Legally-Me: My day in pictures 21-12

22.12.2015

My day in pictures 21-12
Gisteren, op maandag 21 december, hield ik weer eens een plog bij. Het was mijn eerste officiële vakantie dag en het was een dag waarop ik hard aan de slag ging voor mijn blog, de loopband werd bezorgd, ik naar de nagel studio ging voor mooie french manicure, ik naar de zonnebank ging en een heerlijke pad thai maakte. Lees en kijk mee met mijn dag in My day in pictures 21-12. 
My day in pictures 21-12
Ik heb weer lekker rottig geslapen nadat ik wakker werd na een nare droom, ja ook volwassenen kunnen dus een soort van nachtmerries hebben blijkbaar. Toch ga ik om 07:45 mijn bed uit, want ik hoor om 08:00 toelaat onze loopband wordt bezorgd en dat kan ook al om 08:00 zijn. Eenmaal beneden krijg ik een mail dat ze tussen 09:00 en 11:00 langs komen en in de tussentijd laat ik de kat binnen (de buren zijn op vakantie dus hij vraagt extra veel aandacht) en begin ik aan het editen van een vlog en een tag. Leuk te lezen dat jullie de blogs waarderen en ik ga er dan ook zeker mee door, want ook mijn leerlingen vinden het super tof! Om 09:30 wordt de loopband bezorgd. Helaas loopt het niet helemaal zoals gehoopt want officieel zou hij binnen gezet moeten worden, maar de bezorger besluit hem midden op de weg neer te zetten. Na veel bidden en smeken wordt hij in ieder geval van de weg gehaald en moet ik hem samen met hem op de stoep zetten, maar met de verwachtte regen is ook dat niet ideaal. Helaas is hij, met een luttele 105 kilo veel te zwaar om alleen te tillen en dus bel ik M. op. Die lieverd komt uit zijn werk en samen staan we te zweten om dat ding in de hal te krijgen….. Het gaat dus nog een hele klus worden om hem naar zolder te krijgen.
hjk;kjk;hj2
Daarna ga ik ontbijten en ineens krijg ik de ingeving om er een kerstboom van te maken, is hij niet leuk geworden? Door de stress van de loopband en met name over hoe we hem boven krijgen, krijg ik maar de helft naar binnen en de rest zet ik in de koelkast voor wanneer ik wel weer trek heb. Na weer even geknuffeld te hebben met de kat, moet ik hem toch echt van schoot af sturen en ga ik verder met mijn to do list.
hjk;kjk;hj3
Op mijn to do list staat dat ik vandaag vrijwel alle artikelen voor deze week af moet hebben op het artikel van zaterdag na, die mag ik morgen doen. Omdat ik deze week 2 video’s in de planning heb betekent het vooral heel veel monteren. Ik blijf het grappig vinden om mijn blog beelden op mijn werk terug te zien. De leerlingen hebben nu echt wel allemaal door dat ik een YouTube Kanaal heb en dat ik volg en ze vragen dan ook regelmatig of het vandaag toevallig volg dag is, super leuk. Maar naast een vlog staat er deze week nog een leuke video op jullie te wachten.
hjk;kjk;hj4
Van al dat editen wordt je hongerig en ik maak een omelet van 1 ei met wat sla en wat zoete aardappel dat we nog over hadden van het zondag avond eten. Heerlijk om thuis te zijn en een lekkere maar toch gezonde lunch te kunnen maken. Daarna loop ik nog even naar mijn nieuwe werkplekje op zolder. Helaas doet mijn beeldscherm het tijdelijk niet, maar zodra dat het geval is kan ik daar echt heerlijk werken, vinden jullie het mooi geworden?
hjk;kjk;hj5
Omdat het ook vakantie is en ik al heel ver ben met mijn planning mag ik mezelf gaan verwennen en dat doe ik doormiddel van een french manicure met gel lak bij de nagelstudio. Van de nagelstudio loop ik naar de HEMA voor een panty (die zitten nu eenmaal het lekkerste) en daarna duik ik even onder de zonnebank. Ik weet dat het slecht is maar in de winter doe ik het altijd een keer of 3 omdat ik er anders onwijs moe uit ga zien. Op de terug weg naar huis begint het te regenen en ik schuil in een schoenenwinkel die ik nog niet kende. Zo zie je maar dat je dat best eens kunt doen, want daar kwam ik mijn droom laarzen tegen waar ik nu al zo lang naar op zoek ben, goed sluitende zwart suède laarzen die niet te lang zijn. Deze droomlaarzen blijken dus gewoon in Haarlem te koop te zijn bij Miesh en morgen ga ik 100% terug om ze te kopen, YOLOOOO.
hjk;kjk;hj6
Terwijl ik terug loop richting de AH belt M. mij op of ik een lift wil en dat wil ik natuurlijk wel, want nog 20 minuten door de regen lopen is niet bepaald mijn hobby. Samen rijden we naar de AH en daar kopen we de ingrediënten voor de Pad Thai. Het recept komt uit Skinny Six, het kookboek van Chicks Love food en man, man, man wat is het lekker! De volgende keer zou ik alleen iets meer groente bij doen.
hjk;kjk;hj7
Na het eten moeten er wat knopen van M. opnieuw aangezet worden omdat ze er af zijn gevallen. Tot zijn verbazing kan deze power vrouw dat gewoon, niet alleen de simpele knoop aan een blouse maar ook de knopen op stokjes aan zijn jas gaan me verbazingwekkend goed af. Ook bel ik nog even met mijn moeder en dat doe ik het liefst op een warm plekje en dus ga ik teen de verwarming aan zitten. De kat vindt dit ook wel een goede plek en kruipt bij me op schoot, wat is het toch een dropje he? Daarna ga ik, tijdens het kijken van wat serie’s gewoon door met werken aan deze my day in pictures 21-12. Ik wil namelijk vandaag al zo veel hebben gedaan dat ik morgen en woensdag lekker relaxed kan doen en wat vooruit kan werken.

