Legally-Brunette: De best gelezen artikelen van Februari

01.03.2016

IMG_0532
We hebben het allemaal hartstikke druk, een baan, een sociaal leven, een relatie (of zelfs gezin) en ook nog willen sporten. Veel van jullie volgen daarnaast ook nog eens veel blogs, maar met een dagelijkse stroom van zo veel artikelen is het soms lastig om al die artikelen bij te kunnen houden en zie je wel eens iets overheen hoofd. Vandaag daarom het overzicht van de best gelezen artikelen van Februari.

Fit & Food met: Lienke van Dear Good Morning

 1. Fit & Food met Lienke aka Dear Good Morning
  Met stip op 1 staat het artikel van Lienke dat mazzel door jullie werd bekeken! Wat mee hielp is dat het artikel ook nog eens door Lienke werd gedeeld middels haar Facebook pagina en zo veel nieuwe bezoekers naar mijn blog trok, super leuk, welkom allemaal! Afgelopen vrijdag heb ik Lienke dan ook nogmaals heel hartelijk bedankt voor haar medewerking aan de rubriek Fit & Food met die volgens mij met open armen weer is ontvangen door jullie, toch? Hometour #2
 2. Hometour #2
  Stiekem had ik wel verwacht dat dit artikel door jullie goed zou worden ontvangen, want al sinds we in ons paleisje zijn gaan wonen wordt er al gevraagd om foto’s van ons huis. Lange tijd vond ik het een te grote inbreuk op ons privé leven, ik deel het huis immers met mijn vriend die er niet om heeft gevraagd om alles open en bloot op internet te hebben staan. Maar we zijn zo giga trots op ons huis dat we in overleg toch hebben besloten wat artikelen te wijden aan ons mooie huisje, dat begon in januari al met een inkijkje in onze woonkamer en werd in februari dus vervolgd met een tour over de eerste verdieping. Het is de bedoeling dat in Maart de zolder gaat volgen als afsluiting van de hometour!
 3. My weekly diary #5
  Iedere week worden mijn weekly diary’s weer goed gelezen en afgelopen maand werd nummer 5 echt giga goed gelezen en hoort deze volgens de statistieken thuis op plaats 3. Ik vind het zelf altijd leuk om het artikel bij anderen te lezen dus ik snap dat dit een goed gelezen artikel is. De laatste weken heb ik wel wat gemengde gevoelens bij dit artikel omdat ik merk dat ik me heel erg aan het verantwoorden ben, dat heb ik ook beschreven in dit artikel. Toch blijf ik doorgaan met het artikel en hopelijk verdwijnen mijn gemengde gevoelens snel bij dit artikel. Het steunt me in ieder geval dat jullie super lieve reacties plaatsen!
  Mijn stoere outfit met een classy tintje
 4. Mijn stoere outfit met een classy tintje
  Outfits posts maak ik niet zo vaak, gewoon omdat ik mezelf niet zo fashionable vind, maar hoe leuk is het dat jullie toch altijd zo positief reageren op dit soort artikelen, echt super leuk! Het is dan ook mijn bedoeling om de komende tijd wat vaker een outfit post te gaan maken, vrees niet echt niet iedere week, maar in ieder geval wat vader dan voorheen het geval was. Als jullie nog suggesties hebben voor bepaalde outfits of een outfit voor een bepaalde gelegenheid of situatie laat het me dan zeker even weten!
  5 Tips om gezond te eten
 5. 5 tips om gezond te eten
  Dit artikel wilde ik al super lang schrijven maar op de een of andere manier kwam het er maar niet van. Toch leuk om te lezen dat jullie het kunnen waarderen en hij op plaats 5 is gekomen afgelopen maand! Het zijn tips die voor mij heel goed werken en bruikbaar zijn om mijn gezonder te eten. Maar natuurlijk draait het niet alleen om gezond eten in het leven, genieten is ook hartstikke belangrijk!

Zo, dit waren de 5 best gelezen artikelen van februari. Naast deze 5 wil ik zelf nog even kort 5 andere artikelen uitlichten die je volgens mij niet mag missen.

No bake cheesecake cups

 1. No bake cheesecake cups
  Dit heerlijke receptje is niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens makkelijk om te maken! Mijn vriend was er zelfs erg enthousiast over dus je kunt ze ook met een gerust hart aan je vriend geven!
  10 dingen om jezelf op te vrolijken
 2. 10 dingen om jezelf op te vrolijken
  Momenteel kan ik wel wat vrolijkheid gebruiken en de 10 dingen waar ik vrolijk van word deelde ik in dit artikel. Maar daarnaast begon ik met een uiteenzetting over waarom ik bepaalde dingen wel en niet deel op mijn blog over mijn huidige gezondheidssituatie. Dus mocht je vragen hebben over hoe het nu gaat, lees dat artikel dan zeker even.
  MY DAY IN PICTURES
 3. My day in pictures van vrijdag 26 februari
  Ik mocht op de huishoudbeurs een presentatie geven over instagram fotografie en ging daarom met mijn moeder naar de beurs. Van de hele dag, inclusief het belabberd voelen in de ochtend maakte ik een plog!
  Fit & Food met: Marit
 4. Fit & Food met: Marit
  Naast Lienke waren er meer mensen in februari die te gast waren in de rubriek fit & food met, waaronder Marit. Het verhaal van marit vind ik ook erg inspirerend, dus mocht je het nog niet gelezen hebben, neem dan zeker nog even een kijkje.
  Zo versla jij, je workout dip
 5. Zo versla jij je workout dip
  We hebben er allemaal wel eens last van, een workout dip, en zeker in de koude wintermaanden is het lastig om te gaan sporten. In dit artikel vertel ik hoe je dit toch kunt verslaan!

Wat vinden jullie het leukste om te lezen? 

Tags:
Categorie: Alles
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer El 02.03.2016

  Interieur & fashion artikelen, hardloop artikelen, weekly diaries & my day in pictures, bakrecepten en je vlogs zijn natuurlijk super

  • Reageer Stacey 03.03.2016

   Dank je wel voor je feedback El! Ik ga er mee aan de slag.

 • Reageer Juul 02.03.2016

  Die outfit is ook een van mijn favorieten, heerlijk simpel maar toch zoveel inspiratie!

  • Reageer Stacey 03.03.2016

   Bedankt voor je tip, er staat er vandaag gelijk weer 1 op!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.