Legally-Brunette: De 10 dingen die mij blij maken

09.01.2016

10 dingen die je niet van me wist
Dat de start van 2016 niet geheel liep zoals ik had gehoopt mogen duidelijk zijn. Ondanks de verdrietige start van het jaar zijn er ook heel veel mooie dingen de afgelopen weken geweest en daar focus ik me dan ook veel liever op. Vandaag dan ook de 10 dingen die mij blij maken.

1. Een super goede beoordeling van onze onderwijsdeskundige op mijn les. Hij woonde een les strafrecht bij en noemde mijn les sprankelend, uitdagend en motiverend. Hij noemde me een geboren lerares en zo voelt het stiekem ook wel een beetje. Omdat ik zelf mijn werk super leuk vind maar eigenlijk maar wat doe op pedagogisch gebied, ben ik super blij met deze beoordeling!

2. Het leukste oud en nieuw feestje ooit! Met oud en nieuw hadden we een feestje bij vrienden van ons die, geheel in het thema, hun huis omgetoverd hadden tot een Skihut. Naast het feit dat het super leuk georganiseerd was, was het ook mega gezellig en was dit echt de leukste oud en nieuw ooit!

3. Het etentje bij To Amuse dat wij op 8 januari hadden alvast vooruitlopend op het feit dat we al een jaar samenwonen. Naast dat we uiteten gaan samen heel erg leuk vinden en het gewoon heel fijn is om dit soort dingen samen te doen was het ook een super mooi restaurant waar je heerlijk kunt eten!

4. Het gezellige nieuwjaarsfeestje dat wij op zaterdag 2 januari hadden bij vrienden. Wederom was het gezelschap goed (het zelfde gezelschap als bij punt 2) en als het gezelschap goed is, dan is er niet veel meer nodig om er een heel gezellig feestje van te maken. Maar ook waren er super veel lekkere hapjes (ook gluten vrij) en heerlijke wijn.

5. We hebben onze reis naar Amerika geboekt! We zullen in juli voor 3,5 week naar Amerika vertrekken voor een droomreis waar we het al over hebben sinds we elkaar kennen. We beginnen in Boston, gaan dan naar New York, Washington, Florida en Miami. Al sinds ik een heel klein meisje ben wil ik al naar New York dus ik kan niet wachten!

6. Iedere dag zegt een leerling wel weer iets waar ik verschrikkelijk om moet lachen of waar ik mega vrolijk van word. Om een greep uit deze week te geven: ‘Juf, ik heb u zo gemist in de vakantie, de volgende keer ga ik met u mee op vakantie’, ‘Mevrouw, weet u dat u eigenlijk heel sexy bent?’, ‘Juf ik had echt zin in uw les, dus heb voor de zekerheid een trein eerder genomen’, ‘Mevrouw? Als ik een voldoende haal voor strafrecht, neemt u me dan mee op date?’

7. Mijn lieve M. die op Nu.nl het artikel leest over dat chocolade het beste middel is tegen hoesten. Omdat ik al dagen verkouden ben en loop te hoesten stuurt hij de foto van het artikel door met de mededeling dat er een reep Tony’s thuis op me ligt te wachten, is dat niet super lief?

8. De kat van de buren die iedere ochtend en avond bij ons voor het raam zit en begint te mauwen en kwispelen (hoe heet dat bij katten?) als hij ons ziet. Als we vervolgens naar de auto lopen dan loopt hij mee tot de auto, het zelfde als we de vuilnis weggooien.

9. Een vriend van M. die gewoon een startbewijs regelt voor Egmond! Dat betekent dat ik met die vriend en nog een vriend gezellig de wedstrijd ga lopen morgen. Geen tijdsdruk, alleen lekker genieten en gezellig doen!

10. Op de loopband, na een dag werken, het musical awards gala kijken, veel blijer kun je me niet maken. Allereerst is het natuurlijk al super om je eigen loopband te hebben in huis, het biedt me eindelijk weer de mogelijkheid om even te gaan hardlopen als ik uit mijn werk kom. Maar naast die loopband heb ik een hele grote zwak voor musicals en heb ik nog nooit een jaar niet naar de musical awards gekeken. Ook dit jaar keek ik dus weer, op de loopband en zo combineer ik dus eigenlijk 3 passies; hardlopen, tv kijken en musicals.

Wat maakt jou blij momenteel? 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Fleur 09.01.2016

  Morning stacey! Wat fijn om te lezen dat je zo gelukkig bent! Ik mis je hor gauw weer afspreken 😉 . Succes morgrn- heel tof , genoet ervan inderdaad no pressure want soms is hardlopen echt gewoon pure ontspanning en je hoofd leeg. Xxx

 • Reageer Aurelie 09.01.2016

  Zo’n mooi lijstje! Wat leuk dat je in juli jouw droomreis naar Amerika gaat maken, dat is een reis die ik zelf ook heel graag eens wil doen! En die beoordeling van de onderwijsdeskundige is echt super. Ik zou ook wel eens een les willen bijwonen bij jou :D. Hoe oud zijn de leerlingen/studenten eigenlijk waaraan je les geeft?

 • Reageer anna 09.01.2016

  Jouw blogjes

 • Reageer Elise 05.02.2016

  Leuk jasje wat je draagt! Mag ik vragen waar het van is?

  • Reageer Stacey 05.02.2016

   Hi Elise, dank je wel! Het jasje is van de H&M collectie van vorig jaar.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.