Legally-Me: Shoplog Londen

07.01.2016

Shoplog Londen
Tijdens kerst was ik op citytrip naar Londen. Naast het feit dat Londen een hele mooie stad is, is het ook een geweldige stad om te winkelen. Omdat de grote uitverkoop op Boxingday precies viel tijdens onze trip was het dus flink shoppen geblazen. Op veler verzoek nu dan ook de shoplog Londen, met alle items die ik in Londen kocht. 

Dat shoppen mijn hobby is mag inmiddels wel duidelijk zijn, maar shoppen in Londen is toch echt favoriet. Op de een of andere manier koop ik in Londen altijd items waar ik jarenlang plezier van heb. De vorige keer kocht ik bijvoorbeeld mijn favoriete jurkje en ook nog 2 andere jurkjes die ik tot op de dag vandaag nog geregeld draag.

londen mwd8

Harrods
Harrods is in mijn ogen de mooiste winkel ter wereld. Vlak voor kerst zijn de etalages prachtig, het gehele gebouw is prachtig verlicht en binnen staat het vol met de mooiste spullen maar zeker ook personeel.
Bij Harrods kocht ik allereerst een pot thee, het is de christmas spiced green tea, een special edition die, zoals de naam al doet vermoeden, louter rond kerst te koop. Naast de thee, die 10 pond kostte, stuitte ik ook op een horloge waar ik al een tijdje naar op zoek was. Het horloge van Marc Jacobs stond al 1,5 jaar op mijn wishlist, maar doordat hij in Nederland niet te vinden was, bleef hij steeds terug komen op mijn wishlist. Hoewel het al toeval genoeg was dat ik het horloge tegen kwam zonder er naar te zoeken, was hij ook nog eens voorzien van een sticker met 50%, hetgeen het nog veel mooier maakte.

Zara
Bij de Zara kocht ik 2 jurkjes welke ik beide al een dag eerder had gespot. Omdat de paskamers op Boxing day niet open waren besloot ik ze toen echter niet te kopen, hetgeen er voor zorgde dat ik die nacht droomde over de jurkjes. Gelukkig waren de paskamers de dag erna wel open en zo kon ik dus toch nog in het bezit komen van deze super leuke jurkjes. Helaas zag ik ze niet op de Nederlandse website van de zara staan.

Victoria Secret
De Victoria Secret winkel was op boxing day een hel, het leek wel een aziatische mierenhoop al wist ik niet dat mieren zo konden gillen. Hoewel het mijn eerste keer was in een ‘echte’ Victoria Secret winkel was ik blij toen ik er uit kwam met 3 simpele broekjes. In Amerika van de zomer sla ik mijn slag wel.

Primark
Die arme M. moest op Boxing day mee de Primark in omdat ik er zo graag in wilde. Het was wederom verschrikkelijk druk, zoals in alle winkels maar ik kocht wel een super leuk jurkje, handschoenen en een mooie beker.

Miesh
Stiekem kocht ik deze mooie laarzen al in Nederland. Ik zag ze vlak voordat ik naar Londen vertrok en kon ze gewoon niet laten liggen, want man wat zijn ze mooie en wat ben ik al lang op zoek naar een dergelijk paar laarzen.

Doordat mijn camera in Londen kapot is gegaan, is de kwaliteit van deze video helaas een stuk minder goed als dat jullie gewend zijn en ik ook graag zou willen. Mijn excuses hiervoor!

Tags: , , ,
Categorie: Alles
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Aurelie 07.01.2016

  Je hebt echt fijne items gekocht! Vooral de twee kleedjes van Zara vind ik super mooi. Ik zou graag ook eens in Londen gaan winkelen, ben er nog nooit geweest.

 • Reageer Loes 07.01.2016

  Mooie spulletjes! Leuk shoplog

 • Reageer Maaike 08.01.2016

  Super leuke spulletjes en een leuke blog!!

 • Reageer El 08.01.2016

  Leuke shoplog! Je hebt een hoop mooie dingen gekocht.
  En wat zit je haar leuk met die krullen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.