Legally-Me: My Weekly Diary #50

14.12.2015

pligio
Nog maar 1 week en dan is het al weer kerstvakantie, wat vliegt de tijd toch voorbij. Afgelopen week had ik een cover shoot voor de Runner’s World, filmde ik een dag met vriendinnetje Ima, ging ik naar de kapper en werd ik weer een echte brunette en bakte ik een overheerlijk kerstbrood. Lees en kijk mee met mijn week van dag tot dag in My weekly diary.

pligio1
Maandag
Afgelopen maandag was het een vrije dag en stond de dag volledig in het teken van Legally-Brunette. Vriendinnetje Ima kwam langs om mee te helpen en samen namen we de nodige video’s op. Na het eten werkte ik verder aan de blog en voor ik het wist was het al weer bedtijd. Voor meer over maandag, neem dan een kijkje in My day in Pictures van afgelopen maandag.

pligio2
Dinsdag
Dinsdag is een gewone werkdag zoals de meeste andere inclusief de file’s die ik iedere dag moet ondergaan. Gelukkig heeft mijn lief het eten thuis al klaar als ik naar huis kom en kan ik om 20:00 uur dus lekker aanschuiven omdat hij al heeft gekookt. Na het eten maak ik nog snel het artikel voor de volgende dag en wil ik ook nog graag wat sporten omdat het er door drukte op het werk niet van is gekomen om naar de sportschool te gaan. Ik ga los op buikspier oefeningen en doe pilates, misschien iets te veel achter elkaar want ik heb 3 dagen lang spierpijn hahaha.

pligio3
Woensdag
Op woensdag geef ik altijd non stop les aan mijn eigen klas (mijn mentor klas) en stiekem blijf ik dit een van de leukste dagen vinden. Toch voel ik me al bij het opstaan niet helemaal lekker, ik kan amper mezelf uit bed slepen en daarna blijf ik de hele dag een beetje een suf en lamlendig gevoel hebben en voel ik me gewoon niet helemaal lekker. Hetgeen dat in dat geval dan het beste helpt na mijn lessen is een lekker warm bad en op tijd naar bed, dat doe ik dan ook maar.

pligio4
Donderdag
Ik voel me na het slapen gelukkig een stuk beter, dat komt mooi uit want ik heb een lange drukke dag voor de boeg. Uiteraard begin ik gewoon met werken en ga ik dus om 06:45 de auto in richting mijn werk. Na lessen te hebben gegeven ga ik richting Muiden om een paar boodschappen te doen en stiekem ook even een bezoekje te brengen aan de Nike store. Niet veel later, 2 paar sokken rijker en 8 pakken koffie rijker, stap ik in de auto naar Amsterdam. Om 17:30 begint in Amsterdam namelijk het Runner’s World event voor bloggers, of zoals zij het noemen, Runfluencers. Tijdens het event wordt er een cover geschoten voor het voorjaar nummer en worden we gehuld in de nieuwste Nike kleding die nog niet eens in de winkels ligt en waar ik dan ook helemaal niets van mag laten zien helaas. Het is onwijs tof, we krijgen make-up en ik voel me even een echt model. Na de shoot krijgen we ook nog eens het nieuwste TomTom horloge, de Sprak, mogen we mee doen aan een DJ workshop en bij het weg gaan krijgen we wederom cadeautjes. Het event is echt heel erg leuk en gezellig, het is leuk mensen weer even te zien en spreken, maar om 22:15 ga ik toch maar op huis aan, hoe gezellig het ook is, want ook morgen staat mijn wekker weer veel en veel te vroeg.

pligio5
Vrijdag
Het is weer lekker vroeg beginnen na een kort nachtje, ik moest donderdag bij thuiskomst namelijk nog een blog afmaken waardoor ik er pas heel erg laat in lag. Mijn lessen op vrijdag beginnen pas om 10:00 uur, maar ik heb al vroeg een afspraak met een leerling, zijn ouders en begeleiders vanuit school. Ik blijf dit soort afspraken spannend vinden, ik ben immers vaak maar een paar jaar ouder dan de leerlingen, maar gelukkig gaat het keer op keer goed. Wel is het lastig wakker te blijven en dat zien ook mijn leerlingen, dus ik vertel ze maar eerlijk dat hun juf in het voorjaar op de cover van het blad Runner’s World komt te staan. Na alle lessen ga ik snel richting Haarlem alwaar ik even naar de dokter moet en daarna boodschappen doe voor het avond eten. De rest van de avond werk ik aan mijn blog terwijl we een serie kijken.

