Legally-Me: My weekly diary #1

04.01.2016

My weekly diary
Afgelopen week was een roerige week, begon de week nog met een zonnige dag in Londen, de volgend dag was dat geheel anders toen mijn oma overleed hetgeen een schaduw worp over de rest van de kerstvakantie. Gelukkig sprak ik ook nog twee keer af met een vriendin, hadden we een knallend oud en nieuw maar ook nieuwjaarsfeest, boekte we de vakantie naar Amerika en kon ik eindelijk de loopband in gebruik nemen. Lees mee met mijn week van dag tot dag in My weekly diary. hfoeahfuoefhiew1
Maandag

Na het ontbijt stappen we in de metro naar de tower bridge, immers toch een hoogtepuntje waar je heen moet als je in Londen bent. We lopen er rond, drinken koffie, een asociale toerist stampt nog even twee maal hard met haar hak op mijn voet en we zetten koers naar de metro richting Buckingham Palace. Ik maakte de blunder verkeerd in het chancing the guards schema te kijken waardoor we de wisseling van de wacht hebben gemist (ik dacht dat het maandag was maar het was dus op zondag….). Omdat we nog niet echt rustig bij het paleis waren geweest besloten we dat nog even te doen voor we zouden gaan eten. Dit maal geen lichte lunch maar een zware want dit was lunch en avond eten in een, omdat we op tijd naar de luchthaven moesten. We aten bij Byron burgers en als je daar bent bestel dan zeker de zoete aardappel frietjes want man wat zijn die lekker zeg! Na het eten haalden we onze koffers op in het hotel en namen we de metro naar de luchthaven waar we onder het genot van een kop thee op onze vlucht naar huis wachtte. In de tijd dat we toch aan het wachten zijn besteed ik mijn tijd maar gelijk nuttig door mijn hele weekly diary te schrijven die voor het eerste in de geschiedenis van Legally niet online komt op maandag maar op dinsdag, simpel weg omdat ik het niet aan kon om hem in Londen op zondagavond nog te maken. Na een voorspoedige vlucht komen we thuis waar we onze koffers uitpakken en lekker gaan slapen rond 01:00.

Gescande foto's
Dinsdag
Dinsdag zou mijn relaxte rommeldag worden, wasjes draaien en een beetje werken en aan de blog zitten en verder niet veel doen, dat was mijn plan. Maar op het moment dat ik net mijn ontbijt op had belde mijn moeder en stond mijn hart even stil, mijn oma was overleden. Na te hebben gedoucht en me aangekleed te hebben stapte ik gelijk in de auto naar Amstelveen, naar het huis van mijn oma, waar mijn ouders en oom en tante ook al waren. Bij een overlijden komt natuurlijk veel kijken en we moesten dan ook de uitvaart regelen en nog veel meer. Het was een heftige dag en ik ben blij als ik thuis kom en even op de bank kan ploffen met mijn lieve M.

hfoeahfuoefhiew2
Woensdag
De dag dat de loopband eindelijk naar zolder gaat! Maar eerst start ik met een ontbijtje thuis, het monteren van de Londen Vlog en dan een trein rit naar Amsterdam alwaar ik met vriendinnetje Zowy heb afgesproken bij de Yoghurt Barn. We zitten echt uren te kletsen en besluiten de volgende dag nog een keer te meeten, dan in Haarlem. Na de yoghurt barn koop ik macarons bij de beste macaron winkel van Amsterdam en omgeving, Poptasi. Daarna ga ik weer terug naar huis want ik wil die loopband nu wel eens zien op zolder. M. heeft namelijk geregeld dat een verhuisbedrijf hem vandaag naar boven kwam tillen. Na het eten gaan we op bezoek bij mijn ouders waarna we pas om 23:00 thuis zijn.

