Legally-Me: My weekly diary #5

01.02.2016

MWD2
Het is weer tijd voor een overzicht van de week in My Weekly Diary. Ook deze week was ik thuis wegens de aanhoudende pijn en klachten en werd er weer nader onderzoek gedaan naar de oorzaak hiervan. Daarnaast kocht ik een nieuwe camera, werd ik door Adidas verwend en aanwezig bij de finale van de NTC week. 

My weekly diary
Maandag was een dag waarop ik moest over;even op een appel en een pakjes crackers, verder mocht ik niets eten en alleen water, groene thee en munt thee drinken. Nu voel ik me niet lekker en heb ik de afgelopen dagen niet zo veel trek maar dit was zelfs voor mij wel heel erg weinig. Reden was dat het nodig was ter voorbereiding op het onderzoek van de volgende dag. Voor dit onderzoek moest ik ‘Leeg’ zijn en dat kan alleen op deze manier en in combinatie met pilletjes en zakjes om het geheel extra te spoelen. Nou goed, genoeg vies gelul. De rest van de dag lag ik vooral in bed en op de bank omdat ik me gewoon te slap en beroerd voelde om iets te doen en echt te veel pijn had. Tussendoor maakte ik nog wel even de foto’s van het artikel over onze woonkamer die afgelopen dinsdag online kwam en waar giga veel leuke reacties op kwamen, waarvoor dank allemaal, jullie zijn schatten!
MWD1
Dinsdag was de dag van het onderzoek. Omdat ik pas om 13:30 in het ziekenhuis hoefde te zijn, heb ik lang in bed gelegen. Dat was ook wel nodig want ik had die nacht heel onrustig geslapen. Continue werd ik wakker van de pijn en ik werd er gewoon heel geïrriteerd en chagrijnig van. om 10:00 moest ik wel mijn bed uit omdat ik het laatste deel van het mengsel moest opdrinken. De rest van de tijd heb ik gedood met in bad liggen en een beetje een serie kijken. Samen met M. ging ik naar het ziekenhuis, de lieverd ging met me mee en dat vond ik heel erg fijn. Eenmaal in het ziekenhuis ging het allemaal vrij rap, voor ik het wist werd ik naar een kamer gebracht, hoorde ik de MDL arts iets zeggen en voor mijn gevoel werd ik een paar seconden later weer wakker. Helaas heb ik over het onderzoek nog niets vernomen, of het überhaupt geslaagd is en wat er eventueel gevonden is hoor ik namelijk pas 2 februari (voor jullie dus morgen. Na een tijdje mocht ik weer naar huis en daar plofte ik op de bank en heb ik mijn tijd besteed aan het kijken van TV. Series als ‘Say yes to the dress’ zijn nu echt favoriet, daar kan ik iedere dag wel naar kijken. Gelukkig kon ik die avond weer iets eten, ik at een kopje pompoensoep en was blij dat ik het een beetje weg kreeg. We gaan op tijd naar bed omdat we beide heel moe zijn, maar ik kom maar niet in slaap.
MWD
Na wederom een nacht met weinig slaap werd ik pas laat wakker, omdat ik pas om 06:00 in slaap viel, vond ik het prima om tot 11:00 uur lekker in bed te blijven. Na te hebben gedoucht mag ik eindelijk weer genieten van mijn havermout, iets dat ik de afgelopen 3 dagen niet mocht eten ivm het onderzoek. En tja, hoewel ik het al zeker 3 jaar iedere ochtend eet, blijft het toch echt mijn favoriet, hoe stom en saai het misschien ook is en klinkt. Niet lang na mijn ontbijt komt mijn lieve collega langs op ziekenbezoek, we zitten zeker een uurtje of 3 te kletsen en hebben veel bij te praten, iets dat we normaal dagelijks doen op ons werk natuurlijk. Ik krijg ook nog een bos prachtige gekleurde tulpen die super mooi staan. Ik kruip daarna nog even onder mijn dekentje op de bank en voor ik het weet staat M voor de deur om me op te halen voor een bezoekje aan de Media Markt. Het is de start van de BTW, weg ermee actie en aangezien ik graag een nieuwe camera wil kopen is dit de ideale gelegenheid. Ik heb uiteindelijk de Canon 700 D gekocht, en man wat ben ik daar een potje blij mee! Het was trouwens giga, maar dan ook echt giga druk in de winkel en er stond later zelfs een file, echt bizar.
MWD4
Dit keer heb ik de volledige nacht niet kunnen slapen en ben ik op een gegeven moment maar naar beneden gegaan om een beetje filmpjes over fotografie te zoeken en te kijken naar cursussen voor fotografie hier in de buurt. Dat laatste kon ik trouwens niet echt vinden dus als iemand nog tips heeft let me know, want ik kon alleen beginners cursussen vinden… Waarom ik niet kon slapen? Tsja iets met je ineens heel druk maken om alles, je afvragen of wat je doet wel goed is en dat soort dingen, daar komt bij dat ik niets doen heel lastig vind en dat doe ik nu vrijwel dagelijks. Uiteindelijk kruip ik om 07:15 weer mijn bed in en slaap half op en af tot 13:00 uur waarna ik na een korte bad sessie beneden maar ga spelen met mijn nieuwe camera, niets is leuker dan dat toch?
