik.

4. In februari 2015 organiseerde ik de Februari buikspier challenge en het artikel over deze challenge is terug te vinden op de 4de plaats in de top 10. Het feit dat zo veel mensen mee hebben gedaan aan deze challenge en ik zo veel leuke reacties heb gekregen geeft me weer warme gevoelens en wellicht is het leuk om deze challenge dit jaar gewoon maar weer eens te gaan herhalen!

5. En toen zei ik mijn baan op, alleen de titel zorgde er al voor dat veel mensen naar mijn blog kwamen denk ik en het artikel is dan ook terug te vinden op plaats 5. Het artikel gaat natuurlijk over het feit dat ik mijn baan bij Endemol op zei om te gaan werken als docent rechten op het MBO College Hilversum waar ik nu al sinds een half jaar met heel veel plezier en geluk aan het werk ben.

6. Er zitten maar 2 recept artikel in de top 10, maar wat voor een, op plaats 6 vinden we de Gezonde Lions. Dit recept is zo lekker dat elke keer dat ik de foto zie het water me in de mond loopt. Naast het feit dat het een super artikel is blijf ik ook heel blij met de foto’s die er bij staan, die vind ik stiekem wel erg mooi geworden.

7. Een Foamroller, het artikel over de foamroller is terug te vinden op plaats 7. Hoewel de foto’s niet geweldig zijn blijft het een fijn en handzaam artikel voor iedereen die oefeningen wilt doen met de foamroller. De video die ik er later over maakte is trouwens ook veel bezocht en mijn meest bekeken video op YouTube.

8. Blijkbaar zijn jullie erg geïnteresseerd in mijn werk outfits want het artikel met 5 werkoutfits (jurkjes en rokjes) is te vinden op plaats 8. Ik vind outfit posts zelf altijd een beetje lastig omdat ik geen fotograaf tot mijn beschikking heb en erg kritisch ben, maar als jullie aangeven het leuk te vinden wil ik het best vaker gaan doen. In navolging op dit artikel heb ik trouwens ook nog Werkoutfits op warme dagen gemaakt en Werkoutfits met een zwarte broek.

9. Omdat ik al jaren glutenvrij eet en dus ook al jaren geen ontbijtkoek meer had gegeten werd ik zelf erg enthousiast van het recept voor een gezonde versie van de ontbijtkoek. Blijkbaar ben ik niet de enige want dit artikel over de gezonde ontbijtkoek,  is dus terug te vinden op plaats 9.

10. Misschien wel het vrolijkste artikel van dit jaar is het artikel over Hoepel je fit, dat op de 10de plaatst staat. In het artikel vertel ik over de voordelen van hoepelen en laat ik ook zien hoe je van hoepelen een echte workout kunt maken.

Wat vond jij het leukste artikel van 2015? 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Nicole 26.12.2015

  Leuk overzichtje! Er staan ook nog links tussen die ik niet heb gelezen. 🙂

 • Reageer Ise 28.12.2015

  Het klinkt ook allemaal erg leuk! Die lions heb ik zelf ook al vaak gemaakt 😉 Super lekker!

 • Reageer Irene 29.12.2015

  Die gezonde Lions had ik ook gemaakt. Ik vond ze heerlijk, alleen vielen ze bij mij helemaal uit elkaar. Was dit de bedoeling, of heb ik iets verkeerd gedaan?

  • Reageer Stacey 30.12.2015

   Oeh, dat is gek, dat is zeker niet de bedoeling. Bij mij worden het mooie repen of blokjes….
   Misschien iets meer honing gebruiken?

   Groetjes,
   Stacey

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.