Legally-Me: Mijn favorieten van 2015

20.12.2015

Mijn favorieten van 2015
Kerst is niet alleen de tijd om aandacht aan je naasten te besteden maar ook aan anderen. Het is de uitgelezen tijd om eens al mijn favorieten op een rijtje te zetten van het afgelopen jaar. Van mijn favoriete Bloggers, Instagrammers, aankopen, foto’s en momenten tot aan mijn favoriete kleding, vandaag dus al mijn favorieten van 2015. 

Mijn top 3 favoriete bloggers

Younique van Femke
Als het gaat om blogs waar ik stiekem wel een beetje jaloers op ben dan is het wel de blog van Femke, Younique. Niet alleen is haar layout heel tof (deze is gemaakt door Eunoia, dezelfde designer als mijn blog) haar foto’s zijn prachtig en haar schrijfstijl is enthousiast en opgewekt.

RunningLau van Laura
Laura vind ik een van de leukste collega’s bloggers die er is. Niet alleen is het een super leuk persoon in real life, haar manier van schrijven is aanstekelijk en haar vlog’s zijn in een woord geweldig. Voornamelijk schrijft ze natuurlijk over hardlopen, maar dat niet alleen, gezonde voeding, krachttraining en haar grote liefde in Spanje komen ook allemaal langs.

Optima Vita van Marloes
Marloes werkt in het dagelijks leven als dietiste en fitness instructrice en dat is ook te merken aan haar blog. Het gaat op haar blog met name over sporten en verantwoorde voeding. Is er weer een nieuw product op de markt dan test zij deze en verteld ze ook gelijk of het wel zo verantwoord is gezegd wordt. Daarnaast deelt ze regelmatig recepten, wolkout routines en voedingsadviezen.

Mijn top 3 favoriete Instagrammers

Shane Kluivert
De zoon van Partick Kluivert en Rosanna Lima is Shane en hij heeft een eigen Youtube kanaal en instagram account. Waarom ik dit in mijn favorieten heb staan? Dit jongetje is zo geweldig cute dat het bijna strafbaar is.

Uit Pauline’s keuken
Mede Haarlemster Pauline maakt voor haar blog altijd prachtige lichte foto’s die natuurlijk ook terug te vinden zijn op Instagram. Haar recepten zijn altijd heerlijk en ik smelt altijd weg bij haar prachtige foto’s.

Ellen Hoog
Dit lid van het Nederlands Hockey team is niet alleen mega sportief maar ook nog eens een beauty. Naast haar werk als hockeyster heeft ze ook een boek geschreven, deelt ze workouts en heerlijke recepten.

Mijn 5 favoriete aankopen

IMG_8910
Onze Vitra barkrukken
Je zou het bijna vergeten maar we hebben zit jaar natuurlijk een giga verbouwing gedaan en dus ook een heel huis in moeten richten. De barkrukken zag ik al vrij snel in het verbouwingsproces langs komen op Pinterest en beide waren we het er over eens dat we ze geweldig vonden en ze helemaal paste bij ons huis. Omdat ze prijzig zijn, ze zijn namelijk €249,00 per stuk wilde ik eerst goed zoeken of ik geen andere leuke kon vinden. Al snel had ik door dat deze krukken gewoon geweldig waren en dus kocht ik ze voor aan ons kookeiland.

Onze Eettafel
De tafel had ik ergens online gezien en ik vond hem gelijk heel tof. De inrichting moest namelijk strak en wit zijn maar wel met stoere en natuurlijke invloeden. Voor ons heeft deze tafel alles wat wij zochten en niet geheel onbelangrijk, hij was qua prijs super goed te doen! Volgens mij heb ik €450,00 betaald voor de tafel inclusief de bezorgkosten, top toch?

Tijdelijke blog dingen9
Mijn auto
Do I need to say more? In mei van dit jaar kocht ik mijn droomauto, een zwarte Fiat 500 met een glazen dakje dat open kan. Iedere dag rij ik 120 kilometer en wat is er fijner dan zo veel kilometers rijden met zo een fijne auto. Het was natuurlijk een behoorlijke investering maar nog steeds word ik blij iedere keer als ik de auto zie en ook mijn leerlingen krijgen opmerkelijk vaak voorbeelden met daarin een fiat 500. Meer over mijn liefde voor mijn auto beschreef ik al eens in het artikel, My car.

Kookboek – Het skinny six kookboek 
Al tijdens wilde ik hem hebben, maar afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver. Tijdens mijn kerstfeest kocht ik van mijn kerstbonnen het boek Skinny six kookboek van Chicks love Food. Deze dames kunnen heerlijk koken, bedenken de leukste recepten en hebben er nu dus een verantwoorde draai aan gegeven. Waar het bij boeken zoals die van Rens Kroes ook allemaal heel verantwoord is maar je 20 dingen nodig hebt, heb je bij al deze recepten max 6 ingrediënten nodig. Niet alleen verantwoord maar dus ook makkelijk! Ik kan het boek echt aanraden, het is echt een boek waar je alles uit uit wilt maken! Je kunt hem voor €19,99 kopen via bijvoorbeeld Bol.com

Loopband
Hoewel hij er morgen (maandag 21 december) pas is, weet ik nu al zeker dat het een van mijn favoriete aankoop is van 2015. Het is zo super fijn en luxe om een eigen loopband te hebben en zo dagelijks lekker te kunnen hardlopen in ons mooie huisje. Het is een behoorlijke uitgave, maar als je zo veel plezier beleeft aan hardlopen als ik dan is het, het allemaal waard.

