Legally-Me; My day in Pictures 26/2

28.02.2016

MY DAY IN PICTURES
Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag die wat kwakkelend veranderde al snel in plezier, ontspanning en toch ook wel wat kriebels in mijn buik. Samen met mijn moeder bezocht ik de huishoudbeurs alwaar we onszelf lekker lieten verwennen met een massage, make-up, rozen yoghurt en ga zo maar door. Maar naast al dit leuks moest ik als klap op de vuurpijl ook nog een presentatie geven op de beurs! Kijk snel mee met mijn dag in my day in pictures van afgelopen vrijdag.

plogje1
Het is natuurlijk al weer enige tijd geleden dat ik plog, maar vol goede moet zet ik op donderdag avond zelfs nog een reminder in mijn agenda om niet vergeten te volgen. Mijn wekker staat om 07:45 en ik heb de avond er voor nog snel mijn presentatie doorgenomen met M. Het loopt echter even iets anders omdat ik tot 04:00 wakker lig van de pijn en om 08:15 gebroken wakker wordt (ik had midden in de nacht mijn wekker maar vast om 09:30 gezet). Omdat ik me echt mega K*T voel besluit ik nog even te blijven liggen en ga ik om 09:30 uiteindelijk mijn bed uit om te douchen. Helaas kan ik niet eens normaal naar de douche lopen zo duizelig en misselijk ben ik. Ik plof neer op de badkamer vloer die gelukkig voorzien is van vloerverwarming en na een tijdje gaat het wel weer en neem ik een douche. Na het douchen moet ik weer even zitten voor ik verder kan met het opruimen van mijn kledingkamer. Tijdens het opruimen heb ik een giga charmante outfit aan en kijk ik over mijn lijk.

plogje2
Als het weer een beetje gaat doe ik mijn best er een beetje toonbaar uit te zien, een dikke laag make-up, haren in de krul en natuurlijk mijn nieuwe outfit aan. Van de outfit zal ik binnenkort een outfit post maken, want ik ben er helemaal verliefd op! Eenmaal beneden maak ik mijn ontbijtje, havermout natuurlijk, met een kopje koffie en komt pannenkoek me gezelschap houden. We hebben inmiddels samen de gewoonte om gekke selfies te maken die we dan allemaal naar M. sturen. Die arme lieverd heeft nu dus zeker 100 gekke foto’s van de kat en mij…..plogje3

Na het ontbijt begin ik met het maken van een sapje met mijn nieuwe slowjuicer (ook hier zal ik over een aantal weken een artikel over maken!). Ik ben super blij met het apparaat en heb mijn moeder beloofd een sapje voor haar te maken. Uiteindelijk wordt het een sapje met boerenkool, spinazie, bleekselderij, komkommer en sinaasappel, ik vind hem erg lekker! Als het sapje klaar is en het apparaat weer schoon is maak ik nog even een foto met de cover van de Runner’s World want ja, ik ben deze maand cover girl, hoe tof is dat?
plogje5
Dan ga ik met mijn sapjes naar mijn ouders om daar te lunchen en het sapje te drinken. Ik heb mijn eigen lunch meegenomen, rijstwafels met zoete pompoen hummus met wasabi rucola en kalkoen filet, mummie. Natuurlijk drink ik er ook een glas van mijn juice bij, die sapjes zijn trouwens ook erg voedzaam!
Na de lunch lopen mijn moeder en ik naar de tram en gaan we samen naar de Rai voor de huishoudbeurs alwaar we middels de VIP ingang naar binnen mogen, wat een luxe!
plogje6
Omdat ik een workshop mag verzorgen hebben we vip tickets en dat betekent dat we een gratis massage krijgen van 30 minuten. Heerlijk liggen we eerst dus even te genieten en te ontspannen bij binnenkomst, wat een luxe! Na onze ontspannende massage werden we ook nog eens opgemaakt en dus stuurde ik de linker foto van ons naar mijn vader om dat even te laten zien. We gaan vervolgens naar de beurs en lopen daar een tijdje rond als we tegen een rozen yoghurt standje aanlopen. Mijn moeder kent me maar al te goed en weet hoe gek ik daar op ben en stelt voor om daar even te gaan zitten. Ik trakteer mn mama op een lekker ijsje.
plogje7

Ondertussen krijg ik van mijn collega een paar berichtjes met deze foto’s, ze was namelijk mijn appel-speculaas cake aan het bakken en kijk hoe super mooi hij is geworden! Super leuk altijd om te zien dat mensen met mijn recepten aan de slag gaan en helemaal als het iemand is die ik ken!

