Legally-Me: Action Shoplog

28.01.2016

Action Shoplog
De Action, ik vind het een geweldige winkel waar ik nooit met lege handen naar buiten loop. Of het nu geurkaarsen zijn, haarspulletjes, vogelvoer, een led hardloopband of speeltjes voor de kat, ik zie altijd wel iets dat kikken gebruiken. Zo ook weer deze keer en ik dacht, laat ik daar eens een shoplog van opnemen! Dus bij deze deel ik wat ik allemaal kocht bij de Action.

 

P.s. Helaas was ik nog steeds genoodzaakt te filmen met mijn webcam, dus vandaar de lage kwaliteit van zowel beeld als geluid. Per heden is mijn camera weer gemaakt (jeeh) dus zullen de video’s ook beter van kwaliteit zijn.

Laat me even weten of jullie dit soort shoplogs leuk vinden of dat het zonde van mijn tijd is, ik heb veel aan jullie input! 

Tags: ,
Categorie: Shoppen
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Mar 28.01.2016

  Leuk! Ik vind al je shoplogs leuk, ook van de action!

 • Reageer Fabienne 28.01.2016

  Leuk! Moet je vaker doen 😉
  Mag ik vragen waar je dat rokje hebt gekocht?

  • Reageer Stacey 28.01.2016

   Leuk om te horen Fabienne! Wat betreft het rokje, hij is van de H&M maar wel van vorig jaar.

 • Reageer Tamar 28.01.2016

  Wat een goed idee om je medailles in zo’n leuk kistje te bewaren! Wil ook meteen naar de Action!

 • Reageer Nikki 28.01.2016

  Wat een goed idee om die box te kopen! Ik had hem al een paar keer gezien, maar nog geen goed excuus bedacht om hem ook echt te kopen haha!

  • Reageer Stacey 30.01.2016

   Hopelijk was dit het excuus dat je zocht haha

 • Reageer El 28.01.2016

  Leuke shoplog en een geweldig idee om die doos voor je medailles te gebruiken!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.