Wat betreft het vooruit werken, zijn er nog dingen die jullie graag willen lezen? 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Fleur 22.12.2015

  Leuk artikel! Geniet van je komende vrije dagen!

 • Reageer Mieke 22.12.2015

  Supertoffe plog. Zo mogen er meer zijn 🙂

  En misschien is het leuk om eens wat artikels te maken over je interieur, want die vind ik heeeel geslaagd (voor hetgeen ik al gezien heb)?

 • Reageer Mariska 22.12.2015

  Wat een leuke vlog! Je zolder ziet er goed uit zeg!!
  Welke series vind je trouwens leuk om te zien? 🙂

  Ben heel benieuwd naar je vlogs, want dat vind ik toch ook wel het leukst om te zien!!

 • Reageer joyce 22.12.2015

  Super leuk! Ik zag op snapchat al de foto van de loopband, maar hoopte dat het een ‘grapje’ van je was. Wat een slechte service, dat je moet smeken om hem van de weg af te halen!
  Je havermoutje ziet er weer geweldig uit (zoals altijd). Ik heb daar echt het geduld niet voor haha. Ziet eruit als een heerlijk drukke vakantiedag! Vergeet je niet ook nog uit te rusten komende week?

 • Reageer Charelle 22.12.2015

  Ah wat leuk om zo eens jouw dag te volgen! En ik voel je loopband-stress, haha! Wat een gedoe! En de laarzen zijn echt prachtig, goede keus! ^^

 • Reageer jjust 24.12.2015

  Leuke blog weer! Ik zou wel eens wat willen lezen over je vriendinnen/ vriendschappen. Hoor of lees daar nooit wat over. Pas de laatste tijd met Ima dan wel. Ben je iemand die een paar goede (verschillende) vriendinnen heeft die elkaar ook niet kennen of meer een vast vriendinnen groepje? Of iemand die überhaupt niet echt vriendinnen heeft maar altijd meer mannen heeft als vrienden of juist nooit mannen als vrienden. Wat betekend vriendschap voor jou? Wel eens bewust vriendschappen verbroken of laten verwateren?
  Owja en je vlogs van een dag/plog zijn erg leuk!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.