Legally-Fashion: Mijn stoere outfit met een classy tintje

09.02.2016

Mijn stoere outfit met een classy tintje
Hoewel mijn stijl zich doorgaans laat omschrijven als casual chique en je mij op mijn werk niet zult betrappen op het dragen van sneakers, ben ik in het weekend juist een groot voorstander van gympen. Gympen onder een jurkje, gympen onder een spijkerbroek, gympen onder een zwarte broek, er is altijd wel een sneaker te vinden die matcht bij mijn outfit. Zo ook bij mijn stoere outfit met een classy tintje, oftewel een outfit met een leren broek, een blouse maar ook sneakers. 

Waarom ik in het weekend zweer bij sneakers
Na een werkweek lang op hakken te hebben gelopen (en als docent sta en loop je continue) vinden mijn voeten het al geweldig om in sneakers te worden gepropt op het moment dat ik in de auto naar huis stap, want rijden op sneakers is nu eenmaal een stuk prettiger dan op pumps. Oftewel genoeg redenen om sneakers te dragen!

 1. Autorijden op sneakers is veel fijner dan op pumps
 2. Je krijgt geen zere voeten van het lopen op sneakers
 3. Je kunt langere afstanden afleggen op sneakers
 4. Dat sprintje naar de bus kan alleen op je sneakers
 5. Het ziet gewoon verschrikkelijk lekker
 6. Je kunt sneakers gemakkelijk combineren met vrijwel iedere outfit
 7. Het gunt je voeten rust om af te wisselen tussen pumps en sneakers
 8. Je staat stabieler
 9. De ondergrond maakt niet uit als je sneakers draagt
 10. Doordat sneakers goed meebewegen met je voet voorkom je drukpunten en kramp

Outfit
Dan nu de outfit waar ik zo blij mee ben, althans de combinatie er van. Beginnende met de broek, want er zit een voordeel aan het ziek zijn van de afgelopen maand, mijn leren broek die ik ooit veel te optimistisch in maat 32 kocht in de uitverkoop zit nu als gegoten! Om te vieren dat ik nu eindelijk een leren broek heb die past vond ik het ook maar gelijk tijd om deze te dragen in combinatie met mijn nieuwe All Stars Sneakers. Nu zijn All Stars wel een beetje mijn favoriete sneakers. Ik weet dat ik gek ben op Adidas en Nike als het gaat om hardlopen, maar voor casual draag ik toch het liefste All Stars, ze zijn toch net even wat klassieker en minder lomp dan veel andere sneakers.

Daarbij ben ik al jaren fan van de blauwe blouse, deze kocht ik in mijn middelbare school tijd (!) en ik vind hem nog steeds heel leuk. Al vind ik het soms lastig te dragen omdat ik niet snel te kakkerig over wil komen. Dat had ik vroeger namelijk wel, toen werd ik zelfs uitgeroepen tot de grootste kakker van de examen klassen (oeps….), maar in combinatie met de trui, lederen broek en sneakers vind ik het zelf een stoere outfit geworden.

Mijn stoere outfit met een classy tintje

Mijn stoere outfit met een classy tintje Mijn stoere outfit met een classy tintje Mijn stoere outfit met een classy tintje

IMG_0048-001

Deze post bevat gesponsorde content.

Helaas zijn niet alle items reeds nog te koop, maar wat ik nog heb kunnen vinden link ik hierbij nog even door.
Schoenen: All Stars via Nelson | Broek: Divided H&M | Blouse: H&M 2007 |Trui: H&M herfst 2015 | Horloge: Marc by Marc Jacobs | Activity Tracker: Garmin Vivo Smart HR.

Tags: ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer joyce 09.02.2016

  Wauw! Prachtige outfit! Ik vind dit een hele goede combinatie. Deze blogposts vind ik leuk om te lezen, je outfits zijn altijd zo mooi en inspirerend!

 • Reageer Charelle 09.02.2016

  Hele toffe combinatie zo! Ik houd ook echt van All Stars maar die lage pas ik helaas niet omdat ik steunzooltjes heb. Die leren broek is ook echt mooi, hele stoer inderdaad zo met de meer preppy bovenhelft. (:

 • Reageer Maaike 09.02.2016

  Wauw, heel gaaf, de outfit staat je super mooi!!
  Ook een hele leuk artikel voor de verandering!

 • Reageer Rachelle 09.02.2016

  Hele toffe outfit zeg. 🙂 vind de foto’s ook echt heel erg mooi, complimenten!

 • Reageer Bente 09.02.2016

  Staat je heel erg goed! En All Stars blijven bij mij toch ook wel favoriet (al lopen mijn Nikes nog comfortabeler ;))

  • Reageer Stacey 09.02.2016

   Dank je wel! En wat je zegt is wel waar, allstars zorgen toch ook wel snel voor blaren.

 • Reageer Simone 09.02.2016

  Super leuke outfit en je hebt een hele toffe stijl! Lijkt me leuk om vaker outfits van je te zien :)!

 • Reageer Fleur 09.02.2016

  Wat heb je toch altijd leuke outfits! Super leuk!

 • Reageer Tamar 09.02.2016

  Wauw! Staat je super leuk! Dank je voor de inspiratie!

 • Reageer Irma 09.02.2016

  Jij bent echt dé leuke-combinaties-koningin haha!

 • Reageer vandaalenzo 09.02.2016

  Ik houd zelf juist van “kak” style. Zou het als een compliment zien,zolang jij het mooi vindt.

  Sneakers zijn zo nu en dan heerlijk. Onder een jurk, ben ik niet zo’n fan van.

 • Reageer Frank cornelissen 09.02.2016

  Jou staat ook alles he Stacey. Ook de lerenbroek staat je prima al is het te hopen dat hij binnenkort niet meer past, teken dat je weer helemaal beter bent 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.