Legally-Brunettes: December Tag

24.12.2015

December Tag
December is (normaliter) een koude maand vol activiteiten. We beginnen natuurlijk met Sinterklaas en na heel veel kerstborrels en feestjes genieten we tijdens de kerstdagen wederom van heel veel eten. Wat is onze favoriete kerstlook, wat zijn onze favoriete december snacks en wat is ons favoriete december lucht? Je ziet het allemaal in de december tag. 
Gehuld in onze kerstoutfits zijn we op de bank gaan zitten en zijn de we vragen van de december tag gaan beantwoorden. De vragen vonden we via Vera Camilla en nog net op de valreep hebben we voor jullie dus deze Tag.

Wij zijn erg benieuwd wat jouw December favorieten zijn? 

Tags: , ,
Categorie: Legally-Brunette, Tag
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Tara 28.12.2015

  Nice

 • Reageer Eline 10.01.2016

  Leuke tag! Ik mis december alweer een beetje eerlijk gezegd.
  Maar eh, Ima zit ongeveer in haar ondergoed aan die rand op haar panty te zien.. :’)

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.