Legally-Fashion: Grey & Light Blue

15.03.2016

Grey & light blue
Soms heb gebeurd het je wel eens, je loopt in een winkel en wordt op slag verliefd op een kledingstuk. Dit gebeurde mij onlangs in Utrecht alwaar ik verliefd werd op een jas die ik gewoon moest hebben. Hoewel het eigenlijk een voorjaar jas is kan ik het nu al niet laten hem met grote regelmaat te dragen. Vandaag show ik hem in een nieuwe outfit post; mijn nieuwe jas ‘Grey & Light Blue’. 

Afgelopen weekend had ik mijn nieuwe jas ook aan toen we genoten van het heerlijke weer en een strandwandeling maakte. Mijn M. was zo lief wat foto’s te maken van mijn look zodat ik hem vandaag ook met jullie kan delen.

IMG_0381 IMG_0373
Pictures12

De jas:
De jas is van de Costes en ‘joehoe’ voor jou, hij is nog te koop via de webshop van Costes! (dit is niet gesponsord trouwens) Het is een jas van deels wol, polyester en acryl hetgeen resulteert in een hele zachte stof wat maakt dat je de jas ook als vest zou willen dragen zo comfortabel als hij zit. Nu zie je tegenwoordig veel van dit soort jassen voorbij komen en ik was al een tijdje op zoek naar een jas met een dergelijk model. Toch ben ik blij dat ik heb gewacht en voor dit bewuste model ben gegaan, door het lichtblauwe accent is hij namelijk ‘anders’ en niet meer zo doorsnee. Daarbij vind ik de kleuren erg mooi samen en makkelijk te combineren.

De schoenen
Op de foto’s draag ik Nike sneakers die je wellicht eerder al eens voorbij hebt zien komen in een andere outfit post, 1 paar sneakers 5 andere outfits. Het blijven gewoon hele fijne sneakers die ik nog altijd graag draag en die zo fijn combineren omdat ze zo lekker plain en rustig zijn.
Pictures13
Rokje
Hoewel de rest van mijn kleding wellicht een beetje ondergeschikt is in dit artikel, wellicht toch wel leuk om het nog even verder te benoemen. Het rokje dat ik draag is zwart en aan de voorzijde voorzien van een gouden ‘ding’ (ja, geen idee hoe je dat noemt zelfs na 30 minuten googelen en 3 online bestellingen verder ben ik er nog niet achter……). Het is een heel simpel rokje eigenlijk, maar ik blijf hem heel erg leuk vinden. Ik heb hem ‘ooit’ volgens mij 3 of 4 jaar geleden gekocht bij de Primark in de uitverkoop voor 5 euro, een goede investering was dat destijds.

Blouse
Deze blouse van de H&M heb ik al een tijdje en ik heb hem ook nog in een oud roze kleur. Hij is niet meer te koop, maar hij was van de eerst collectie van 2014. Het mooie aan het shirtjes vind ik dat de bovenkant transparant is en de onderkant niet. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee.

Al met al ben ik heel blij met mijn jas en hoop ik dat het snel ietsje warmer wordt zodat ik niet met blauwe vingers rond loop omdat ik hem zo nodig aan wil hebben….

Tags:
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Mar 15.03.2016

  Mooi! Ik ben gek op lichtblauw en vind je jas prachtig!

 • Reageer Chantal 15.03.2016

  Gaaf!hoe valt de maat ?Groetjes Chantal

  • Reageer Stacey 15.03.2016

   Ik heb zelf een 34 en die valt gewoon goed bij mij ☺️

   • Reageer Chantal 15.03.2016

    Oké thx 🙂 Ik ga hem bestellen!!

 • Reageer Yvonne 15.03.2016

  Dat gouden ding zou ik een bitvormige gesp of bitvormige riem noemen, maar dat zal met een paardij-achtergrond te maken hebben 😉
  Bij de handtassen van Tod’s heet het wel zo http://www.edu.gov.co/site/pdf/banner.php?aid=616606&link=/tods-mini-lederen-schoudertas-8688-abrikoos-p-25294.html

  • Reageer Stacey 15.03.2016

   Super! Hartelijk dank voor je speurwerk Yvonne!

 • Reageer Patricia 15.03.2016

  Goeie keus! Dit staat prachtig

 • Reageer Anna Laura 15.03.2016

  Toffe jas! Zulke modellen jassen staat mij niet maar hij staat bij jouw echt prachtig!

 • Reageer joyce 16.03.2016

  Ooooh wauw wat een prachtige jas!!!

  • Reageer joyce 16.03.2016

   Ik vind hem bij jou trouwens veel mooier staan dan bij het model op de site. Misschien moeten ze jouw foto’s maar gebruiken!

 • Reageer Marisa 16.03.2016

  Ik ben blij dat je hem gekocht hebt, want hij staat je echt prachtig!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.