Legally-Brunette: De meest bekeken video’s van 2015

26.12.2015

meest bekeken video's
2015 was het jaar dat ik echt aan de slag ging met Video en sinds kort Vlog ik me zelfs een slag in de rondte. Van alle video’s die ik het afgelopen jaar plaatste heb ik een top 10 gemaakt van de meest bekeken video’s van 2015.


1.
7 Foamroller oefeningen
Dit was een van de eerste video’s die ik maakte en deze staat dus al sinds half januari online. Toen ik zelf een formatteer kocht had ik een idee wat ik er mee moest en ik kon ook niet echt 1 filmpje vinden. Als ik het niet kan vinden, kunnen andere mensen dat ook niet en dus maakte ik dit filmpje. Nog steeds krijg ik super veel reacties op zowel het artikel als het filmpje, dus daar ben ik wel heel happy mee en daarom denk ik ook aan een deel 2.

shoplog den haag
2.
Shoplog Den Haag
Het was mijn eerste shoplog en ik was overweldigd door de reacties! Helaas shop ik de laatste tijd niet meer zo veel en kan ik dus niet bijster veel shoplogs maken, maar jullie enthousiasme zorgt er voor dat er wel meer van dit soort video’s online komen. In deze video liet ik trouwens zien wat ik kocht, een vest van Costes en een Broek van de Mango.


3.
Strakke billen, heupen en benen
Voor de strakke billen, heupen en benen challenge van maart maakte ik deze video. Ik vind het zelf erg leuk om dit soort video’s te maken, maar ik kreeg ook wel een aantal opmerkingen dat ik het beter niet meer kan doen. Ik twijfel dus nog een beetje, maar blijf best tevreden met het resultaat van deze video.

What's in my Bag Furla Twiggy bag
4.
What’s in my bag – Furla Twiggy Hobo edition
Als ik kijk naar wat ik het leukste vind om te bekijken op YouTube dan zijn de What’s in my Bag video’s wel een grote favoriet van me. Om die reden maakte ik met mijn mooie nieuwe tas ook zo een video, want laten we eerlijk zijn, de inhouden van een vrouwen tas zegt wel heel veel over de vrouw van wie de tas is. Later maakte ik ook nog een what’s in my gymbag video.

Shoplog Rotterdam
5.
Shoplog Rotterdam
Na het succes van de shoplog Den Haag besloot ik er ook een te maken van Rotterdam, waar ik ook al zo leuk slaagde. Ik kocht er een rokje, 2 jasjes en een trui. Met alles ben ik nog steeds heel blij en stiekem vind ik het zelf ook leuke video’s geworden. Na Londen zal ik dus een nieuwe video maken.


6.
6 Oefeningen voor hardlopers 
Een veel gevraagde video is terug te vinden op plaats 6. Veel mensen vroegen zich af wat voor een oefeningen je het beste kunt doen als hardloper om je prestaties te ondersteunen. Op jullie verzoek maakte ik dus deze video vol oefeningen.


7.
Wake up with me
De favoriet van mijn leerlingen, althans ik hoor ze er bijna dagelijks over, is terug te vinden op plaats nummer 7. De wake up with me video maakte ik in het weekend en hoewel ik zelf het resultaat wel iets professioneel had willen hebben vind ik het een leuke video geworden die een goed beeld geeft van mijn ochtend routine.

Spring je fit, trampoline workout8. 10 Minuten trampoline workout
Het blijft een beetje gek, maar gedurende een paar weken heeft er een enorme trampoline in de woonkamer gestaan. Inmiddels is de trampoline verhuisd naar de buurjongens die ik nu geregeld boven het tuinhek uit zie komen als ze aan het springen zijn.

vlog
9. Vlog 24 november
Mijn eerste echte vlog van een normale dag was de vlog van 24 november. Ik had geen idee of het leuk zou worden en of jullie het zouden kijken maar wauw wat een super leuke reacties allemaal! Hoewel ik het nog steeds een beetje vreemd vind om zo met mijn camera rond te lopen zal dat vast wel gaan wennen.     05290726
10.
Hardloop warming-up
Ook deze video werd door jullie aangevraagd en in deze video liet ik jullie zien hoe je, je het beste op kunt warmen voor je gaat hardlopen. Binnenkort zal er ook een video komen waarin ik juist laat zien hoe je een cooling down zou kunnen doen.

Komend jaar zal ik gewoon doorgaan met het plaatsen van video’s natuurlijk. Zorg dat je niets mist door je te abonneren op mijn kanaal.

Welke video’s zie jij het liefst? 

Tags: , ,
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Joyce 26.12.2015

    Ik vind het super leuk dat je sinds dit jaar ook video’s maakt! Vlogs zijn mijn favoriet.
    Ik begrijp alleen niet zo goed dat er mensen hebben gezegd dat je die workout video niet meer moet maken, ik heb er juist veel aan gehad. Begrijp ook niet goed de reden van die mensen dat je het niet meer moet doen…
    Fijne tweede kerstdag vandaag!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.