Legally-Me: My day in Pictures 17/3

19.03.2016

mdip 17047-002
Donderdag was de enige dag deze week dat ik iets zou gaan doen en ook nog eens iets heel erg leuks! Omdat het al weer veel te langs geleden was dat ik een My day in Pictures bij hield vond ik het reden genoeg om daar verandering in te brengen. Op uitnodiging van John Frieda was ik aanwezig bij de Brilliant Brunette Bloggers Brunch een super leuk event dat plaats vond in Amsterdam. Middels deze My day in Pictures geef ik jullie een kijkje in mijn dag.

mdip 1704

De afgelopen dagen ben ik vrijwel niet de deur uit geweest en heb ik met name op de bank en in bed gelegen. Energie en krachten sparen om vandaag aanwezig te kunnen zijn bij het Brilliant Brunette event van John Frieda. Omdat de inloop al vanaf 09:30 is moet ik voor mijn doen betrekkelijk vroeg mijn bed uit, niet helemaal mijn ding omdat ik in de ochtend vaak erg misselijk en duizelig ben. Na het douchen gaat het gelukkig al weer wat beter en ik voel me ook weer een beetje ‘mens’ als ik mezelf heb opgetut. De meeste dagen loop ik rond in een joggingbroek met een slobber trui er op en met mijn haar in een staart.
Na mezelf dus opgetut te hebben ga ik naar beneden om mijn slowjuice sapje te maken. Ik kies vandaag voor spinazie, bleekselderij, komkommer en appel, een lekker fris sapje. Omdat ik redelijk vroeg ben plof ik daarna nog even op de bank met een kopje koffie om mezelf een beetje op te peppen. Hoewel ik natuurlijk vrij weinig doe is mijn energie level erg laag.
Na mijn tanden te hebben gepoetst spring ik op de fiets naar het station om de trein naar Amsterdam te pakken. Normaal gesproken loop ik altijd overal heen maar ik besluit mijn krachten even te sparen en het stukje op de fiets af te leggen. In de trein naar Amsterdam zit een super schattig kindje die zich lekker aan het uitsloven is, hij is zo schattig dat ik echt weg smelt, zo lief, ik vind het bijna jammer dat ik de trein uit moet hahaha.

Insta
Vanaf het station is het nog geen 5 minuten lopen naar de locatie en als ik aan kom ben ik een van de eerste. Het voordeel is dat ik in alle rust foto’s kan maken van de prachtige gedekte tafel waar we straks met z’n alle aan gaan zitten voor de brunch. Het grappige is trouwens dat alle aanwezige mede bloggers fashion bloggers zijn, allemaal volstrekt onbekende voor mij en de gesprekken die zij hebben zijn voor mij soms echt amper te volgen zoveel merken als dat ik voorbij hoor komen en alle gesprekken over wie maakt er vanmiddag outfit foto’s en kun jij volgende week voor mij foto’s maken? Heel logisch natuurlijk als je fashion blogger bent, maar als blogger(tje) Stacey van een Lifestyle blog natuurlijk helemaal nieuw. Onwijs leuk om allemaal te horen en ook heel leerzaam hoe zij bepaalde dingen aanpakken en regelen! Daarbij vind ik het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en aangezien de andere 9 bloggers voor mij nog volstrekt onbekende waren ook heel leuk om hen eens te spreken en te leren kennen. Zoals je begrijpt zijn we dus lekker aan het kletsen met elkaar terwijl we genieten van de brunch. De bruch is heerlijk, zo is er een bakje quinoa en divers vers fruit er door heen maar zijn er ook allemaal andere lekkernijen om van te genieten.

mdip 17041

Tijdens de brunch moeten we ons geklets af en toe even voor ons houden tijdens de presentatie over de nieuwe brilliant brunette lijn van John Frieda. Als trotse brunette gebruik ik met grote regelmaat al deze shampoo maar er zijn nu aan de reguliere lijn die je kleur behoud 2 varianten toegevoegd, de brunette lijn die er voor zorgt dat je een zomerse gloed krijgt in je haar en de lijn die er juist voor zorgt dat je haar wat donkerder wordt. Zelf ben ik erg benieuwd naar de variant waar je haar wat donkerder van wordt, mijn haar wordt door invloed van de zon namelijk snel lichter terwijl ik mijn natuurlijke donkere haar juist veel mooier vind staan.