MWD3
En dan de uitnodiging voor het Adidas Pure Boost X event in Amsterdam. Ik heb tot 16:30 getwijfeld of ik wel of niet zou gaan. Mijn moeder zei uiteindelijk, doe het maar gewoon en wetende dat M. mij op zou halen als ik een aapje zou sturen steunde me om toch maar te gaan. Ik zit al weken alleen thuis en zie bijna niemand en was wel even toe aan was positiviteit en gezelligheid. Of het verstandig was vanuit het oogpunt van mijn gezondheid, geen idee, maar ik ben blij dat ik ben gegaan. Het was een gezellig event, ik kletste een tijdje met wat meiden van Just Keep Running, Nydia en Lindsey. Toen de rest allemaal ging hardlopen bleef ik achter om mijn bevindingen over de schoen te delen met grote schoenen man van de Runner’s World, Ysbrand. Bepakt en bezakt met een veel te toffe en puber gave goodie bag ging ik naar taxi M. die voor de deur op me stond te wachten. Thuis pakte we de goodie bag samen uit en was M. een tikkeltje jaloers maar oh zo trots, hij vindt het zo leuk dat het weer lekker gaat met de blog! We kijken samen nog even een serie op de bank en gaan dan lekker slapen.
MWD5
Dat ik gisteren veel meer dan gewoonlijk heb gedaan merk ik direct en dat betekent dan ook dat ik echt de hele dag op de bank lig, met een kleine uitzondering voor het in bad liggen en een kwartiertje foto’s maken. Lange tijd denk ik dan ook niet naar het Nike event te gaan waar ik voor ben uitgenodigd, maar uiteindelijk vind ik dat ik wel moet, of ik nu wil of niet. Ik heb van Nike een prachtige broek gehad en ik kan nu niet ineens verstek laten gaan vind ik. Dus prop ik er een extra pilletje in, net als gisteren en ga ik toch maar weer richting Amsterdam. Eenmaal op de prachtige locatie op de Keizersgracht ontmoet ik al snel Amanda, die ik inmiddels bijna een jaar ken en waar ik de rest van de avond gezellig mee op trek. We krijgen allemaal een shirt, een dans voorstelling en uiteindelijk ook een workout van Larz met als klap op de vuurpijl de premiere van de Nike web serie over Margot en Lily. Tijdens de training maak ik trouwens voornamelijk foto’s want al na 5 jumpingjacks heb ik de hoop opgegeven dat sporten er voor mij in zit die avond. Na de training loop ik smaken met Amanda terug naar het station en ga dan lekker snel naar huis, ik ben moe, heb pijn en heb het koud. Ik kruip in bed met een kop thee en kijk nog even wat tv en ga dan lekker slapen.
MWD6
Na lekker lang uitgeslapen te hebben voel ik me wel redelijk als ik wakker word, in ieder geval beter dan ik me donderdag en vrijdag voelde. We besluiten er een rustige dag van te maken en dat kan ook niet heel veel anders nu het buiten behoorlijk regent en we het beide vertikken om in de regen te gaan lopen. We doen even boodschappen en de ouders van M. komen nog even langs en verder liggen we vooral te chillen op de bank en halen we een doekje door het huis, ja mensen ook dat moet bij ons gebeuren. M. bedenkt dan het briljante plan dat hij me moet trakteren op een etentje bij de japanner omdat we 566 dagen samen zijn en hij dat een onwijs bijzonder aantal dagen vindt (Oftewel hij wilde gewoon een slechte smoes hebben om te kunnen trakteren) en dus gingen we naar de japanner. Op voorhand best spannend, want zou dat lukken met mijn buik? Maar de avond zelf lukt het allemaal prima, de sushi is heerlijk en ik geniet van het heerlijke eten eindelijk weer eens.
MWD7
Ook op zondag slapen we wederom lekker uit, daar is het zonder voor en gelukkig hoeft M. ook niet te voetballen dus kunnen we samen uitslapen. Ik ben misselijk en dat komt waarschijnlijk door het eten, maar ach soms moet je er ook iets voor over hebben om iets lekkers te kunnen eten hoor, dan maar even afzien de volgende dag. We zitten lang te denken wat we in hemelsnaam kunnen gaan doen, we willen eigenlijk er gewoon even kort uit maar door het weer ga je niet even naar de stad ofzo. Uiteindelijk besluiten we naar een woonboulevard in Leiderdorp te gaan om te kijken voor een kast in de woonkamer. We zien er helaas niets, maar zijn er wel even uit geweest. Ondertussen is het giga druk op Legally en zijn er soms zelfs 30 mensen tegelijk op de site, wauw! Echt super tof! De terugrit maakt dat wel iets leuker al ben ik zo misselijk dat ik het maar net red om alles binnen te houden. Thuis ploffen we op de bank, kijken we online wat naar kasten en tuin sets en gaan dan koken. Ik hou het bij een paar zoete aardappels, lijkt me even beter. De rest van de avond werk ik lekker aan de blog terwijl we naar Luther kijken, een super spannende Engelse politieserie.

