Legally-Me: My Weekly Diary #7

15.02.2016

my weekly
Afgelopen week was vooral een week met heel weinig slaap en dus heel veel rustige dagen op de bank en in bed. Maar ook was ik twee keer te vinden in de yoghurt barn voor een lunch, ontving ik al mijn oude school en knutsel werkjes van mijn ouders, werd ik door mijn Valentijn verrast en sloten we de week af met sushi. Lees mee met mijn week in my weekly diary. 

my weekly1
Maandag

Na een nacht amper te hebben geslapen val ik om 07:00 in slaap en word ik pas tegen 12 uur wakker. Het is dus een redelijk kort dagje waarop ik nog wel foto’s wil maken voor mijn outfit post van dinsdag en nog wat dingen moet regelen qua afspraken met artsen. Gelukkig lukt het allemaal redelijk snel en ben ik tevreden met de foto’s die ik maak en plof ik lekker op de bank om verder te gaan met de serie younger die ik bijna af heb. Tegen half 6 loop ik naar de Ah alwaar ik samen met M. Boodschapjes doe. Helaas geen spannend eten voor mij, pompoensoep is momenteel hetgeen ik het beste kan verdragen. De rest van de avond hebben we op de bank gezeten samen en zijn we begonnen aan twee nieuwe series, younger en Colony. Omdat ik verga van de pijn gaan we op tijd naar bed.

my weekly2
Dinsdag

Ondanks de pijn heb ik vrij redelijk 4 uur lang geslapen gelukkig, een wonder want slapen is de afgelopen weken niet echt mijn kwaliteit. Als ontbijt maak ik wafels, maar ontbijten doe ik pas laat omdat ik amper mijn bed uit kan komen doordat ik zo veel last heb. Na het ontbijt doe ik wat dingen voor mijn werk en ga daarna naar de ah om de ingrediënten voor de erwtensoep te halen die ik wil gaan maken. Het is voor mij de eerste keer dat ik erwtensoep ga maken dus ik bel alles nog even door met mijn moeder en ga dan aan de slag. Ondertussen lees ik alle super lieve reacties op mijn outfit post! Ik wist niet dat jullie dat zo zouden waarderen maar ik ga het zeker vaker doen, dank jullie wel! Het eindresultaat van de erwtensoep viel ook goed, M. vindt het erg lekker! Helaas valt bij mij de soep niet zo goed, ja die erwten zijn te heftig voor mijn buik, dat had ik kunnen verwachten. We kruipen onder een dekentje op de bank en kijken een serie waarna ik probeer te slapen.

my weekly3
Woensdag

Slapen was een vrij kansloze onderneming ik heb  nog geen 2 uur geslapen en daar is het dan bij gebleven…. Ik kan er zo moedeloos van worden van dat niet slapen! Gelukkig heb ik leuke plannen vandaag, zo heb ik namelijk als lunch afgesproken met vriendinnetje Lizanne bij de yoghurt barn en tsja de yoghurt barn is nu eenmaal mijn favoriet en het beste medicijn tegen alles als je het mij vraagt. We kletsen en kletsen en zoals dat bij vrouwen gaat vliegt de tijd voorbij. Omdat ik zo moe ben dat ik bang ben om thuis in slaap te vallen en mijn ritme echt finaal naar de knoppe te helpen loop ik nog even door de stad en kijk ik binnen bij de zara en h&m. Maar zelfs daar kan ik mijn ogen amper open houden en dus ga ik maar weer naar huis, waar ik nog maar snel even foto’s maak voor bij het Garmin artikel. Dan spreek ik wederom af bij de ah met M. Om boodschappen te doen ook al heb ik niets nodig, ik eet namelijk gewoon weer pompoensoep. Vlak voor M. naar training gaat boeken we nog ons hotel in New York, echt een prachtig hotel op steenworp afstand van Times Square! De rest van de avond tik ik een paar blogjes terwijl M naar voetbaltraining ging.

my weekly4
Donderdag

Eindelijk slaap ik weer een nachtje echt lekker en wakker worden is dan ook geen pretje als mijn wekker gaat. Ik moet om 09:00 bij de huisarts zijn dus moet er ook wel echt uit helaas…. Onderweg loopt de kat van de buren natuurlijk weer mee al vind ik dat doodeng en ben ik bang dat hij onder een auto komt. Gelukkig kan ik na wat gekke manoeuvres weet ik hem af te schudden en ga ik naar de huisarts. Na de huisarts ga ik naar de bedrijfsarts waar ik een afspraak mee heb. Dat verliep allemaal goed en ik keer weer terug naar huis. Thuis plof ik op de bank want inspanning zorgt voor een verergering van de klachten. Na een tijdje gaat het wel weer en ik kijk ondertussen een serie. We eten die avond bij mijn ouders (alwaar ik vergeet foto’s maken). Mijn moeder heeft mijn favoriete kostje gemaakt, rodekool, oh man dat is zo lekker! Van mijn ouders kreeg ik 2,5 bak met allemaal schriftjes en knutselwerkjes van vroeger.