Ook is er een presentatie van Alexandra Frida, een young designer die al showde op de Amsterdam Fashion Week en zelfs op de New York Fashion week! Ze is tevens verbonden aan de Brilliant Brunette collectie en in die hoedanigheid heeft ze een sjaal ontworpen die je in het haar kunt dragen en die wij allemaal krijgen. Na de presentaties worden de goed gevulde goodiebags uitgereikt, altijd leuk natuurlijk! Ik word nog even gecharterd om outfit foto’s te maken voor Chloe Sterk en dan ga ik in de trein naar Haarlem terug, bepakt en bezakt. Met het lekkere zonnetje in de trein die in mijn gezicht schijnt word ik een beetje rozig en zou ik zou in slaap kunnen vallen, wat was het lekker weer zeg, daar kan ik wel aan wennen.

mdip 17043
Eenmaal in Haarlem stap ik op de fiets naar huis en kom ik onderweg nog een collega tegen met wie ik meer dan een half uur sta te praten lekker in het zonnetje. Omdat nu ineens de tijd wel heel erg snel gaat en ik om 14:30 bij mijn mensendieck therapeute moet zijn begint ineens de tijd te dringen. Thuis drink ik snel wat en dan loop ik naar mijn sessie en na de sessie weer terug naar huis. Bij mensendieck leer ik vooral te focussen op mijn ademhaling (die schijnt heel hoog en snel te zijn) waardoor ik meer kan ontspannen. Momenteel zijn namelijk de spieren in mijn buik (en dus ook mijn darmen) zo gespannen dat dit mijn herstel niet ten goede komt en juist ontspanning is de key voor vooruitgang tijdens mijn herstel.

mdip 17044

Hoewel het pas 15:30 is als ik thuis kom ben ik volledig uitgeblust en ga ik met mijn jas aan in het zonnetje in de tuin zitten en val ik bijna in slaap. Pas om 17:15 komt er weer wat leven in me en loop ik naar de Action om wat hortensia mest te kopen voor in de tuin. We hebben zowel aan de voor als achterkant hele mooie grote hortensia’s staan en die willen we wel mooi houden natuurlijk. Zeker omdat het momenteel ook eigenlijk het enige is qua planten dat we mooi vinden aan onze tuin. De Action zit bij de AH om de hoek waar ik met M. heb afgesproken om de boodschappen te doen.

mdip 17045

Hoewel we tegenwoordig allebei wat anders eten (ik standaard soep) doen we wel altijd samen boodschapjes en eten we altijd tegelijk. Terwijl ik mijn linzensoep maak (hetgeen ik eet met glutenvrij brood), marineert M. zijn kip en maakt hij aardappeltjes uit de oven.

mdip 17046
Na het eten ploffen we samen op de bank en kijken we een aflevering van de serie Blindspot terwijl ik de laatste hand leg aan het artikel over de recepten die ik nog eens wil maken. Als ik de puntjes op de I heb gezet, klap ik mijn laptop dicht en kruip ik tegen M aan op de bank en kijken we ook nog een aflevering van de serie Madam Secretary (een aanrader voor iedereen die alweer door House of Cards heen is en dieren softere versie ook wel kan waarderen). Na deze aflevering ben ik zo moe dat ik mezelf echt naar boven moet slepen en lekker ga slapen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een dagje mee te kijken in mijn leven. Zoals jullie zullen begrijpen zijn de rest van de 6 dagen zo ‘saai’ met op de bank en in bed liggen dat ik het niet de moeite waard vind jullie daar mee lastig te vallen in een my day in pictures. Het beeld is natuurlijk nu wel wat vertekend, dat realiseer ik mij terdege, want jullie zien nu wel de leuke dingen en niet die ‘saaie’ dagen waarop ik niets kan. Toch hoop ik dat jullie het leuk vonden om een dagje mee te kijken waarop er juist wel wat leuks plaats vond. 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Lotte 19.03.2016

  Ik lees deze blogs altijd met veel plezier. Zelfs als hij “saai” is hoor! Je doet(deed) altijd zo veel op een dag!

 • Reageer Irene 19.03.2016

  Leuke en gevarieerde blogs maak je de laatste tijd!

 • Reageer Yamina 19.03.2016

  Ik hoop dat je echt hebt genoten van deze dag!

 • Reageer joyce 20.03.2016

  Ik vind deze blogs altijd zo leuk om te lezen!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.