Ik wil jullie echt heel erg bedanken voor alle super lieve berichtjes die ik van jullie mag ontvangen de afgelopen weken. Het steunt me echt super om te lezen dat jullie mee leven en me beterschap wensen en ik hoop heel snel weer leuke en gezellige weekly’s te kunnen schrijven zonder pijn en verdriet over de huidige situatie van mijn gezondheid. Ik hoop dat jullie weten hoe blij ik ben met jullie lieve woorden en kan jullie er niet vaak genoeg voor bedanken.

Hoe was jullie week?

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer joyce 01.02.2016

  Wat fijn dat je er toch een paar keer uit bent geweest de afgelopen werk! Hopelijk krijg je morgen meer nieuws te horen en kan je daar iets mee. Ooooh die camera! Ik kijk al een week lang elke dag ernaar, ik wil hem ook!

 • Reageer Carla 01.02.2016

  Beterschap

 • Reageer Anna 01.02.2016

  Leuke diary ondanks je gezondheid op het moment. Er staat wel al een paar weken: ‘my weeLy diary i.p.v. weeKLy diary haha! Weet niet of dit bewust is gedaan, maar dat lijkt me niet.

  Liefs

 • Reageer Yamina 01.02.2016

  Ik duim voor je dat er morgen iets uit je onderzoek komt. En dat de pijn heel snel verdwijnt!

 • Reageer Bente 01.02.2016

  Stom dat het zo lang duurt voordat je ook maar iets hoort over de test. Ik duim voor je dat je morgen een goede uitslag krijgt!

 • Reageer Celine 01.02.2016

  Heel veel beterschap, ik hoop voor je dat je snel meer duidelijkheid krijgt en je weer beter gaat voelen!

 • Reageer Meike 04.02.2016

  Je boft maar met al die leuke events! Ik vind het knap van je dat je toch gegaan bent, onder de mensen zijn en lekker eten is inderdaad belangrijk en soms moet je dat even boven je gezondheid kiezen. Veel beterschap Stacey! Ik hoop dat de onderzoeken uitwijzen wat er nu precies is en wat er tegen gedaan kan worden! X Meike

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.