Legally-Me: VLOG 10 december

17.12.2015

Vlog 10 december
Vorige week donderdag, 10 december, hield ik een Vlog bij van mijn dag. Een dag waarop ik gewoon naar mijn werk ging,  het Runner’s World evenement bezocht en waar zelfs een heuse cover shoot plaats vond. Kijk snel mee met mijn VLOG en krijg een inzicht in een dag van mijn leven. 


Ik ben erg benieuwd of jullie de VLOG’s leuk vinden of dat jullie ze liever zien gaan dan komen. Laat het me even weten, dan weet ik of ik het vaker kan gaan doen of juist niet. 

Tags: , ,
Categorie: Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Maaike 17.12.2015

  Wat een leuke vlog! Heel leuk om je op zo’n innoverende dag te mogen volgen. Wat mij betreft mag je vaker vloggen 😉

 • Reageer Ima 17.12.2015

  Zeker vaker vloggen! Super leuk om te zien!

 • Reageer Liz 17.12.2015

  Super leuk! Vaker vloggen

 • Reageer Mar 17.12.2015

  Leuk om je vlogs te zien, vooral de shoplogs!

 • Reageer Rianca 17.12.2015

  Wat een super leuke vlog. En die quiz vind ik ook echt een leuke manier om stof te onthouden/leren.

 • Reageer Mari Durieux 17.12.2015

  Wat een leuke vlog Stacey!

 • Reageer Tara 17.12.2015

  Leuk. Ik schrik wel van je weinige eten. Ik kan me niet voorstellen dat docenten op het mbo geen tijd hebben voor een lunchpauze….

  • Reageer Stacey 17.12.2015

   Beste Tara, ik nodig je van harte uit om eens een dagje met me mee te lopen.

 • Reageer Joanne 17.12.2015

  Leuke vlog, waar is je super leuke jurkje van? 🙂

 • Reageer El 18.12.2015

  Je vlogs zijn ontzettend leuk!!
  Mag van mij zeker vaker hoor 😀

 • Reageer Miranda 19.12.2015

  Super leuk om zo’n dag te zien!
  Ik zag in het stukje dat je voor de klas stond je stem aardig aan het verheffen was, heb je aan het einde van de dag/ week ook last van je stem?

  • Reageer Stacey 19.12.2015

   Hoi Miranda, ik was niet eens echt mijn stem aan het verheffen, maar kahoot, het spel dat we speelde op het bord, zorgt vaak voor zoveel enthousiasme dat ik wat luider moet spreken om ze te overstemmen. Omdat ik jaren lang zangles heb gehad heb ik hier totaal geen last van, als je namelijk op de juiste manier je stembanden aanspant (doormiddel van een buikademhaling) heb je hier geen last van.

   • Reageer Miranda 19.12.2015

    Ah super! Ik ben logopedist en zie veel docenten die met stemproblemen naar de praktijk komen. Het zou jammer zijn als je last zou krijgen terwijl je net zo’n leuke baan hebt gevonden! Maar inderdaad, met een goede (buik)ademsteun doe je het helemaal goed =)

 • Reageer Chrisy 21.12.2015

  Leuke vlog weer! Vooral door blijven vloggen! 🙂

 • Reageer Marlot 24.12.2015

  Leuk vlog!!! Ik ben benieuwd naar de volgende! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.