Legally-Me: Q&A video

04.02.2016

Q&A
Wat was de laatste keer dat ik boos werd, ga ik nog een marathon lopen, welke toekomst plannen heb ik nog en uit wat voor een gezin kom ik? Het is een greep uit de vragen die ik van jullie ontving en die ik in deze Q&A video beantwoord.

Mocht jij nog andere vragen hebben die hier niet zijn beantwoord, laat ze dan achter in de reacties op dit bericht en dan behandel ik jouw vraag bij de volgende video!

In de video spreek ik over een oud artikel over fotobewerking middels Picasa, dit artikel kun je hier terug lezen.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Marieke 04.02.2016

  Hoi hoi,
  Heb je een goede uitslag gekregen van je onderzoek en kun je hiermee verder?

  • Reageer Stacey 08.02.2016

   Hi Marieke, ik heb er vandaag uitgebreid over geschreven in My weekly diary!

 • Reageer Maaike 05.02.2016

  Super leuk!

 • Reageer Saar 06.02.2016

  Heel erg leuk! Hoe waren trouwens je uitslagen van de onderzoeken in het ziekenhuis, hebben ze een verklaring kunnen vinden voor je klachten? Ik heb zelf ook last van chronische buikpijn ivm met PDS. Onder begeleiding van mijn MDL arts begonnen het FODMAP dieet, en met succes! Misschien ook een idee, in overleg met je MDL arts?

  • Reageer Stacey 06.02.2016

   Hoo Saar, lief dat je het vraagt en mee denkt! Mijn klachten komen niet voort uit PDS dat is zeker en ik heb nog steeds morfine nodig om de pijn een beetje te onderdrukken… Ze zijn nu verder aan het onderzoeken en hebben hun vermoedens dus dat wacht ik rustig af. Goed om te horen dat Fodmap voor jou werkt, voor mij werkte het vorig jaar helaas niet. Succes!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.