Mijn 3 favoriete foto’s
SAMSUNG CAMERA PICTURES
M. & ik op vakantie
Jullie zien mijn lieve M. nooit op de blog, maar 1 foto werd een uitzondering op deze regel. Deze foto vind ik zo leuk en hier spat zo van af hoe fijn wij het samen hebben, hoe verliefd we nog steeds zijn en hoe erg we met elkaar kunnen lachen, dat ik dit een hele dierbare foto vind. De foto is gemaakt op een boot op het Gardameer afgelopen juni. Deze foto hangt ook (weliswaar in het zwart wit) bij ons in de woonkamer en is de ook de achtergrond op mijn telefoon.

Zwemmen met Dolfijnen op curacao
Zwemmen met Dolfijnen
Het was een magisch moment, zwemmen met dolfijnen. Al jaren was het een droom om te gaan zwemmen met dolfijnen te gaan zwemmen en ik twijfelde dan ook geen seconde om dit te boeken tijdens onze vakantie op Curacao. Het was echt een geweldige ervaring en dat spat ook wel van de foto af denk ik, maar zeker ook van de vlog die ik er van maakte.

20150411-6541
Hardlopen
In het begin van het jaar vond er een foto shoot plaats met fotograaf David Stegenga. Naast dat David een super aardige gast is waar je heel gezellig een drankje mee kunt drinken, hij is ook een super goede fotograaf!

Mijn favoriete momenten van 2015

Verhuizen
Eind april zijn we in ons mooie huis komen wonen na een lange en zeer gronde verbouwing. Het was ook daarna nog heel veel klussen en rommelen en hoewel we nog steeds niet voor de volle 100% klaar zijn, is het huis nu wel naar onze zin en is het echt alleen nog een kwestie van de puntjes op de i. We boffen echt met ons prachtige huis dat ook nog eens op een super locatie staat, nee terug naar Amsterdam zou ik echt niet meer willen.

Nieuwe Baan
Begin juli werd ik aangenomen bij het MBO College Hilversum als docent rechten. Van Legal Counsel bij Endemol stapte ik dus over naar het onderwijs en dat is een van de beste keuzes geweest van mijn leven. Iedere dag is het vroeg opstaan, het is hard werken, maar ik kom voldaan en vrolijk thuis. Het werk is geweldig!

Samenwonen
Op 13 januari 2015 zijn we gaan samenwonen. In het begin kregen we daar best wel gemende reacties op omdat men vond dat dit allemaal te snel ging, maar wij zelf voelde dat dit goed zat. Tot op heden heb ik nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing en zou ik echt niet meer alleen willen wonen!

Mijn favoriete Kleding van 2015

Mango jurkje met witte kraag
Dit jurkje zag ik op App van de mango en ik kon niet wachten om hem te dragen. Eenmaal besteld heb ik hem nu heel vaak aan, het is echt een nieuwe favoriet!
Ps. Hij is nu in de aanbieding bij de Mango!

Zwarte Skinny 
Hij komt vaak langs, mijn favoriete zwarte skinny jeans van de H&M (Divided). De broek zit heerlijk en ik combineer hem zowel netjes als casual. Er is geen week dat ik hem niet draag…. Oeps.


Black & White jurkje van de H&M
Dit jurkje droeg ik op het sollicitatie gesprek voor mijn baan als docent op het Mbo College Hilversum en ik kreeg, weten we nu, de baan. Dit jurkje zit dus in mijn hart en heb ik in de zomer veel gedragen.

Wat zijn jouw favorieten van 2015?

Tags: ,
Categorie: Favo, Legally-Me
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer joëlle 20.12.2015

  Wow, wat is er voor jou veel veranderd dit jaar! Top jaar volgens mij :).

  Vraagje: weet je nog waar jullie de eettafel hebben gekocht? Ik vind m leuk!

  • Reageer Stacey 20.12.2015

   Hoi Joelle,
   De eettafel is van Jorg Stijgerhout, ze hebben een website en een showroom.
   Groetjes,
   Stacey

 • Reageer Bente 20.12.2015

  Wat een veranderingen inderdaad. Maar wel allemaal goede veranderingen! Een fijne baan, een prachtig huis, leuk autootje en natuurlijk samenwonen met je lief! Leuk om terug te zien 🙂

 • Reageer VanDaalEnzo 21.12.2015

  Klinkt als een top jaar. Anderen kunnen niet beslissen of iets wel of niet snel is. Fijn dat je zo op jouw plek zit in het onderwijs.

 • Reageer Desiree 22.12.2015

  Wat een leuk overzicht. Prachtige foto met de dolfijn.

 • Reageer joyce 22.12.2015

  Heerlijk om te lezen! Zet mezelf ook aan het denken over mijn afgelopen jaar.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.