Legally-Brunette: YouTube Intro

03.03.2016

IMG_0081-004
He, op donderdag komt er toch altijd een video Stacey? Waarom staat er dan alleen een outfit post? Niet getreurd mensen, vandaag komt er niet een ‘echte video’ online, maar staat eindelijk de Intro van mijn kanaal op YouTube.

Al sinds ik ben begonnen met YouTube wil ik graag een toffe intro trailer hebben, maar het lukte me steeds maar niet om het te krijgen zoals ik het wilde hebben. Nu ik de afgelopen maanden weer heel veel extra materiaal heb gemaakt is het eindelijk gelukt een intro te maken die wel aan mijn verwachtingen voldoet en die ik dan ook met trots aan jullie zou willen laten zien.

 

Wat vinden jullie er van?

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer El 03.03.2016

    Super leuk!! Mijn complimenten

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.