Legally-Fit: 10 minuten full body workout

10.03.2016

10 minuten full body workout
Geen tijd om te trainen of geen zin meer om de deur uit te gaan, maar begint de tijd toch wel te dringen om weer strak in je bikini te komen? Deze 10 minuten full body workout laat je in 10 minuten je hele lichaam trainingen. Naast dat deze korte en krachtige training dus maar 10 minuten van je tijd in beslag neemt kun je hem gewoon thuis doen en heb je geen inwikkelde spullen nodig om hem uit te voeren. Waar wacht je dus nog op en doe de 10 minuten full body workout!

Net zoals de eerdere workout video’s ‘de hardloop cooling down‘ en ‘mijn 10 favoriete buikspier oefeningen‘ had de camera ook bij deze video wat moeite met scherpstellen. Omdat de video’s allemaal op 1 dag (eind december) zijn opgenomen merkte ik dit helaas pas achteraf…. SORRY!

In bovenstaande video geef ik je 10 oefeningen die je iedere 1 minuut op hoge intensiteit uitvoert. Je zult merken dat je hartslag lekker omhoog gaat en je een heel voldaan gevoel hebt na die 10 minuten. We pakken allerlei spiergroepen aan in de video zoals je buik, benen, armen en last but not least natuurlijk ook je billen.

Wel belangrijk om even te zeggen dat je met alleen deze workout natuurlijk niet je killer body gaat bereiken, was het maar zo’n feest. Dit is gewoon een fijne workout voor de dagen dat je eigenlijk geen tijd hebt maar toch iets wilt doen of wat je naast je reguliere trainingen kunt doen.

Tags: ,
Categorie: Legally-Fit, Workout
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.