Legally-Fit: Hoe ik mijn Instagram Food Foto’s maak

17.03.2016

Hoe ik mijn Instagram Food Foto's maak
Zit je er klaar voor? Vanaf morgen gaat je wekker een kwartier eerder om voorbereidingen te treffen voor de perfecte Instagram foto van jouw ontbijtje. In de video van vandaag leg ik stap voor stap uit wat belangrijk is bij het maken van een goede food foto, van de juiste hoek tot nabewerking en het juiste licht. Kijk mee hoe ik mijn Instagram Food foto’s maak. 

Zoals jullie weten gaf ik onlangs een presentatie op de Huishoudbeurs over Instagram fotografie. Tijdens deze workshop lag de focus met name op food fotografie. Omdat helaas niet iedereen aanwezig kon zijn bij deze presentatie kwamen er veel vragen of ik de presentatie niet kon filmen. Bij deze de video met alle in’s en out’t over Instagram fotografie.

Zoals je in de video kunt zien is het dus niet een foto, klink en klaar. Het maken van een goede Instagram foto kost de nodige voorbereiding en ook nog wat werk achteraf. Zelf vind ik het ontzettend leuk om hier tijd in te steken en zeker ook door alle leuke reacties die ik van jullie hierop krijg op Instagram!

Ik kan me voorstellen dat je het misschien fijn vindt om het geheel nog even rustig terug te lezen en dus heb ik de sheets hieronder beschikbaar gesteld die ik ook tijdens mijn presentatie op de huishoudbeurs heb gebruikt. Als je op de onderstaande afbeelding klikt kun je de sheets (als PDF) downloaden.

Schermafbeelding 2016-03-15 om 13.55.27

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de video schroom dan niet ze te stellen!

Tags: ,
Categorie: Fotografie, Legally-Life
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Sandra 18.03.2016

    Straks thuis je filmpje maar even kijken, de powerpoint presentatie heb ik al stiekem doorgenomen op mijn werk… Leuk dat je dit deelt, ik ga er mee aan de slag! 🙂

  • Reageer Valerie Michelle 26.03.2016

    Wat een heerlijk lichte woning heb jij! Volgensmij maak je prachtige foto’s, ik ga je direct op insta zoeken 😉 Goede tip om er eens een krukje bij te pakken, zo simpel maar toch niet aan gedacht!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.