Legally-Fashion: 1 paar sneakers 5 andere outfits

06.12.2015

1 paar sneakers 5 andere outfits
Stacey en sneakers, je ziet het de afgelopen jaren niet veel meer. Sinds kort ben ik weer in het bezit van sneakers en stiekem wil ik ze niet meer uit doen. Niet alleen zitten ze heel erg lekker, ik vind ze ook nog eens heel erg tof. Maar hoe draag en combineer je nu sneakers? Van een relaxte zondagmiddag tot een tamelijk nette outfit, vandaag laat ik met 1 paar sneakers 5 andere outfits zien. 

1 paar sneakers 5 andere outfits

De sneakers
Mijn zwarte Nike’s zijn eigenlijk heel simpel, maar door de grijze en witte accenten erg makkelijk te combineren. Ik wilde dit soort gympen al een tijdje hebben, hetgeen ook wel blijkt ook het feit dat ze al eens te zien waren op mijn wishlist welke ik in april van dit jaar al eens maakte. Toch kocht ik ze toen niet en dat komt omdat ik niet van plan was om voor de klas te gaan staan op gympen. Maar nu ik soms continue van 08:00 tot 19:00 rond loop op hakken weet ik inmiddels dat mijn voeten me een stuk dankbaarder zijn als ik het af en toe eens afwissel met gympen. Dus toen ik mocht shoppen op de webshop van DefShop hoefde ik niet lang na te denken en koos ik voor deze Nike gympen.

Sindsdien heb ik ze bijna iedere dag aangehad en dat niet alleen tot grote vreugde van mijn voeten maar zeker ook van mijn leerlingen. Mijn leerlingen vinden me mega tof en stoer op gympen en vertellen dat ik dat gewoon maar altijd moet doen.

1 paar sneakers 5 andere outfits
Jurkje
Dit is een van mijn favoriete outfits zowel naar mijn werk als voor in het weekend is deze outfit met een simpel zwart jurkje en een simpel zwart jasje van een iets andere stof. Het ziet er misschien niet heel bijzonder om te zien maar ik vind het wel chique en heel fijn zitten met name.
Waar gekocht? Het jurkje is van Esprit en het jasje is van de Mango

1 paar sneakers 5 andere outfits
Netjes voor de klas
Als ik les geef wil ik er altijd representatief uit zien, ik ben immers leerlingen aan het opleiden voor de beroepspraktijk. Gelukkig heeft mijn lijn om er netjes uit te zien effect op mijn leerlingen, ik krijg continue complimenten van mijn leerlingen en ik merk dat ze langzamerhand steeds iets netter de klas in lopen. Waar ik meestal pumps draag onder deze combi vind ik het wel heerlijk om af en toe mijn sneakers te dragen, zo heb ik wel een fijne balans tussen netjes en casual.
Waar gekocht? Broek van Divided H&M, Jasje van de Mango, Zwart Shirt van Mango. 

1 paar sneakers 5 andere outfits
Relaxte zondag
Op zondag wil ik er leuk uit zien maar ik wil ook dat mijn outfit comfortabel is, oftewel ik draag meestal mijn favoriete broek, met een blouse om er niet zo slonzig uit te zien en een heerlijk warm en lang vest waar ik in kan kruipen. Prima om lekker met een kop thee op de bank mee te kruipen.
Waar gekocht? Broek van Divided H&M, blouse van de Zara en vest van de Costes. 

1 paar sneakers 5 andere outfits
Lunchen
Als ik ga lunchen met mijn lieve vriendje of vriendinnen dan wil ik er graag leuk uit zien, maar ook iets dragen dat lekker zit. Bovenstaande outfit is zo’n outfit als je het mij vraagt. Ik voel me er zelfverzekerd in, maar het zit ook lekker. Met pumps zou dit een redelijk nette outfit zijn, maar door de sneakers blijft het juist lekker casual.
Waar gekocht? Broek van Gina Tricot, Shirt van de H&M, lang colbert van de H&M

1 paar sneakers 5 andere outfits
Casual chique
Of je nu uit eten gaat en er gewoon leuke n tamelijk netjes uit wilt zien of dat ik voor de klas sta, dit is wederom een zeer simpele outfit (met uiteraard weer mijn favoriete zwarte broek) die je op veel verschillende momenten kunt dragen.
Waar gekocht? Broek van Divided H&M, zwart shirtje van de Mango en roze top van de Forever21.

Hoe combineer jij het liefst je sneakers? 

Tags: , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Loes 06.12.2015

  Super leuke combi’s, de zwarte sneakers staan ook op mijn wishlist!

 • Reageer Elma 06.12.2015

  Leuke outfits, vooral nr. 3!

 • Reageer Bente 06.12.2015

  Ik ben ook fan van outfit 3!
  Mijn sneakers worden met van alles gecombineerd maar het vaakst met een spijkerbroek, shirt en vest!

 • Reageer Merin 06.12.2015

  leuk, outfit drie is mijn fave!
  ik ben al een tijdje opzoek naar basic sneakers, wat is de naam van dit paar?

 • Reageer Milène 06.12.2015

  Outfit nummer 3 is erg leuk!
  Knotje staat je goed :).

 • Reageer Irma 06.12.2015

  Ohmen, liefde voor jouw kledingstijl..

 • Reageer Mieke 06.12.2015

  Wat een prachtige outfits allemaal!

 • Reageer Fleur 07.12.2015

  Super leuk artikel! Je hebt echt een hele leuke stijl, haal er elke keer weer inspiratie uit! Misschien is het voor de volgende keer een tipje om de outfit wat prominenter op de foto te zetten? Nu staat jullie super mooie tafel en stoelen er ook nogal groot op. Verder super leuk artikel!

  • Reageer Stacey 07.12.2015

   Dank voor je leuke reactie! Het was inderdaad de bedoeling om de outfit er iets duidelijker op te zetten maar met een zelfontspanner en dan rennen blijft dat lastig. Ik ben nog op zoek naar een goede amateur fotograaf die af en toe (uiteraard voor zo min mogelijk) foto’s maakt. Tot die tijd moet ik het helaas met de zelfontspanner doen.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.