Legally-Me: VLOG Huishoudbeurs

01.03.2016

Vlog Huishoudbeurs

Zoals jullie inmiddels wel weten werd ik door de Huishoudbeurs gevraagd een workshop te geven. Afgelopen vrijdag was het zo ver en gaf ik de workshop Instagram fotografie op de Huishoudbeurs waar ik samen met mijn moeder heen ging. Tijdens ons bezoekje aan de beurs en uiteraard ook van mijn presentatie heb ik een vlog gemaakt. Kijk snel mee!

In de vlog zitten een aantal fragmenten van de workshop, het is de bedoeling dat ik binnenkort een video ga uploaden waarin ik het allemaal stap voor stap uitleg en laat zien, nog even geduld dus!

Schermafbeelding 2016-02-27 om 22.45.44

Tags: ,
Categorie: Alles, Legally-Me, Vlog
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Vera 01.03.2016

  Hoi Stacey, echt super cool dat je daar mocht presenteren ! Wil je eens vertellen hoe dat zo gekomen is ? Ben je benaderd, ben je er zelf achteraan gegaan, etc. ? Hoe ben jij op de Huishoudbeurs terechtgekomen als spreker ? Ben namelijk heel benieuwd !

 • Reageer Deisy 01.03.2016

  Aaaah toppertje! Wat deed je het goed zeg over die presentatie van de huishoudbeurs. Ik moest ook wel een paar lachen (vooral over buikspieroefeningen doen om instagram foto te maken haha) en weet zeker dat jouw publiek ervan genoten heeft. En wat heb je een ontzettende knappe mama zeg!

 • Reageer Eva 01.03.2016

  Hey Stacey, ik lees al lang mee en dan krijg je toch een band met iemand. In dit geval met jou. Al ken ik je niet, ik leef toch met je mee. Ik begrijp ook dat je niet alles wilt en kunt delen, dat hoeft ook niet. Maar wij lezers hebben natuurlijk wel vragen. Dat moet je ook kunnen begrijpen, en dat moet ook niet erg zijn, want je gooit immers niet voor niets je leven zo op het wereldwijdeweb. Ik heb soms zo de indruk dat er meer aan de hand is dan “alleen” je buik (wat me overigens vreselijk pijnlijk lijkt). Het lijkt er soms wel op dat je ook burn out achtige klachten hebt. Klopt dat ??

  • Reageer Stacey 01.03.2016

   Hoi Eva, dank je wel voor je reactie en wat lief dat je zo mee leeft! Natuurlijk snap ik heel goed dat er vragen komen omdat ik mijn medisch dossier niet geheel met jullie deel. Dat dit vragen oproept begrijp ik, maar ik heb er bewust voor gekozen te delen wat ik nu deel en daar hou ik het bij. Ik deel vrijwel alles van mijn leven, tot mijn gehele huis aan toe, maar er zijn gewoon ook dingen die privé zijn en die ik ook privé wil houden, ik hoop dat je het begrijpt of in ieder geval wilt respecteren.

 • Reageer Nance 01.03.2016

  Hey,

  Leuke blog! Ik ben het eens met Eva. Ik groei ook mee en vraag me af wat je echt hebt. Iig veel sterkte en hopelijk mag je weer gauw aan het werk!

  Grtjs

 • Reageer vandaalenzo 01.03.2016

  Grappig. Jij en jouw moeder lachen hetzelfde!

 • Reageer Juul 01.03.2016

  Wat leuk deze video! Het wordt haast gezellig om zo een dagje mee te kijken 🙂

 • Reageer El 01.03.2016

  Wat een leuke vlog zo samen met je moeder!!

 • Reageer anna 02.03.2016

  Ik vind je echt een supertalent.
  misschien een blog over dat aardappelapparaat?
  ben erg nieuwsgierig!

  • Reageer Stacey 03.03.2016

   Wat lief Anna! Zodra ik het apparaatje heb geprobeerd zal ik er over schrijven. Momenteel kan ik zelf nog geen aardappels eten (dat verdraagt mijn lichaam nog niet) dus het kan nog even duren, sorry daarvoor.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.