Legally-Fit: Vlog zondag 10 januari

15.01.2016

Vlog zondag 10 januari

Afgelopen zondag, 10 januari, hield in een VLOG bij. Vanaf het moment dat ik net wakker ben tot ik week in bed plof neem ik jullie mee met mijn dag. Wat ik allemaal deed op 10 januari? Ik liep natuurlijk de kwart marathon in Egmond, pofte voor het eerst popcorn in een pan (en was daar erg enthousiast over), we kregen een 3 gangen menu bezorgd en ik ging lekker in bad. Kijk mee met mijn Vlog van zondag 10 januari. 

Kleding
Zoals jullie hebben gemerkt bij het kijken van de VLOG vergat ik het compleet om mijn outfit toet te lichten. Om die reden heb ik in ieder geval een foto met toelichting geplaatst bij 04:18. Om nog even een korte toelichting te geven op mijn kleding keuze; Ik droeg een lange tight van Nike, een nike dri fit shirt met lange mauwen en daarop een dun jasje van de H&M. Uiteraard was het geheel in de bekende kleurencombinatie zwart geel, welke sinds vorig jaar mijn favoriet is.

Het is altijd lastig om in de winter de ideale outfit te bepalen, achteraf gezien had ik liever een T-shirt onder mijn jasje gedragen omdat het tegen de wind in op het strand toch wel erg warm was.

Eten
Zoals jullie op het einde van de Vlog zien kregen we een 3 gangen menu thuis bezorgd. We kregen dit in het kader van de promotie van de nieuwe bezorgdienst in Haarlem, Deliveroo. Via deze dienst kun je eten bestellen bij goede restaurants en het eten in het comfort van je eigen huiskamer opeten. Ideaal als je dus zin hebt in lekker eten maar geen zin hebt om de deur uit te gaan. Het diner dat wij bezorgt kregen was van restaurant Brick, een bekend en zeer goed restaurant uit Haarlem. Maar ook de Yoghurt Barn, Anne & Max, Bos en Jetties zijn hierbij aangesloten, hotspots die ik al eens benoemde in het artikel met de 10 healthy hotspots van Haarlem.

 

 

Tags: , ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Marian 15.01.2016

  Wat een leuke vlog om te zien en wat zag je er, zoals altijd, mooi gestyled uit!
  Ook fijn om te horen dat jij (pannenkoek) weer thuis bent. Nog veel beterschap gewenst.
  Ik heb nog een hele andere vraag.. Ik ben namelijk geïnteresseerd in de tomtom spark of runner 2, maar twijfel tussen de S en L horlogeband. Mag ik vragen welke maat jij hebt en of deze bevalt? Ik kijk uit naar je reactie.

  • Reageer Stacey 17.01.2016

   Hoi Marian,
   Ik had tot voorkomt de TomTom multisport Cardio waar ik super blij mee was. Nu heb ik de TomTom Spark en die is nog net even iets uitgebreider en luxer. Bij levering heb ik een bandje maat L gekregen maar die is echt te groot dus ik wil zelf heel graag nog een maat S hebben, met mijn smalle polsjes is hij nu echt te groot. Ik ben heel blij met de spark, toevallig komt dinsdag a.s. mijn review online. Mocht je dan nog vragen hebben hoor ik het graag van je!
   Groetjes,
   Stacey

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.