pligio6
Zaterdag
Na lekker uitgeslapen te hebben, volgens mijn hotloge heb ik zo’n 10 uur geslapen, gaan we douchen en ontbijten. Ondertussen maak ik een afspraak voor de kapper. Ik brn al een jaar niet geweest en wil wat anders, ik wil terug naar mijn donkere kleur zoals ik ooit was en dat weggevaagd is door de zon. Na het ontbijt gaan we richting de stad waar de ketstmarkt te vinden is. We lopen een beetje rond, maar het zijn vooral veel woon prullaria dat te koop is. Bij de zara scoor ik eindelijk een fijn streepjes shirt en bij de H&M koop ik een cadeautje voor een collega die met verlof gaat. Na het shoppen brengt M. mij naar de kapper en daar begint mijn spannende avontuur, want ik vind het oprecht spannend. Ik laat mijn haar kleuren in Kate Middleton bruin. Ik vind het erg spannend, maar gelukkig zie ik tijdens het föhnen al snel dat het er erg mooi uit ziet. Ook ben ik blij te merken dan M. het erg mooi vindt en hij blijft maar zeggen hoe mooi hij het vindt, toch wel fijn, hij moet er immers ook een lange tijd tegen aan kijken. Thuis ga ik aan de slag met het eten en het bakken van het krentenbrood. Omdat het brood lang moet rijsen ben ik ook tijdens het kijken van de film er nog mee bezig, maar voor we gaan slapen is hij af en ruikt het hele huis heerlijk naar kerstbrood.

pligio7
Zondag
Omdat de wekker van M. al op tijd af ging voor zijn voetbal wedstrijd was ook ik al op tijd wakker. Ik begon met het maken van foto’s van mijn kerstbrood en ging daarna lekker ontbijten op de bank. Door het mooie weer had ik onwijs veel zin om te gaan hardlopen en nadat mijn eten een beetje was gezakt ging ik dan ook op pad. Het idee was om rond de 15 kilometer te gaan lopen en het leek me wel leuk om naar het strand te lopen en weer terug, dat is namelijk rond de 15 kilometer. Toen ik bij het strand aan kwam, dat door een omweg bij 8,5 km was, was ik verrast over mijn hoge tempo, ik bleek op 5:15 te lopen, veel sneller dan dat ik de laatste tijd loop. Omdat ik de route wel wat saai vond om terug weer te lopen keek ik even op mijn navigatie en koos ik een andere route. Helaas bleek deze niet helemaal te kloppen en liep ik niet de geplande 7,5 kilometer terug maar werden het 13,5 kilometers. Gelukkig was het een prachtige route door de duinen en kon ik mijn 5:15 tempo aanhouden. Eenmaal thuis at ik lekker wat van het kerstbrood, sprong ik onder de douche en tutte ik me op. Na het optutten vertrokken we samen naar het huis van mijn ouders waar we gourmette samen met mijn oma. Na het eten keerde we terug naar huis waar ik nog aan de blog werkte en we daarna snel ik bed kropen.

Tags:
Categorie: Alles, Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manon 14.12.2015

  Lekker weekje weer! Echt super cool dat je op de cover van Runnersworld komt, ben echt benieuwd waar Nike in het voorjaar mee komt. Ook benieuwd naar dat nieuwe TomTom horloge trouwens, ik doe nog steeds alles met mijn Runkeeper op telefoon. Misschien toch maar eens investeren, zo jammer dat die horloges zo duur zijn!

 • Reageer Charelle 14.12.2015

  Wat is dat grijze jurkje leuk op de tweede foto, staat je echt heel leuk! En de bruine kleur is ook heel mooi, vooral in de winter vind ik bruin toch altijd wat meer hebben dan blond (ondanks dat ik zelf steevast blond ben, haha!)

  • Reageer Stacey 16.12.2015

   Wat lief, dank je wel! Ik ben ook erg blij met dit uitverkoop jurkje.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.