Legally-Me: My day in Pictures 7/12

09.12.2015

plogje
Afgelopen maandag was het een vrije dag en stond de dag volledig in het teken van Legally-Brunette. Vriendinnetje Ima kwam langs om mee te helpen en samen namen we de nodige video’s op. Na het eten werkte ik verder aan de blog en voor ik het wist was het al weer bedtijd. Benieuwd naar hoe mijn dag er uit zag? Kijk dan snel mee met My day in Pictures van afgelopen maandag 7 december. 

Het was weer eens zo ver, midden in de nacht, rond een uurtje of 3 werd ik wakker. Zo maar uit het niets lag ik naar het plafon te staren en ging ik denken aan de gekste dingen. Zodra ik wakker lig komen alle fouten die ik ooit heb gemaakt naar boven en ga ik me druk maken om de kleinste dingen. Het feit dat ik niet genoeg slaap vind ik doorgaans niet zo een groot probleem, maar dat malen, dat is het ergste als je het mij vraagt. Na uren van wakker liggen kom ik met pijn en moeite mijn bed uit om 07:30. Ik heb dan wel niet geslapen sinds ik wakker word, inmiddels ben ik wel relaxed en lig ik erg lekker.

plogje1
Eenmaal beneden maak ik mijn ontbijt, wat natuurlijk gewoon weer een bak havermout is, terwijl ik ondertussen aan het opruimen ben in de kamer. We hebben zondag de boom gezet en er zijn nog wat dingen blijven liggen die me irriteren en voor ik het weet sta ik een half uur op te ruimen en met een stofdoek te rennen. Ondertussen is gelukkig wel mijn havermout klaar en ga ik zitten en eet ik even rustig mijn ontbijtje op.

Na het ontbijt ga ik aan het werk, ik heb het nodige te doen en bel eerst wat bedrijven om dingen te regelen, zo blijk ik nog steeds een vast bedrag aan water te betalen voor mijn oude huis. Na het bellen en regelen rijd ik naar de AH waar ik avocado’s, wasabi Rucola en zalm koop hetgeen ik tijdens de lunch graag wil eten. Van de AH ga ik naar het station, want ik heb immers met Ima afgesproken. Ima is een oud klasgenoot van de Havo die momenteel rechten studeert en ook sportief is. Samen rijden we terug naar mijn huis waar ik natuurlijk begin met een kop thee en een grote rondleiding, het is voor haar immers de eerste keer dat ze in mijn huis is.

plogje2
Na de grand tour door het huis en de nodige kopjes thee beginnen we aan het opnemen van diverse filmpjes voor Youtube, waarvan jullie morgen een eerste resultaat kunnen gaan bewonderen. We nemen diverse filmpjes op en kleden ons dus met enige regelmaat om.

plogje123
Na veel filmen is het tijd om te eten, want van filmen word je immers hongerig.
Ik maak rijstwafels met avocado en zalm en ondertussen kletsen we bij over van alles en nog wat dat ons momenteel bezig houdt. Pannenkoek wil ondertussen dolgraag naar binnen, maar door de allergie van Ima moet ik hem buiten laten, dat hij het daar niet mee eens is blijkt wel uit de foto.

plogje3Na het eten breng ik Ima weer naar het station en rij ik zelf naar huis. Het eerste wat ik doe is Pannenkoek natuurlijk even knuffelen, want na uren van aandacht vragen mag hij eindelijk naar binnen en blijft hij maar kopjes geven, de schat. Dat ik ondertussen nog het nodige te doen heb maakt hem iets minder uit en met een kopjes gevende kat tegen me aan werk ik aan een les die ik aan het voorbereiden ben en een lading mails.

plogje4
Omdat er ook nog boodschappen moeten worden gedaan voor het avondeten loop ik naar de supermarkt. Op dagen dat ik niet sport vind ik het wel zo fijn om toch wat te bewegen, al is het maar op lopend boodschappen te doen zoals nu. Ik haal zoete aardappels, sinaasappels, appels, broccoli, een kippetje en worteltjes. M. is gek op kip en ik vind het stiekem dus wel leuk om hem eens te verrassen met een kippetje, hij weet immers dat ik niet zo van het vlees en zeker niet met botjes ben.
Na het snijden zet ik alles in de oven, stoom ik de broccoli en komt ook M. thuis uit zijn werk die inderdaad positief verrast is door mijn keuze voor kip. Hij smult er van en hoewel ik zelf die botjes toch niet echt geweldig vind, vind ik het heel leuk om hem er van te zien genieten.

Na het eten plof ik op de bank met mijn lieve M. en gaan we op zoek naar een leuk restaurant voor op kerstavond in Londen. Het blijkt nog een hele tour te zijn om een leuk restaurant te vinden voor die avond. Gelukkig beheers ik de nodige Google skills en heb ik uiteindelijk een onwijs leuke en pittoresk restaurant gevonden dat helemaal past bij onze wensen en ook nog eens dichtbij ons hotel ligt. Binnen 15 minuten heb ik van het restaurant de bevestiging dat een glutenvrije maaltijd geen probleem is en zo ben ik heel happy als ik weer verder ga met bloggen. Tijdens het schrijven van de artikelen kijk ik ondertussen naar de serie Blindspot en sluiten we af met een aflevering van Modern Family. Omdat het inmiddels al laat is klap ik na deze aflevering ook mijn laptop dicht en gaan we naar boven om te slapen.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Rianca 09.12.2015

  Ziet eruit als een goed besteden vrije maandag. En wat is Pannekoek toch een schatje!

 • Reageer Manon 09.12.2015

  Wij twijfelen een beetje over Londen met Nieuwjaar, nu met die aanslagen enzo… Goed om te zien dat jullie wel gewoon gaan! Al gekeken op The Londoner voor inspi?

 • Reageer joyce 09.12.2015

  Wat goed dat jij je niet zo druk maakt om weinig slaap. Daar ben ik heel goed in en dan val je natuurlijk nog minder snel in slaap. Dat malen is wel echt heel erg vervelend!
  Het ziet er echt uit als een heerlijke maandag en stiekem ben ik zo benieuwd naar jullie hele huis! Volgens mij is het namelijk precies mijn smaak!
  Heerlijk dat je een hele dag aan je blog kon besteden!

 • Reageer just 11.12.2015

  Vraagje, dat grijze jurkje waar heb je die gekocht. Hij is erg mooi

  • Reageer Stacey 11.12.2015

   Dank je wel, hij is van de H&M van vorig jaar

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.