plogje8
Mijn moeder en ik lopen weer verder, we kijken bij veel dingen maar echt iets dat we willen kopen zien we niet. We blijven rond lopen, er is immers genoeg te zien en gaan dan mijn tas op halen met mijn laptop en pumps voor mijn presentatie. Omdat we nog tijd over hebben en het inmiddels al bijna 19:00 uur is besluiten we nog wat te eten. Helaas is het op beurzen als dit erg lastig om glutenvrij voedsel te vinden en omdat mijn buik nog steeds giga pijn doet en helemaal als ik eet, besluiten we een swirl te halen. Ieder jaar eten mijn moeder en ik een swirl op de huishoudbeurs en dit jaar eten we dus 2 keer een ijsje, oeps hahaha!
plogje9
Poeh en dan is het tijd voor mijn workshop, mijn laarsjes gaan uit en de pumps gaan aan. De microfoon wordt getest en mijn laptop wordt aan het grote tv scherm gekoppeld. Stiekem vind ik het wel spannend, maar zodra ik bezig ben voelt het gewoon alsof ik voor de klas sta en valt alles van me af. Dat lesgeven zorgt er dus wel voor dat ik dit soort dingen vrij gemakkelijk kan doen zonder al te veel spanning, best tof toch? Ik heb voor de presentatie een Powerpoint presentatie gemaakt waarin ik al mijn tips en trucs vertel voor goede instagram foto’s. Het is de bedoeling dat ik hier binnenkort ook een YouTube filmpje over ga maken, maar dat kost even tijd, dus was je er niet bij, heb dan nog even geduld!
De presentatie ging gelukkig erg goed, althans als ik mijn moeder en de aanwezige mag geloven, maar ook mijn eigen gevoel zegt me dat het wel erg goed ging!

Na mijn presentatie gaan we nog even naar de hal met al het eten, maar man wat is het toch altijd druk in die hal, echt niet normaal! Na vooral ongezond voedsel te hebben gezien scoor ik uiteindelijk repen van Nakd, een aardappel spiralizer en 2 bakjes hummus, best een goede buit nog, die 10 repen waren maar 5 euro, de spiralizer 2,50 en de 2 bakjes hummus 3 euro.
plogje10
We bellen mijn vader die ons op komt halen en naar het huis van mijn ouders gaat. Ik drink op de bank daar nog even een kopje thee en ga dan naar huis, ik ben dood op van de hele dag en heb inmiddels ook giga buikpijn van de intensieve dag. Natuurlijk moet ik nog wel wat beeldmateriaal van mijn presentatie aan M. laten zien, maar dan gaan we echt slapen.

De vlog met beelden van mijn presentatie maar ook van alle andere dingen op de beurs zien jullie trouwens in een extra video komende dinsdag!

Tags: , ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Naomi Doeze Jager 28.02.2016

  Hi, ik reageer bijna nooit op de diverse blogs die ik volg, maar wil het nu wel graag doen. Ik heb zoveel respect voor je! Ik vind het zo knap dat je zo door blijft gaan ondanks de pijn die je hebt en alle onzekerheid en spanning die erbij zal horen. Ik vind ook dat je een mooie mix hebt van positief blijven schrijven en aangeven wat er met je is. En zoals je zelf al aangaf, het is helemaal aan jou wat je wel of niet deelt. Ik wil je heel veel sterkte wensen en hoop zo dat er snel een oplossing komt voor je pijn. En laat je niet kisten door rot reacties van anderen! Liefs!

  • Reageer Stacey 28.02.2016

   Hi Naomi, heel erg bedankt voor je super lieve reactie! Je tovert een brede glimlach op mijn gezicht, dank je wel!

 • Reageer El 28.02.2016

  Wat een leuke, gezellige dag zo samen met je moeder. Fijn ook dat de workshop zo goed ging. Legally-Brunette on tour

  • Reageer Stacey 28.02.2016

   Legally-Brunette on tour hahaha die had ik nog niet bedacht El!

 • Reageer Joyce 28.02.2016

  Leuk dat je weer een keer een hele dag foto’s hebt gemaakt! Ik ben ook heel blij dat je een filmpje van je presentatie gaat maken!

  • Reageer Stacey 28.02.2016

   Het wordt een compilatie van de presentatie in een vlog, maar uiteindelijk komt er echt een filmpje waarin ik alles uit leg, alleen moet ik nog even een cameraman regelen om dat allemaal te realiseren. Maar er komt dus dinsdag een extra Vlog!

 • Reageer Yvonne 28.02.2016

  Mooi setje kleding zeg!
  Fijn dat het ondanks de buikpijn nog gelukt is allemaal

  • Reageer Stacey 28.02.2016

   Dank je wel Yvonne, ik ben ook erg blij dat het uiteindelijk goed is gegaan en ik kon stralen in mn nieuwe kleding!

 • Reageer Ella 29.02.2016

  Ik volg je blog met heel veel plezier en leef mee met je buikpijn! Je blogs zijn positief en inspirerend! Ik heb zelf afgelopen zomer ontdekt dat ik PDS heb (prikkelbaar darmsyndroom) en kon helaas niet meer alles zomaar eten, met gevolg veel buikklachten. Gelukkig helemaal mijn weg in gevonden maar blijft toch lastig! Jij hebt ook regelmatig leuke recepten met ingrediënten die ik wel mag hebben!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.