Legally-Me: My Weekly Diary #12

21.03.2016

My Weekly Diary

Het is al weer maandag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe My Weekly Diary van de afgelopen week. Het leek wel lente met al dat mooie weer! Naast genieten van het zonnetje was ik aanwezig bij het Brilliant Brunette event, ging ik lunchen met mijn vriend bij By Lima en fotografeerde ik bij de Runner’s World Circuit Run Zandvoort. Kijk mee met mijn week in My weekly diary. 

mwwwddd1
Na lang geslapen te hebben sleep ik mezelf naar beneden. De nieuwe medicijnen lijken er voor te zorgen dat ik me nog misselijker voel dan ik al deed. Na een paar uur lukt het gelukkig om een sapje binnen te houden en voor die tijd probeer ik vast wat detail shots van mijn jas te maken die ik bij het outfit artikel van dinsdag wil plaatsen. De rest van de tijd dood ik met het kijken van Fuller House, een aanrader, wat kijkt dat lekker weg zeg! Aan het einde van de middag leg ik de laatste hand aan de opnames voor de YouTube video over hoe ik mijn Instagram foto’s maak. Het bakje havermout die ik er voor gebruik eet ik ook op en het smaakt me zowaar ook nog! Na op de bank te hebben gelegen en na nog een aantal afleveringen van Fuller House te hebben gekeken doe ik met mijn lieve M. boodschappen en maak ik een heerlijk tomatensoepje waarna we heel snel samen op de bank kruipen om House of Cards te kijken, we zijn zo hooked aan de serie maar zijn er al weer bijna door heen.
mwwwddd2
Nadat ik wakker ben begin ik de dag weer met een lekker sapje uit de slowjuicer. Daarna vind ik de geest om aan de slag te gaan met al mijn moestuintjes, ik ben heel benieuwd wat er uit gaat komen en of ik er de komende tijd met net zo veel passie en liefde voor blijf zorgen als dat ik deze week doe. Tot grote hilariteit van mijn vriend sta ik namelijk zelf met een waterspuit keurig de plantjes bij te wateren. De rest van de dag kijk ik de laatste afleveringen van Fuller House en begin ik aan een nieuwe serie op Netflix, Nashville. Omdat ik me niet lekker voel is het wederom een soepje bij het avond eten en de rest van de avond weer op de bank alwaar we de laatste aflevering van House of Cards kijken, snik. Een ding is in ieder geval zeker, we halen ons Netflix abonnement er gelijk dubbel en dwars uit! Na House of Cards kijken we naar Married at first sight, zo leuk dat 1 van de stellen elkaar echt geweldig leuk vinden, ik kan daar echt van smullen!
mwwwddd3
Vandaag voel ik me fit genoeg om naar Yoga te gaan en op de terugweg ga ik nog even op jacht voor een toffe lipstick met als resultaat een hand vol streepjes. Geen zorgen ik word geen beauty blogger maar ik heb ineens de geest dat ik ook wel eens iets anders wil dan een rode lipstick, want ja, ik had tot afgelopen woensdag maar 1 lipstick…. De rest van de middag lig ik op de bank onder een dekentje met een kop thee en, je zult het al raden, netflix. Als M. thuis komt gaan we naar de GAMMA om 2 boompjes te kopen voor in de tuin. Het zijn 2 appelboompjes die we in de achtertuin tegen de schutting willen plaatsen. Ik kan niet wachten tot ook de achter tuin qua planten er een beetje leuk uit ziet, want dat is nu erg droevig moet ik zeggen. Na het eten gaat mijn lieve M. trainen en plof ik op de bank met mijn laptop.
mwwwddd4
Donderdag was de enige dag deze week dat ik  echt iets ‘heftigs’ heb gedaan en ook nog eens iets heel erg leuks!  Op uitnodiging van John Frieda was ik aanwezig bij de Brilliant Brunette Bloggers Brunch een super leuk event dat plaatsvond in Amsterdam. Na mijn ontbijt ging ik dan ook met de trein richting Amsterdam voor het Event. Hoewel ik toch een beetje een vreemde eend in de bijt was, als Lifestyle blogger tussen fashion bloggers was het super gezellig en heb ik veel geleerd. De nieuwe producten mochten natuurlijk mee naar huis en met een grote goodiebag ging ik dan ook weer naar huis. Omdat het event al redelijk vroeg begon was ik ook al weer redelijk op tijd thuis. Naast het event had ik ook nog een afspraak staan bij Mensendieck. De rest van de avond lagen we weer heerlijk samen op de bank, al was het niet tot heel laat want ik was stiekem best wel kapot na deze dag. Meer over donderdag lees je in My day in Pictures over afgelopen donderdag