my weekly5
Vrijdag
Die bakken met schriftjes en knutselwerkjes van vroeger, maar ook mijn ‘ikke boek’ en nog veel meer andere dingen van vroeger, staan in de woonkamer. Ik heb het express in de woonkamer gezet zodat ik het direct uitkan zoeken want er zit wat meuk in joh….  Zo ook mijn diploma als deelnemer van de viswedstrijd, de muts die ik kreeg toen ik 3 werd en zelfs de bonnetjes van mijn baby kamer. Super leuk om allemaal te zien maar ik hield uiteindelijk maar een klein stapeltje over, want hoe leuk het ook is, ik ga die tekeningen toch niet meer bekijken. Nadat ik dit heb gedaan haal ik het Valentijnscadeau op dat ik voor M heb besteld en bak daarna zijn favoriete taart. Ik heb wederom niet geslapen die nacht en die lieve M. was daar de dupe van want al mijn gedraai en gezucht hield hem ook wakker. Dus om het goed te maken en als vervroegd Valentijnscadeautje dus zijn favoriete taart en zo schattig, hij sprong gewoon een gat in de lucht toen hij dat zag.

my weekly6
Zaterdag
De wekker gaat op tijd omdat ik om 11:00 uur heb afgesproken met vriendinnetje Zowy in Utrecht. We gaan vandaag naar de gezondheidsbeurs en daar heb ik ook gevolgd (de vlog volgt a.s. donderdag). We meeten elkaar op het station en lopen naar de jaarbeurs om naar binnen te gaan. Binnen lachen we ons dood om mensen op gekke spring schoenen, proeven we de havermout melk van Alpro, gaan we los bij Roo en Eat Natural en lopen we verder te snuffelen over de beurs. Best leuk om even te zijn en wat dingen te zien, maar na een uurtje hebben we het eigenlijk wel gezien. We besluiten Utrecht in te duiken en beginnen met een lunch bij de Yoghurt Barn, gewoon omdat we dat beide heel erg lekker vinden en we zitten er uiteindelijk een lange tijd gezellig te praten. Maar we zijn vrouwen en dus ook moeten wij ook even shoppen. We duiken de Zara, H&M, Costes en Pull and Bear in en ook ik schaf iets aan (wat dat is laat ik donderdag zien in de vlog). Eenmaal thuis eet ik een kopje erwtensoep die nu nog lekkerder is en waar ik nu minder last van heb. We kijken samen op de bank Suits, Colony en All you need is love onder het genot van een glas wijn en gaan dan lekker slapen.

my weekly7
Zondag
VALENTIJN’S DAG! Omdat M. moet voetballen ben ik al tijdig beneden om de tafel te dekken voor ons ontbijtje. Als cadeau heb ik voor M. een fotoboek gemaakt van ons huis, dat is iets dat hij al tijden wilde hebben. In het boek staan de foto’s van hoe het huis was toen we het kochten en hoe het er nu uit ziet. Hij is er super blij mee, maar mijn cadeau valt geheel in het niet bij zijn cadeau. Van hem krijg ik namelijk die 6 nachten in NY in het hotel cadeau, ik bedoel WAUW en de daarbijbehorende kaart is zo lief dat ik al na 2 zinnen zit te snikken. Terwijl M. gaat voetballen stap ik voor een nieuwe en zoveelste poging op de loopband, die ik na een korte tijd weer moet afbreken door de pijn. Gelukkig hield ik het dit keer al weer iets langer vol dan de laatste keer dus dat geeft toch weer wat hoop. Ik douche, kleed me om en ga dan naar het voetbalveld om nog even bij M. te kijken. Het is zo koud dat ik na de wedstrijd niet weet hoe snel ik weer naar huis toe moet om op te warmen. Thuis kletsen we gezellig bij en bestellen we sushi die we samen even ophalen. We hadden besloten dat het nu niet handig was om uit eten te gaan gezien mijn buik maar wilde wel er iets speciaals mee doen. De sushi was echt geweldig en we hebben lekker zitten smullen. De rest van de avond zitten we weer lekker samen op de bank en maak ik dit artikel ondertussen.

Komende week gaan mijn medische onderzoeken en afspraken weer verder want helaas is er voorlopig nog weinig verbetering. Gelukkig zijn we nu gerichter op zoek naar de oorzaak en hopelijk komen we deze week weer wat stappen verder.

Aangezien ik weinig beleef ben ik dit keer extra benieuwd hoe jullie week was!

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer joyce 15.02.2016

  Ik vind jou diary’s zo ontzettend leuk! Ik had een erg drukke week waarin ik zoals gewoonlijk fulltime werkte. Op dinsdag avond gaf ik een presentatie aan alle ouders van mijn kleuterklas die na de vakantie begint en op donderdag middag en avond had ik rapportgesprekken. Verder was ik ook nog 2 avonden met collega’s en vriendinnen en gisteren deed ik niks bijzonders. Heerlijk! Lief dat je ons zo op de hoogte houdt van je gezondheid. Ik hoop dat het echt snel beter gaat!!

 • Reageer El 15.02.2016

  Leuk weekoverzicht weer!
  Die taart ziet er trouwens lekker uit.
  Ga je je recept met ons delen?! 😉

 • Reageer vandaalenzo 16.02.2016

  Weekly diary, blijft toch een van mijn favo’s.

 • Reageer Chrisje 17.02.2016

  Ook mijn favo!! 😀

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.