Legally-Me: Londen VLOG

31.12.2015

Londen Vlog

De afgelopen dagen was ik in Londen voor een kerst city trip met mijn lieve vriend. Van shoppen bij Harrods, tot de Big Ben, een bezoek aan een musical en Buckingham palace. Alle hoogte punten uit Londen komen voorbij in deze Londen Vlog met natuurlijk ook een klein kerst tintje.

Zoals jullie zullen horen en zien tijdens het kijken van mijn Vlog, heeft op dag 2 mijn camera het helaas begeven en heb ik de rest van mijn vlog met mijn telefoon gemaakt. De kwaliteit van mijn telefoon video’s zijn helaas een stuk lager dan die van mijn camera en met name de microfoon is een stuk slechter. Ik hoop echter dat jullie, ondanks de iets mindere kwaliteit, het een leuke vlog vinden.

Tags: , , , ,
Categorie: Legally-Me, Legally-Travel, Londen, Vlog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer El 31.12.2015

  Leuke vlog weer 😀
  Wat is Londen prachtig en helemaal in kerstsfeer.
  Gezellige Oud&Nieuw!!

 • Reageer Joyce 31.12.2015

  Leuke vlog! Ik kan hem alleen niet via YouTube bekijken, heb ik wel vaker met je filmpjes gehad (vooral in het begin), maar de laatste tijd kon het wel gewoon. Ik weet niet of meer mensen hier last van hebben? Fijne jaarwisseling alvast!

 • Reageer Anna 01.01.2016

  Heel mooi gemaakt. Het ziet er heel proffesioneel uit. De muziek is ook leuk gekozen.
  Complimenten.
  Een gezond voorspoedig 2016 gewenst!!

 • Reageer Maaike 01.01.2016

  Wat een leuke vlog, mooi gemaakt!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.