||||

We wonen nu bijna een jaar in ons huis en sinds dag 1 erger ik me groen en geel aan onze voordeur. Hij is niet mooi, hij laat veel kou door en het is ook niet de meest veilige variant. Een week of 2 geleden hebben we daarom een nieuwe, super mooie deur besteld die vandaag bezorgd wordt. Omdat de bezorgers niet naar binnen mogen volgens de regels van de bouwmarkt was M. thuis aan het werk om de deur naar binnen te tillen. Super gezellig natuurlijk om eens niet de hele dag alleen te zitten. Sterker nog, we besluiten zelfs samen buiten de deur te gaan lunchen en dat doen we bij By Lima, mijn favoriete hotspot in Haarlem als je het mij vraagt. Na de lunch rijden we naar een winkel een eindje verderop om spullen voor de deur te kopen, want ik heb natuurlijk weer iets in mijn hoofd dat ze niet in de normale bouwmarkten verkopen…. Story of my life zullen we maar zeggen. Op de weg terug kijken we even bij het terrein waar vrienden van ons een huis hebben gekocht, zo gek dat daar over 8 maanden gewoon een huis staat en nu vrijwel niets is! We doen op de weg terug ook gelijk even wat boodschappen en eten zoete aardappel met sperziebonen. De rest van de avond is business as usual, samen een serie op de bank. Het klinkt saai maar ik vind het heerlijk om met M. samen te zijn op de bank en lekker tegen hem aan te liggen.

mwwwddd6
Na lekker te hebben uitgeslapen ontbijt ik met een bakje carrort cake oatmeal, het blijft een super goede combi en je zorgt er ook direct voor veel groentes binnen te krijgen al direct bij het ontbijt. We rijden snel erna al naar de Karwei en Gamma om wederom wat spullen voor on huis te kopen, beits voor de schuur (die wordt wit met grijs) en we bestellen eindelijk onze tuinset waar ik al een tijdje verliefd op ben. Ik kan nu echt niet wachten tot het weer beter wordt en onze set er is, is het geen plaatje? Na onze ronde bouwmarkten rijden we door naar mijn schoonouders, omdat mijn schoonvader jarig is. Omdat ze onlangs nog in Vietnam zijn geweest hebben ze goede kook inspiratie opgedaan en eten we van die heerlijke rijst pannenkoekjes die je vult met groente, een favoriet bij mij en ook nog eens gezond en gluten vrij!
Insta1

Na mijn ontbijt pak ik mijn tas in om een lange wandeling te gaan maken. Omdat het volgens mijn weer app droogt schijnt te blijven heb ik namelijk besloten te wandelen naar Zandvoort, het is 8,88 kilometer blijkt en dat door de prachtige waterleiding duinen waar je damherten in groten getale vindt. Met een muziekje op was het een heerlijk stuk om te wandelen al denk ik niet dat ik het hardlopen (als dat weer mogelijk is) ga inruilen voor het wandelen, het gaat me namelijk veel te traag, hahaha. Eenmaal op het circuit zie ik al snel veel bekenden zoals Gaby & Mari. Inmiddels is het helaas ook gaan regenen en verplaats ik mezelf dus even in de vip ruimte van Runner’s world om warm te worden.
Vlak voor de 12 kilometer begint ga ik ergens langs het parcours staan en maak ik een aantal foto’s. Als de meeste bekenden van mij voorbij zijn verplaats ik mezelf naar de finish om eerst weer een aantal op het 4 kilometer punt vast te leggen en later de winnaar en wederom een hoop bekenden. Het is leuk om foto’s te maken en al die mensen te zien lopen maar het is ook wel pijnlijk omdat ik ook heel graag weer zou willen hardlopen en juist dit zo een giga leuke wedstrijd vind….. Gelukkig wist Gaby mij in de ochtend al op te peppen met een foto en de tekst dat we volgens jaar samen weer de 12 lopen en daar hou ik je aan Gaby!
Inmiddels ben ik trouwens volledig verkleumd en neem ik het aanbod van mijn lieverd dan ook dankbaar aan om me op te laten halen. Na even boodschappen te hebben gedaan en na in bad te hebben gelegen ben ik weer een beetje opgewarmd en heb ik zelfs mega veel trek! Maar voor we gaan eten ben ik druk bezig iedereen de foto’s door te sturen die ik van ze heb gemaakt terwijl M. de spannende wedstrijd tussen Ajax en PSV kijkt. Na het eten ga ik verder met de foto drukte en maak ik dit artikel af en zo zitten we al weer aan het einde van deze week en ben ik net op tijd klaar om de finale van Divorce te kijken.

Runner's World Circuit Run Zandvoort 2016

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Anne-Roos 21.03.2016

    Wat een super mooie tuinset hebben jullie gekocht zeg, prachtig!

  • Reageer Nathalie 23.03.2016

    Wat een heerlijke zondagochtendwandeling! 🙂 Ik word vrolijk van de bloementjes! En van je ontbijtjes. Die lunch van By Lima ziet er trouwens ook ontzettend goed uit!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.