mdip10

Donderdag
Mijn donderdag begon met een stukje hardlopen op de loopband, het is zo heerlijk om die loopband nu boven te hebben en te kunnen genieten van de luxe van het hebben van een eigen loopband. Na het hardlopen spring ik onder de douche en ga ik op de fiets naar het centrum waar ik vriendinnetje zowy weer meet. We drinken samen koffie drinken. Zodra ik thuis ben begint het grote omkleden want we hebben een 70’s ski feest en ik hijs me in een jane fonda meets de ski piste outfit. Op de fiets is het even wat akward om zo rond te rijden, maar het feestje is geweldig en pas iets na 4’en liggen we in bed.
Meer over donderdag lees je in My day in Pictures van afgelopen donderdag.

hfoeahfuoefhiew3
Vrijdag
We worden behoorlijk brak wakker na het super gezellige feestje en het duurt even voordat we weer een beetje op gang zijn gekomen. We besluiten er een rustig dagje van te maken en na het ontbijt begin ik met het er uitlopen van mijn kater op de loopband. Het blijkt een goede set want ik voel me super na afloop. Maar zodra ik weer op de bank zit is dat al weer verdwenen. Om ons brakke dagje maakte we volledig af met een oven frietje met sate, ja een heerlijk ongezond begin van het jaar maar wel lekker. Na het eten beginnen we met de serie Making a murderer, echt een aanrader!

hfoeahfuoefhiew4
Zaterdag 
Omdat M. een nieuwjaarsreceptie heeft gaat onze wekker al redelijk op tijd. Terwijl M. op zijn receptie is ben ik op de loopband te vinden terwijl ik de show van Jochem Meyer kijk en man wat lig ik dubbel tijdens het lopen. Voor de mensen die dus niet begrijpen hoe ik lopen op de loopband leuk kan vinden, kijk voor de grap eens naar Jochem Meyer tijdens het hardlopen en je snapt precies hoe ik het vol kan houden. Na het hardlopen ga ik nog wat buikspieroefeningen doen. Omdat we later op de dag een nieuwjaarsfeestje hebben begin ik gelijk met mezelf optutten na het douchen en ook mijn ouders komen nog even langs. Vanaf 16:00 tot 21:00 zijn we op het feestje waar het veel te gezellig is en waar ik maar met moeite weg kom. Thuis kijken we weer een aflevering van Making a murderer, een soort nieuwe verslaving.

hfoeahfuoefhiew5
Zondag
Gelukkig worden we dit keer een stuk minder brak wakker, maar toch besluiten we niet te vroeg ons bed uit te gaan. We ontbijten en gaan dan direct naar Zaandam waar Loods 5 zit, een van de leukste woonwinkels in de buurt als je het mij vraagt. We lopen er lekker doorheen en komen uiteindelijk thuis met 2 vazen en een super mooi vierkant windlicht vol met kaarsen. Ik wilde een dergelijk windlicht al een tijd hebben dus ben er super blij mee. Eenmaal thuis ruimen we de kerstboom op en nadat we het huis naald vrij hebben gemaakt ga ik aan de slag met het voorbereiden van mijn lessen, het beantwoorden van mailtjes van leerlingen en als ik daar na het eten mee klaar ben gaan we op zoek naar vluchten voor de zomer vakantie. Uiteindelijk boeken we tickets naar Boston en terug van Miami naar Amsterdam. Tussen die twee plaatsen zullen we New York. Washington en Florida gaan bezoeken, dus laat die tips allemaal maar komen! Terwijl we verder gaan met making a murderer typ ik mijn weekly diary die om 22:00 eindelijk af is.

Komende week wordt een emotionele week met de uitvaart van mijn oma en ik moet weer in het ritme komen van heel vroeg op staan, niet een week waar ik heel erg naar uit kijk dus. Maar ach, ik heb een loopband op zolder dus mijn frustraties kan ik zo weg lopen!

Hoe was jullie week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Carla 04.01.2016

  De beste wensen!!!

 • Reageer Loes 04.01.2016

  Sterkte deze week!!

 • Reageer Anna 04.01.2016

  Allereerst de allerbeste wensen voor 2016.
  Gecondoleerd met je oma, en wat een leuke foto waar je als klein meisje opstaat. Zo schattig.
  En die foto van die kast…. staat ie op je wensenlijstje?
  Op die van mij nu wel! Echt leuk.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.