Legally-Me: My day in Pictures 31/12

02.01.2016

My day in pictures
Op de laatste dag van 2015 hield ik weer eens een blog bij om jullie een klein inkijkje te geven in mijn leven. Van een eerste stuk hardlopen op de loopband tot koffie drinken met een vriendin en een spetterend thema oud en nieuw feestje. Kijk snel mee met mijn dag in My day in pictures.

mdip1
Ik zet mijn wekker redelijk op tijd omdat ik vandaag het nodige wil gaan doen. De week loopt iets anders dan dat ik had verwacht en dus lopen mijn plannen ook even iets anders. Eenmaal beneden word ik vanuit de tuin al verwelkomd door de kat van de buren die luid miauwend duidelijk probeert te maken dat hij graag naar binnen wil. Kijk nu eens naar dat super schattige koppie, dat is toch niet te weigeren? Terwijl ik mijn ontbijt maak probeert Pannie uit alle macht aandacht te krijgen door continue kopjes te geven en hard te knorren.

mdip2
Zoals gezegd loopt mijn week iets anders, dat komt omdat dinsdag ochtend mijn oma toch wel vrij plotseling is overleden. Dat betekend uiteraard verdriet en veel regelen. Ik ben wel heel blij dat mijn oma onlangs nog bij ons langs is geweest en lekker bij ons heeft gegeten. Na het eten ontvangen we ook de kaart voor de uitvaart dienst, het is weer even slikken, het wordt toch steeds definitiever.

mdip3
Wat kun je beter doen om je hoofd leeg te maken dan gaan hardlopen. De loopband staat sinds woensdag eindelijk boven met behulp van een verhuisbedrijf. En omdat we woensdag avond naar mijn ouders zijn geweest zou dit mijn eerste training worden op mijn eigen loopband, hoe tof is dat? Hij loopt echt zalig, heel fijn om lekker in je eigen huisje te kunnen lopen en natuurlijk weer onder het toeziend oog van de kat, hij vond het vooral heel erg fijn toen ik er af kwam en hij me weer kon knuffelen. Woensdag haalde ik op de Albert Cuyp lekker verse blauwe bessen en frambozen waar ik na het sporten een smoothie mee maakte.
mdip4
Na het sporten en douchen spring ik op de fiets naar het centrum van Haarlem omdat ik daar met vriendinnetje Zowy af heb gesproken. We hebben elkaar de dag ervoor ook al gezien, toen in de Pijp bij de yoghurt Barn, en nu doen we een koffietje in het nieuwe Barista Café in Haarlem, zeker een aanrader want de koffie is super. We zitten lekker te kletsen, zetten onze gesprekken van de dag er voor, voort en terwijl we aan het kletsen zijn zitten we op de Pull and Bear webshop waar ik onwijs toffe sneakers voor M. bestel.
mdip5
Na het koffietje loop ik nog even door de stad op zoek naar de laatste accessoires voor het feest dat we die avond hebben. Helaas kan ik niet helemaal vinden wat ik zoek, maar gelukkig zie ik wel en mooie bos met witte tulpen die ik dan ook gelijk koop. De kerstboom staat nog wel in huis, maar ik vind het toch wel fijn om ook mooie bloemen in huis te hebben.
mdip6
Het thema van het oud en nieuw feestje waar we heen gaan is ’70’s ski party’. Ik mag dus lekker los gaan met felle neon kleuren en maak er een soort Jane Fonda meets de ski piste outfit van. Ik ben een hele tijd bezig om mijn outfit te perfectioneren terwijl M. gewoon een skibroek en trui aan trekt…. Ach dat is nu eenmaal het verschil tussen een mag en vrouw zullen we maar zeggen.
mdip7
We gaan op de fiets naar het feestje omdat het op slechts 10 minuten van ons huis wordt gegeven, ideaal natuurlijk om te kunnen fietsen, al is het in deze outfit toch wel een beetje gek en word ik vaak nagekeken met mijn roze legging met sokken er over heen…. Als we aankomen bij het huis van de vrienden die het feest organiseren zijn we totaal verbluft, ze hebben hun woonkamer namelijk echt verbouwd tot een adres ski tent inclusief houten bar, echt geweldig hoeveel werk ze er van hebben gemaakt!
mdip8
Met zo’n 18 man vieren we de avond die begint met een 3 gangen diner, eerst een heerlijke courgette soep, dan een broodje braadworst en als toetje apfelstrudel en voor mij is zelfs een glutenvrije variant gemaakt. Sowieso hebben de 2 hosts super veel rekening gehouden met mij en allemaal lekkers gehaald en gemaakt, zo mega lief! Het is een super leuk feestje waar natuurlijk naast heerlijk eten ook genoeg gedronken wordt en rond een uurtje of 04:00 liggen we uiteindelijk in bed en gaat mijn hoofd alle kanten op, maar man wat heb ik een top avond gehad met al deze super leuke en lieve mensen!

Hoe was jullie oud en nieuw?

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer El 02.01.2016

  Je zou hier ook eigenlijk een like-button moeten hebben. Dan maar zo….

  • Reageer El 02.01.2016

   Oh, het duimpje pakt hij niet 🙁
   Nou, duimpje omhoog hoor!

 • Reageer Anne 02.01.2016

  Allereerst de beste wensen en dat 2016 maar een mooi en liefdevol jaar mag worden!
  Ik lees altijd met veel plezier jouw blog! Ik ken je dan wel niet persoonlijk maar ik vind je een leuk, energiek en positief persoon!

 • Reageer Lara 02.01.2016

  Wat een naar nieuws, van je oma. Gecondoleerd.
  Wel wil ik je een heel fijn 2016 wensen, je verdient t! En wat fijn, nu je eindelijk op je eigen loopband kunt! Xx

 • Reageer Bente 02.01.2016

  Wat een vervelend einde van 2015, gecondoleerd!!

  Gelukkig heb je het wel met een leuk feestje af kunnen sluiten, op naar het nieuwe jaar!

 • Reageer Yamina 02.01.2016

  Gecondoleerd met je oma.. dat valt niet mee.
  Maar wat een ontzettend gaaf feest! Je bent het nieuwe jaar in ieder geval wel goed begonnen.

 • Reageer Aurelie 03.01.2016

  Allereerst, gecondoleerd met de dood van je oma. Ik wens je veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
  Die kat van jouw buren ziet er echt ontzettend lief uit. En jouw oudejaarsoutfit was echt top. Het leek me zo’n fijn feest!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.